ay bende bakıyım şişlik var mıValla kendim mi uyduruyorum bilmiyorum ama sağ kasığım şiş duruyum yüzüm güEllelti ö yüzden hissediyorum bende
inşallah canım ya ben şuan şoktayım aynaya bi baktım kasığımdan göbek deliğime kadar siyah bi çizgi oluşmuş çok koyu değil ama
canım çok açık kahve bir çizgi göbek deliğinden kasığa kadar iniyoben de şimdi bakayım dedim, hayali bi çizgi görüyorum sanırımnasıl bi siyahlık sendeki? Gölge gibi mi?
Valla bende görmeye başladımben de şimdi bakayım dedim, hayali bi çizgi görüyorum sanırımnasıl bi siyahlık sendeki? Gölge gibi mi?
Aynen öyle valla bendekide, acaba vardı da yeni mi dikkatimizi çekiyor eşime baktım elimde yolcanım çok açık kahve bir çizgi göbek deliğinden kasığa kadar iniyo
canım senin çokk az kalmışş inş hamilesindir yazzz ama mutlakaAynen öyle valla bendekide, acaba vardı da yeni mi dikkatimizi çekiyor eşime baktım elimde yol
İnşallah gerçekten çok istiyorumcanım senin çokk az kalmışş inş hamilesindir yazzz ama mutlaka
e burda baya koyu çıkmış bazıları ovulasyon ilede öğrenmiş yaİnşallah gerçekten çok istiyorumbu da ovulasyon testi ilk idrarla yaptım gebelik gösterirmiki
sende kesinnn birşeyler var yaİnşallah gerçekten çok istiyorumbu da ovulasyon testi ilk idrarla yaptım gebelik gösterirmiki
Şu 5 gün hemen geçsede gidip kan versem , yada bugün versem çıkarmı acabae burda baya koyu çıkmış bazıları ovulasyon ilede öğrenmiş ya
Ağzından bal damlıyor valla inşallahsende kesinnn birşeyler var ya
ya canım biraz daha dayanalım bence bende kendimi çok zor tutuyorumŞu 5 gün hemen geçsede gidip kan versem , yada bugün versem çıkarmı acaba
yada seninnadet gününmüş bugün dimi koş ver kızAğzından bal damlıyor valla inşallah
Kesin sonuç için bencede en azın dan bir hafta beklemek daha iyi olur sonuçta adet gelmediği sürece unut hep varya canım biraz daha dayanalım bence bende kendimi çok zor tutuyorum
Eşim de artık üzülmek ıstemıyo galibayada seninnadet gününmüş bugün dimi koş ver kız
bana haber ver amaKesin sonuç için bencede en azın dan bir hafta beklemek daha iyi olur sonuçta adet gelmediği sürece unut hep var
ya canım bi bakabilir misin bende ovulasyon testi yaptım benimkide koyulaşmış sankiGüzel haberle koşa koşa gelirim inşallah
aynımı yoksa biri ilk yaptğım günGüzel haberle koşa koşa gelirim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?