benim regl sancısı gibi agrılarım basladı kızlar galiba hastalanıcamÇok teşekkür ederim canım Allah razı olsunRabbim sana da nasip etsin inşallah
Pazartesiyi bekleyin benimde günüm bugün yerinde duramıypeum
Valla bu gebelik belirtilerini normalde de taşıyan biriyim ama çoğunluk psikolojik derler adetten sonra 4.6 hafta araliğinfa bailarmış belirtiler ben biraz kuruyor um gslibaBu ay bi de aşırı bi duygusal geçiyor. Her izlediğim veya okuduğum şeye ağlıyorum, gözlerim şiş geziyorumEşime bi şey anlatcaktım az önce, öyle üzücü bi şey de değil, anlatmaya başladığımda gözlerim doldu, dudaklarım falan titredi. Devam edemedim. Hormonlarım allak bullak.
bende bi anda tüm belirtiler bitti ya bi tek göbeğimdeki çizgi var şuan delircemmValla bu gebelik belirtilerini normalde de taşıyan biriyim ama çoğunluk psikolojik derler adetten sonra 4.6 hafta araliğinfa bailarmış belirtiler ben biraz kuruyor um gslibao yüzden belirti diyeceğim tek şey belime anı iğne batması, çekilme hissi çok var inanılmsz hemde adetimde böyle olmaz normalde birde ondanmı bilmem göğsüm acımıyo gıdıklanıyor elimde deyse garip garip şeyler o yüzden pazartesiyi bekliyemedim yarın gidiyorum kan vermeye inşallah vardır, dualarınıza ihtiyacım var bacılarım ablalarım
Kadin doğuma gözüktünuz mü kist vs olabilir bende geçen ay basit kist oluşmuştu 1 gün gecikmeyle gitmiştim doktor adetle atılır deyip tarlusal verdi kullandım 12 Ağustos'ta kontrole gittim kistin atılmış zaten çok ağrılarım vardı o zaman şimdi öyle değilim kasıklarımda doluluk hissiyatı var sadece benimde bat 18 di geçti daha olmadım işin tuhaf tarafı benim normalde döngüm 31 32 gün sürer bu geçen ay ilaçla olduğum için 40.gunde adet oldum şuan 36.gundeyim hala olmadım 40 a tamamlicam ondan sonra zaten anormal oluyor diye biliyorum bir süre daha gitmeyi düşünmüyorum doktora hamileyim galiba gerçekten sizin döngünuz kaç gün şuanda kaçıncı gündesinizBen adet gecikmemin 10. Gününde yani dün kan verdim o kadar eminim ki hamile olduguma. Göğüslerim ağrıyordu sürekli ağlama isteğim vardı vs vs sonuç negatif. 1.20 çıkmış eve gelene kadar yolda sürekli ağladım çok emindim rüyamda görüyordum neyse herhalde bu saatten sonra beta yükselmez hayırlısı olsun.
Bende öyle doktor rahimde o kadar kalınlık yok dedi hiç bişey anlamadım sonucu bekliyorumbende bi anda tüm belirtiler bitti ya bi tek göbeğimdeki çizgi var şuan delircemm
cnm haber ver ya inş vardır testte pozitif cktımı hiçBende öyle doktor rahimde o kadar kalınlık yok dedi hiç bişey anlamadım sonucu bekliyorum
Zaten bende pcos var. Kistsiz olmuyorum hep adetim gecikir bu hafta randevum var gideceğim inşallahKadin doğuma gözüktünuz mü kist vs olabilir bende geçen ay basit kist oluşmuştu 1 gün gecikmeyle gitmiştim doktor adetle atılır deyip tarlusal verdi kullandım 12 Ağustos'ta kontrole gittim kistin atılmış zaten çok ağrılarım vardı o zaman şimdi öyle değilim kasıklarımda doluluk hissiyatı var sadece benimde bat 18 di geçti daha olmadım işin tuhaf tarafı benim normalde döngüm 31 32 gün sürer bu geçen ay ilaçla olduğum için 40.gunde adet oldum şuan 36.gundeyim hala olmadım 40 a tamamlicam ondan sonra zaten anormal oluyor diye biliyorum bir süre daha gitmeyi düşünmüyorum doktora hamileyim galiba gerçekten sizin döngünuz kaç gün şuanda kaçıncı gündesiniz
Silik çıkıyordu dönüm yarın çıkıcak galiba bekliyorumcnm haber ver ya inş vardır testte pozitif cktımı hiç
Bende PCOS dediler bugün baktılsr kist vs birşey yok çok şükür darısı başınızaZaten bende pcos var. Kistsiz olmuyorum hep adetim gecikir bu hafta randevum var gideceğim inşallah
Hamile değilim elendimcnm haber ver ya inş vardır testte pozitif cktımı hiç
yaaa kesin mi bende elencem gibi bi his var içimdeHamile değilim elendiminşallah sizde vardır
Allâh hayorlısı kolaylıkla nasip etsinyaaa kesin mi bende elencem gibi bi his var içimde
düşük çıkmış cnm olsun sağlıkla allah nasip etsn inşallah benimde tüm belirtilerim gitt bugün az sonra test kapıda olcak yapcam bakalımAllâh hayorlısı kolaylıkla nasip etsinevet kesin 0.2 , gecikmenin ikinci günündeyim bundan sonra da yükselmez diye düşünüyorum
İnşallah teşekkür ederim ama malesef bende ağır pcos var doktorlar sadece kilo ver diyor ben de stres sebebiyle kendimi yemeye veriyorumBende PCOS dediler bugün baktılsr kist vs birşey yok çok şükür darısı başınıza
Banada kilo ver dediler keşke o kadar kolay olsaİnşallah teşekkür ederim ama malesef bende ağır pcos var doktorlar sadece kilo ver diyor ben de stres sebebiyle kendimi yemeye veriyorum
Amin teşekkür ederimdüşük çıkmış cnm olsun sağlıkla allah nasip etsn inşallah benimde tüm belirtilerim gitt bugün az sonra test kapıda olcak yapcam bakalım
Keşke valla ama çok zorBanada kilo ver dediler keşke o kadar kolay olsa
İnan çok zor değil eğer gerçekten isyiyorsan yapabilirsin benim kadar yemeği seven yoktur diyorum ekmekten asla vazgeeçmezdim ama bende kilo vermek zorunfayfım ve versim de pcosa 91 kiloyla başladım şuan 81 kiloyum haşen var ama şuan yeterli görüyorum istedikten sonra hiç bişey imkansız değil sadece 1 ay sık kendiniBanada kilo ver dediler keşke o kadar kolay olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?