Beta negatif olup pozitife dönenler var mı hiç aranızda

Ayy inşallah yükselir güzel bir habere çok ihtiyacım var doktorda soru işaret demişti 1 hafta sonra tektar gel dedi inşallah o zmana kadar adet olmam belirti olatakta sadece gögüs ağrım var

Valla bende görmeye başladımkafada kurduğumu düşüncem artık inşallah gerçekten hamileyimdir bugün adet günüm ama dayanabilirsem pazartesi kan vericem

Benim de bugün adet günüm, henüz bi gelen giden yok İki gün önce kan testi negatif çıkmıştı. Eğer regl olmazsam ben de pazartesi bi test yapıyım, pozitif çıkarsa kan veririm. Yine bi hayalkırıklığı olmasın sonra

Sonuç ne oldu merak edıyorum canım? Benim battan iki gün önce kan testi negatif çıktı, pozitife döner umuduyla bekliyorum hala.

ya canım bi bakabilir misin bende ovulasyon testi yaptım benimkide koyulaşmış sanki
Ovulasyon testi hep silik gösterir eğer herzaman çıkan çizgiden daha koyuysa yada ona çok yakınsa gebelik vardır diye okumuştum, vardır inşallah

Pazartesiyi bekleyin benimde günüm bugün yerinde duramıypeum

ş

yaaa sağlıkla kucağına al canımmm belirtiler ne yaşadınnn
Canım inan hiçbir belirti yaşamadım hatta en çok hamile miyim düşüncesine beni iten buydu çünkü adet belirtim de yoktu sadece kan verip negatif gördüğüm günün akşamı kasıklarım batmaya başladı. Alt karın değil kasık ağrısı yaşadım yani.

yaaaa çizgiden ne kadar süre sonra güzelll haberi aldınn
Canım inan bende şaşırmıştım böyle bir çizgi yoktu çünkü bende 2 gün sonra falandı sanırım öğrendim. Ben kumral sarımsı bir ten rengim var zaten bu ten renklerinde erkenden çıkarmış

ayyy şuan bende o kadar heyecanlandımki bende dün farkettim çizgiyi kasıktan göbek deliğime kadar giden ince kahverengi çizgi inşallahh bende senin gibi güzel haberler alırım cnm çokk tebrik ederm senide

ayyy şuan bende o kadar heyecanlandımki bende dün farkettim çizgiyi kasıktan göbek deliğime kadar giden ince kahverengi çizgi inşallahh bende senin gibi güzel haberler alırım cnm çokk tebrik ederm senide
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun Rabbim sana da nasip etsin inşallah

Ben adet gecikmemin 10. Gününde yani dün kan verdim o kadar eminim ki hamile olduguma. Göğüslerim ağrıyordu sürekli ağlama isteğim vardı vs vs sonuç negatif. 1.20 çıkmış eve gelene kadar yolda sürekli ağladım çok emindim rüyamda görüyordum neyse herhalde bu saatten sonra beta yükselmez hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…