• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta konusu

Maşallah tabiki olabilir sağlıkla doğanda ama dediğim gibi anne babada zayıf doğduysa falan bebekte minyon zayıf olabiliyor ozaman referansa göre geri gibi çıkıyor. Ben çok takıntılıydım bi ara üç gün kadar karın çevresi küçük çıkmıştı on gün kaju muz yumurta fındık vs ile beslendim sonraki kontrolde dört gün kadar ileri çıkmıştı:)
Ay siz doğurdunuz sanırım şeyi de sorayım zamanında mı oldu doğum kaç haftalık doğdu

Ay siz doğurdunuz sanırım şeyi de sorayım zamanında mı oldu doğum kaç haftalık doğdu
Benim pıhtılaşmam var oğlumdan önce 4 kaybım var o yüzden 36 da kan sulandırıcıyı kesmek zorunda kaldık en çok kilo alacağı son haftalarda alamadı tabiki o yüzden direkt 38 de sezaryen oldum

Benim pıhtılaşmam var oğlumdan önce 4 kaybım var o yüzden 36 da kan sulandırıcıyı kesmek zorunda kaldık en çok kilo alacağı son haftalarda alamadı tabiki o yüzden direkt 38 de sezaryen oldum
Benim de 38 de inşallah sezeryan olcak. Daha erken gelmesin inşallahta ..
Allah oğlunuza uzun ömürler versin
Teşekkür ederim cevaplar için ✨

Benim de 38 de inşallah sezeryan olcak. Daha erken gelmesin inşallahta ..
Allah oğlunuza uzun ömürler versin
Teşekkür ederim cevaplar için ✨
Rica ederim. Amin cümlemizin evlarına inşallah 🤲🏻 sizde sağlıkla vaktinde kucağınıza alın. Beslenmenize dikkat ederseniz gerilik yaşayacağınızı sanmıyorum genelde gelişim gerilikleri 27 haftadan sonra belli oluyor pozitif düşünün sağlıklı beslenin şuan için üç beş gün çok normal

Rica ederim. Amin cümlemizin evlarına inşallah 🤲🏻 sizde sağlıkla vaktinde kucağınıza alın. Beslenmenize dikkat ederseniz gerilik yaşayacağınızı sanmıyorum genelde gelişim gerilikleri 27 haftadan sonra belli oluyor pozitif düşünün sağlıklı beslenin şuan için üç beş gün çok normal
Ayy Allah razı olsun çok sağ ol moral oldu bana da ✨🌼
Dikkat etmeye çalışıyorum inşallah daha da dikkat ederim azıcık tombikleşsin

Ayy Allah razı olsun çok sağ ol moral oldu bana da ✨🌼
Dikkat etmeye çalışıyorum inşallah daha da dikkat ederim azıcık tombikleşsin
Senden de Allah razı olsun 💐sağlıklı kolay geçsin doğumda cinsiyeti ney sahi

Ahahahhahahah bende öyle ya takıntılıyım çok 3-5 güne değilde fazlasına acayip takılıyorum benim bebekte küçük çıkıyor kızlar muz falan ye dediler bakalım bu ay biraz muz kuruyemiş falan yiyeyim
benim normalde sat 9 eylül , ama döngüm 36 gün ve pcos vardı. doktor en son pazartesi gittiğimde sat'ı 19 eylüle çekti ve gerçek haftamı söyledi ve normal olduğunu belirtti

benim normalde sat 9 eylül , ama döngüm 36 gün ve pcos vardı. doktor en son pazartesi gittiğimde sat'ı 19 eylüle çekti ve gerçek haftamı söyledi ve normal olduğunu belirtti
Aaa işte bak , ultrason o haftayı gösteriyor ama seninkinde muhtemelen döngüden dolayı bi fark vardı doktorların iyi olması çok önemki bu konuda , ben geçen eşime ultrason cihazına güvenebilir miyiz dedim o da diyor doktora güvenmemeni anlarım da cihaza güven bari diyor sjsjjsjsjd panik oldum iyice

Aaa işte bak , ultrason o haftayı gösteriyor ama seninkinde muhtemelen döngüden dolayı bi fark vardı doktorların iyi olması çok önemki bu konuda , ben geçen eşime ultrason cihazına güvenebilir miyiz dedim o da diyor doktora güvenmemeni anlarım da cihaza güven bari diyor sjsjjsjsjd panik oldum iyice
evet doktorumda zaten öyle söyledi. döngün uzun olduğu için fark olucaktır diye normal 28 günlük döngüye sahip değil çoğumuz o yüzden farklar normal. ama her ihtimale karşı beni 2 hafta sonraya bir daha çağırdı büyümesi ölçümler düzgün mü diye🥹 şuan kaç haftalıksınız

evet doktorumda zaten öyle söyledi. döngün uzun olduğu için fark olucaktır diye normal 28 günlük döngüye sahip değil çoğumuz o yüzden farklar normal. ama her ihtimale karşı beni 2 hafta sonraya bir daha çağırdı büyümesi ölçümler düzgün mü diye🥹 şuan kaç haftalıksınız
Ben şükürler olsun 20.haftadayım 💖
Siiizz ??

Benim de ilk olcak inşallah , kızım olcak Allah’ın izniyle 💖
Valla dogmadan bu kadar panik oluyorsak dogduktan sonra merak ediyorum 🤭
Emin olun dığumdan sonrasda hamilelikten az stesli değil sütüm azdı mama verdim diye çılgınlar gibi ağladım manyaklık

Ahhahahahah offf tahmin edebiliyorum ya 🥹
Olsun bi sağlıkla gelsinler de ..
İlk bebek çok acemilik tavsiyem her anın tadını çıkar, mümkünse annen olsun yanında bu süreçte kayınvalide olunca savaşlar çıkabiliyor lohusalık diye bişey gerçekten var o psikoloji değişik. Mis kokulu günler var önünde Allahın izniyle sağlıkla huzurla geçsin

İlk bebek çok acemilik tavsiyem her anın tadını çıkar, mümkünse annen olsun yanında bu süreçte kayınvalide olunca savaşlar çıkabiliyor lohusalık diye bişey gerçekten var o psikoloji değişik. Mis kokulu günler var önünde Allahın izniyle sağlıkla huzurla geçsin
Evet evet şimdi bile annem var benim yanımda dpgumda da inşallah annem gelcek kayınvalide dont ahahahhaa ayyy çok teşekkür ederim günüm güzelleşti son cümlenle 💖

Back
X