Gayet iyi canım maşallah. Hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebiş. Değerini takip et artık kan vermene gerek yok bi kaç gün sonra keseyi görürsünüz diye düşünüyorumKızlar merhaba adetime 4 gün kala beta hgc 31 çıkmıştı bugün tam bat günü 212 çıkmış 4 gündeki yükseliş nasıl doktora gidemiyorum tekrar
Çok sağol canım hastanede uzakta eşim gece nöbete gidecek uyuyor hastaneye gidip doktora soramadımgayet güzel canım 1 günde bir 2 katına çıktığına göre bat gününde değer gayet güzel en kısa zamanda keseyide görürsün inşallah :)
Çok sağolGayet iyi canım maşallah. Hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebiş. Değerini takip et artık kan vermene gerek yok bi kaç gün sonra keseyi görürsünüz diye düşünüyorum
Tahmini olarak acaba 5 gün sonra falan görünür mü sürekli kan vermek zor oluyordeğerlerin 3000 - 4000 lere gelene kadar 2 günde 1 kan ver canım kese ancak o za
Daha erken canım 2 gün bir 2 katı olacak şekilde hesapla dğerin 1000 i geçince keseyi görürsün değerin 3000 i geçince de kalbini duyarsınız inşallah. Bekleyebilirim sabrederim dersen 10 gün sonra gir direkt kalbini duyarsınızÇok sağolNe zaman doktora gitmeliyim sence doktorumda yok belli bir tane rastgele gidicem zaten
Çarşamba randevu alayım dedm keseyi görürüm belki çok heyecanlıyımDaha erken canım 2 gün bir 2 katı olacak şekilde hesapla dğerin 1000 i geçince keseyi görürsün değerin 3000 i geçince de kalbini duyarsınız inşallah. Bekleyebilirim sabrederim dersen 10 gün sonra gir direkt kalbini duyarsınız
Aaaa öyle miMaşallah canım gözün Aydın bende battan 4 gün önce 30 ile öğrenmiştim gebeliğimihayırlısıyla kucağına al inşallah
Bnde battan önce 4.7 ile öğrendim bir gün geçtiki 51 oldu bnce gayet güzelKızlar merhaba adetime 4 gün kala beta hgc 31 çıkmıştı bugün tam bat günü 212 çıkmış 4 gündeki yükseliş nasıl doktora gidemiyorum tekrar
Yeni mi öğrendiniz sizdeBnde battan önce 4.7 ile öğrendim bir gün geçtiki 51 oldu bnce gayet güzel
Evet Yeni öğrendimYeni mi öğrendiniz sizde
Ne güzelllltebrik ederim
Amiiiin inşallahhhh Allah isteyen bekleyen herkese versinTeşekkür ederimsizede hayırlı olsun rabbim sağ sağlım kucağına almayı nasip etsin inşallah
Biseey sorabilirmiyim en son 20 martta adet oldum bu ay 19 unda lekelenmem oldu 21inde kan verdim 29.2 sizce degerim cok mu dusuk kimyasal gebelik olabilir miAaaa öyle miamin inşallah çok sağol
Benimde ilk değerm 31 çıkmıştı önemli olan artış canım artşa bakman lazımBiseey sorabilirmiyim en son 20 martta adet oldum bu ay 19 unda lekelenmem oldu 21inde kan verdim 29.2 sizce degerim cok mu dusuk kimyasal gebelik olabilir mi
Insallah artar canim yarin sabah tekrar kan vericem bakalimBenimde ilk değerm 31 çıkmıştı önemli olan artış canım artşa bakman lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?