beta hgc değeri ve günü kaç olmalı ?

yldz tns

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2022
48
5
1
28
Değerim böyle çıktı bilgi olan , kaç günlük normal mi ,?keisn hamilelik var mı

Eklentiler

• BC356D60-F5FB-4795-B666-0D6B033FA989.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 95
Bugün böyle çıktı 0-1 ne demek
Döllenmenin üzerinden maximum 1 hafta geçmiş yanılmıyorsam ayın 6sınds ve 7sinde yaptırmanızı gerek yok
Aynı yerde yakın saatlerde 2 -3güne bir yaptırın. Sayı değil artış oranı önemli çünkü. Oran 2günde 2 kat veya %60 olmalı

Bugünkü sonucum bu varmı diyorsunuz

Eklentiler

• image.webp
    12 KB · Görüntüleme: 75
Bugünkü sonucum bu varmı diyorsunuz
Var Yok denmez de artışın güzel ilki ayın 6sında son attığın bugün yani 2 günde yaklaşık 2 kat gayet iyi
2000civarı kalp atışı duyarsın o zaman var denir
Regle ne kadar var

Hadi bakalım bence diğer testi regl gecikince yap garanti olsun biraz daha en azından tabi hiçbir türlü garanti olmaz ama işte adetle düşme ihtimali falan derken bir sürü kaidesi var bu işin
Ya bende ondan korkuyorum ama

Artış güzel şuan, siz yine bir kaç defa yenileyin sonra gerek olmaz zaten kendinize dikkat edin yeter :)

Böyle bir şey olmaması için adetten önce öğrenmeye çalışmamak gerekir öğrenince de stresi göğüslemen gerekir
Kizlar benimde 30 eylulde catlama oldu catlamadan sonraki 9. Gun bugün adetime 5 gün var sabah erken gebelik testi yaptim silik çizgi çıktı kan verdim 10,86 çıktı sizce nasil

Kizlar benimde 30 eylulde catlama oldu catlamadan sonraki 9. Gun bugün adetime 5 gün var sabah erken gebelik testi yaptim silik çizgi çıktı kan verdim 10,86 çıktı sizce nasil
Sizin de çok yeni ama aslında test yapmamı laızm gerçekten insan stres yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…