- 25 Mayıs 2023
- 1.254
- En iyi cevaplar
- 1
- 372
- 43
- 32
Geç döllenmeyle ne zaman öğrendiniz acaba adet geçmiş miydi döngünüz kaç günAdet duzensizligi hayatimin hicbir evresinde yasamadim.
2 adet gec dollenmis cocugum var.
Geç döllenmeyle ne zaman öğrendiniz acaba adet geçmiş miydi döngünüz kaç gün
Cevabınız için tşk ederim benimde adet döngüm 23 gün sürüyor tam adet günümde kan testi yaptım negatif çıktı bugün adetim bir gün geçti adet olmadım olacak gibi de değilim akıl danışmak istemiştim testi ne zaman tekrarlasam mı diye umut varmı diyeHicbir zaman cok hevesle test takibi vs yapmadim o yuzden her ogrendigimde regl uzerinden en az 5-6 gun gecmis olurdu.
Dongum 27 gundur, kendimi bildim bileli regl takvimi tutarim. Evlendikten sonra da mutlaka ovulasyon & regl takvimi kullandim.
Gec dollenme oldugunu da doktorum soyledigi icin biliyorum.
Negatif cikti muhtemelen kist olustu o yüzden adet olamiyorumSonucunuz ne oldu
bakalımm, aynı durumdayım regl olamıyorum 8 gün geçtiNegatif cikti muhtemelen kist olustu o yüzden adet olamiyorum
Bende 2 gün geçti ağrım falan yok kist olsa ağrı olur diyorlar bilemedimNegatif cikti muhtemelen kist olustu o yüzden adet olamiyorum
Adet günü benimde kan negatif çıktıNegatif cikti muhtemelen kist olustu o yüzden adet olamiyorum
Test yaptin mi. Bugun kadin doguma gittim yumurtaliklarin saglam kist yok dedi adet olmam icin ilac verdibakalımm, aynı durumdayım regl olamıyorum 8 gün geçti
Reglin 3. günü vermiştim. 0.7 ile negatif çıktıTest yaptin mi. Bugun kadin doguma gittim yumurtaliklarin saglam kist yok dedi adet olmam icin ilac verdi
Barta kulesi Salon Kadini arkadaşlar bundan bahsettim ben de hamile çıksın isterim ama insanlara boşa ümit verirseniz kırıcı olur. İstisnalar kaideyi bozmaz . Siz bence hamile kalmaya çalıştığınız sürece hamilelik ile alakalı hiç bir şeye bakmayın negatif etkilenirsiniz
Benim adetime 1 hafta vardı kan testi verdim 0.200 çıktı şuanda adetim 2 gün gecikti ne yapmam lazım belirtiler çok fazla olduğu için test yapmıştımGeç döllenme olunca ilk günlerde negatif çıkabiliyor, 10 gün sonra falan belli oluyor
Birebir aynı durumdayım pko olduğum için net yumurtlama tarihi belli olmuyo adetim 35 45 günden önce olmuyo bende. uygulama pek doğru sonuç vermiyor 13 temmuz çatlama gosteriyo bat 26 gosteriyo. 31inde kan verdim 0.1 ama ilk gebeligimde de öyle olmuştu geç döllenme kandan Bi hafta sonra tekrar verip öğrenmiştim. Pzt yine vericem bakalim..Kızlar bende 7 gün gecikmem var kan testi vardım negatif çıktı 3 gün önce ama bütün belirtiler var adet olacağım tarihte karın şişliği vardı o giti göğüslerime hassasiyet kokuya da hassasiyetin var idrar da da kanda da yok çıktı kan testinde 0.1 Di sizde böyle yaşayan oldumu
Bir haftalık hamile bile olsan beta da görünür diyor herkes umutlanmak istemiyorumBirebir aynı durumdayım pko olduğum için net yumurtlama tarihi belli olmuyo adetim 35 45 günden önce olmuyo bende. uygulama pek doğru sonuç vermiyor 13 temmuz çatlama gosteriyo bat 26 gosteriyo. 31inde kan verdim 0.1 ama ilk gebeligimde de öyle olmuştu geç döllenme kandan Bi hafta sonra tekrar verip öğrenmiştim. Pzt yine vericem bakalim..
Evet ama her kadının aynı döngüde değil ben geç döllenmeyle öğrendim ilk hamileligimi. Beta hcg rahme yerleşince salgilandigi için (geç döllenmeyle adet geçse bile tam yerleşme olmadığı için) kan testi negatif çıkmıştı Bi hafta sonra tekrar verdiğimde 93 tu. Çok da kaptırmamak beraber umut hep var benceBir haftalık hamile bile olsan beta da görünür diyor herkes umutlanmak istemiyorum
Amik canım inşallah eğer senin çıkarsa haber verirmisin banaEvet ama her kadının aynı döngüde değil ben geç döllenmeyle öğrendim ilk hamileligimi. Beta hcg rahme yerleşince salgilandigi için (geç döllenmeyle adet geçse bile tam yerleşme olmadığı için) kan testi negatif çıkmıştı Bi hafta sonra tekrar verdiğimde 93 tu. Çok da kaptırmamak beraber umut hep var benceumarım nasip olur isteyen herkese
Tamam canım hakkımızda hayırlısı olsun duam hepimizeAmik canım inşallah eğer senin çıkarsa haber verirmisin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?