İçin rahat olsun hayırlı olsun bu aradaInsallah artar canim yarin sabah tekrar kan vericem bakalim
Tesekkur ederim canimm doktorumda hayirli olsun dedi ama keseyi gorene kadar rahat edemicem galibaİçin rahat olsun hayırlı olsun bu arada
Hiç bitmiyor canım o keseyi görürsün sonra kalp atışını görsem yeter dersin kalp atışunı hörürsin diğer randevuya kadar acaba iyi mi bir kere daha görsem daha kesin olcak dersin sonra ikili tarama sonucum iyi çıksın yeter dersin benim şu ana kadar böyle geldiTesekkur ederim canimm doktorumda hayirli olsun dedi ama keseyi gorene kadar rahat edemicem galiba
Ama o zaman en azından hamileyim diyebilecegim suan onu diyemiyorum var mi yok mu belli degil ya rahatsiz eden o aslindaHiç bitmiyor canım o keseyi görürsün sonra kalp atışını görsem yeter dersin kalp atışunı hörürsin diğer randevuya kadar acaba iyi mi bir kere daha görsem daha kesin olcak dersin sonra ikili tarama sonucum iyi çıksın yeter dersin benim şu ana kadar böyle geldi
İçin rahat olsun vardır canım görünce yaz buraya kafan rahat olsun :)Ama o zaman en azından hamileyim diyebilecegim suan onu diyemiyorum var mi yok mu belli degil ya rahatsiz eden o aslinda
Hic merak etme hemen yazicamİçin rahat olsun vardır canım görünce yaz buraya kafan rahat olsun :)
Bugun tekrar kan verdim 53.60 a yukselmis carsamba gece vermistim kan 1 gun 7 saat sonra bu kadar yukselmesi normal mi ya bana dusuk gbi geldiİçin rahat olsun vardır canım görünce yaz buraya kafan rahat olsun :)
İlk sonuç kaç çıktı niye bir gün sonra verdin tekrar kaça göre düşük çıktı gibi diyon cnmBugun tekrar kan verdim 53.60 a yukselmis carsamba gece vermistim kan 1 gun 7 saat sonra bu kadar yukselmesi normal mi ya bana dusuk gbi geldi
Ilk kani acilde veedim dayanamayip 29.2 cikmisti carsamba gece gtmistim persembe sabahda poliklinige gttim yarin sabah gel kan ver dedi oda boyle cikti iste anlamadim hicİlk sonuç kaç çıktı niye bir gün sonra verdin tekrar kaça göre düşük çıktı gibi diyon cnm
İyi artıa olmuş sorun yok iki gün sonra tekrar et hayırlı doğumlar dilerimIlk kani acilde veedim dayanamayip 29.2 cikmisti carsamba gece gtmistim persembe sabahda poliklinige gttim yarin sabah gel kan ver dedi oda boyle cikti iste anlamadim hic
Ama iki kati artmis olmasi gerekmez mi yani 90 olmasi mi gerekiyodu yoksa iki kat dedigi 30 un 60 olmasimiİyi artıa olmuş sorun yok iki gün sonra tekrar et hayırlı doğumlar dilerim
İki katı dediğin iki gün sonra yani tam 72 saat sonra sen daha 4 saat toplasan yada 7 saat diyelim sonra vermişsin aynı gün sayılır nerdeyse eğer aynı gün gece vermeseydin de ertesi gün veya bir sonraki gün verseydin de bu değer çıksaydı evet derdim ama aynı gün birini gece sabaha karşı birini sabah vermişsin normal artmış saat farkıyla da olsa bu kr aralarını sık şekilde kan verme kafan karisir iki günde bir ver yeterAma iki kati artmis olmasi gerekmez mi yani 90 olmasi mi gerekiyodu yoksa iki kat dedigi 30 un 60 olmasimi
Yok 1 gun 7 saat sonra verdim kaniİki katı dediğin iki gün sonra yani tam 72 saat sonra sen daha 4 saat toplasan yada 7 saat diyelim sonra vermişsin aynı gün sayılır nerdeyse eğer aynı gün gece vermeseydin de ertesi gün veya bir sonraki gün verseydin de bu değer çıksaydı evet derdim ama aynı gün birini gece sabaha karşı birini sabah vermişsin normal artmış saat farkıyla da olsa bu kr aralarını sık şekilde kan verme kafan karisir iki günde bir ver yeter
Tamam canım anladım hesapladım kafamda zaten 7 saat olmasına rağmen güzel artmış yani gayet ben misal verdim 4 saat filan diye onu anlatmak istedim tam sana detaylı anla diyeYok 1 gun 7 saat sonra verdim kani
Anladim canim bakalim birazdan sonuc gostermeye gidicem doktor ne dicek acabaTamam canım anladım hesapladım kafamda zaten 7 saat olmasına rağmen güzel artmış yani gayet ben misal verdim 4 saat filan diye onu anlatmak istedim tam sana detaylı anla diye
Aynı gün demek istedim yani 7 saat 3 saat farketmez sonuçta aynı gün veya bı gün vedinde bile bu kadar iyi artması çok güzel demek istedim kuzum onu tam detaylı anlatmak için uzun uzun yazdım
Yaz burdan daAnladim canim bakalim birazdan sonuc gostermeye gidicem doktor ne dicek acaba
Artis iyi dedi ama keseyi gorene kadar kesin bisey soyleyemem kan degerini kontrol edicez hep sali gunu tekrar gel dediYaz burdan da
Canım her gün verme kafan karışır 2 günde bir ver . Benim değerlerim 31 211 1192 . 4 er gün arayla vermiştim her gün kan vermene gerek yok 1 gündeki artış iyiArtis iyi dedi ama keseyi gorene kadar kesin bisey soyleyemem kan degerini kontrol edicez hep sali gunu tekrar gel dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?