Beta negatif olup pozitife dönenler var mı hiç aranızda

Pazartesiyi bekleyin benimde günüm bugün yerinde duramıypeum

Bu ay bi de aşırı bi duygusal geçiyor. Her izlediğim veya okuduğum şeye ağlıyorum, gözlerim şiş geziyorum Eşime bi şey anlatcaktım az önce, öyle üzücü bi şey de değil, anlatmaya başladığımda gözlerim doldu, dudaklarım falan titredi. Devam edemedim. Hormonlarım allak bullak.

Valla bu gebelik belirtilerini normalde de taşıyan biriyim ama çoğunluk psikolojik derler adetten sonra 4.6 hafta araliğinfa bailarmış belirtiler ben biraz kuruyor um gslibao yüzden belirti diyeceğim tek şey belime anı iğne batması, çekilme hissi çok var inanılmsz hemde adetimde böyle olmaz normalde birde ondanmı bilmem göğsüm acımıyo gıdıklanıyor elimde deyse garip garip şeyler o yüzden pazartesiyi bekliyemedim yarın gidiyorum kan vermeye inşallah vardır, dualarınıza ihtiyacım var bacılarım ablalarım

Selam kızlar bende 8 aydır bebek için uğraşıyorum bu ay ovu.testiyle pik gördüğüm gece ilişki oldu sonraki gün siliklesti test ondanxsonra ki gün de ilişki oldu şuan yumurtlamanin üstünden 15 gün geçti testler negatif benim luteal fazım uzun suruyo 3 gün sonra adet olmam lazım pozitife dönme ihtimali varmidir

bende bi anda tüm belirtiler bitti ya bi tek göbeğimdeki çizgi var şuan delircemm

Kadin doğuma gözüktünuz mü kist vs olabilir bende geçen ay basit kist oluşmuştu 1 gün gecikmeyle gitmiştim doktor adetle atılır deyip tarlusal verdi kullandım 12 Ağustos'ta kontrole gittim kistin atılmış zaten çok ağrılarım vardı o zaman şimdi öyle değilim kasıklarımda doluluk hissiyatı var sadece benimde bat 18 di geçti daha olmadım işin tuhaf tarafı benim normalde döngüm 31 32 gün sürer bu geçen ay ilaçla olduğum için 40.gunde adet oldum şuan 36.gundeyim hala olmadım 40 a tamamlicam ondan sonra zaten anormal oluyor diye biliyorum bir süre daha gitmeyi düşünmüyorum doktora hamileyim galiba gerçekten sizin döngünuz kaç gün şuanda kaçıncı gündesiniz

Zaten bende pcos var. Kistsiz olmuyorum hep adetim gecikir bu hafta randevum var gideceğim inşallah

Allâh hayorlısı kolaylıkla nasip etsin evet kesin 0.2 , gecikmenin ikinci günündeyim bundan sonra da yükselmez diye düşünüyorum
düşük çıkmış cnm olsun sağlıkla allah nasip etsn inşallah benimde tüm belirtilerim gitt bugün az sonra test kapıda olcak yapcam bakalım

Bende PCOS dediler bugün baktılsr kist vs birşey yok çok şükür darısı başınıza
İnşallah teşekkür ederim ama malesef bende ağır pcos var doktorlar sadece kilo ver diyor ben de stres sebebiyle kendimi yemeye veriyorum

Banada kilo ver dediler keşke o kadar kolay olsa
İnan çok zor değil eğer gerçekten isyiyorsan yapabilirsin benim kadar yemeği seven yoktur diyorum ekmekten asla vazgeeçmezdim ama bende kilo vermek zorunfayfım ve versim de pcosa 91 kiloyla başladım şuan 81 kiloyum haşen var ama şuan yeterli görüyorum istedikten sonra hiç bişey imkansız değil sadece 1 ay sık kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…