Beta hgc değeri

sevgsssss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2021
991
311
53
Kızlar merhaba adetime 4 gün kala beta hgc 31 çıkmıştı bugün tam bat günü 212 çıkmış 4 gündeki yükseliş nasıl doktora gidemiyorum tekrar

gayet güzel canım 1 günde bir 2 katına çıktığına göre bat gününde değer gayet güzel en kısa zamanda keseyide görürsün inşallah :)

Kızlar merhaba adetime 4 gün kala beta hgc 31 çıkmıştı bugün tam bat günü 212 çıkmış 4 gündeki yükseliş nasıl doktora gidemiyorum tekrar
Gayet iyi canım maşallah. Hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebiş. Değerini takip et artık kan vermene gerek yok bi kaç gün sonra keseyi görürsünüz diye düşünüyorum

Gayet iyi canım maşallah. Hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebiş. Değerini takip et artık kan vermene gerek yok bi kaç gün sonra keseyi görürsünüz diye düşünüyorum
Çok sağol Ne zaman doktora gitmeliyim sence doktorumda yok belli bir tane rastgele gidicem zaten

değerlerin 3000 - 4000 lere gelene kadar 2 günde 1 kan ver canım kese ancak o zaman görünür.

Çok sağol Ne zaman doktora gitmeliyim sence doktorumda yok belli bir tane rastgele gidicem zaten
Daha erken canım 2 gün bir 2 katı olacak şekilde hesapla dğerin 1000 i geçince keseyi görürsün değerin 3000 i geçince de kalbini duyarsınız inşallah. Bekleyebilirim sabrederim dersen 10 gün sonra gir direkt kalbini duyarsınız

Maşallah canım gözün Aydın bende battan 4 gün önce 30 ile öğrenmiştim gebeliğimi hayırlısıyla kucağına al inşallah

Çarşamba randevu alayım dedm keseyi görürüm belki çok heyecanlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…