canım bence kesin yükselicek bekle benceKızlar aranızda yeniyim ve söyleyeceklerinize ihtiyacım var adetüme 4 5 gün kala kan testi yaptırdım ve 4.3 çıktı sizde yükselir mi aranızda bu durumu yaşayan var mı
Valla bende görmeye başladımkafada kurduğumu düşüncem artık inşallah gerçekten hamileyimdir bugün adet günüm ama dayanabilirsem pazartesi kan vericem
Kızlar aranızda yeniyim ve söyleyeceklerinize ihtiyacım var adetüme 4 5 gün kala kan testi yaptırdım ve 4.3 çıktı sizde yükselir mi aranızda bu durumu yaşayan var mı
canım bence kesin yükselicek bekle bence
Kızlar sizlere bir şey sorabilir miyim ?
Benim dün kan testim 0.2 negatif çıktı. Ama akşamdan beri şunu düşünüyorum. Ben ovulasyon testleri falan kullanmadım. 29,30 Temmuz ilişki oldu. 31 Temmuz da sanırım yumurtam çatladı yani o çatlama akıntısı geldi (araştırmalarım kadarıyla yoksa o akıntı mıydı bilmiyorum). Birde 1 Ağustosta ilişki oldu ve sonrasında ilişki yaşanmadı. Döngüm 27 28 gün bat 13 14 Ağustos. Benim dün yaptığım test 31 temmuza göre yumurtlama sonrası 9. Gün oluyor. Acaba kan testini çok erken mi vermiş oldum ? Yani dpo 9 olduğu için negatif çıkmış olabilir mi ? Böyle yaşayıp sonradan pozitife dönen var mı hiç duyup gördünüz mü ? Ama bu düşünceli engelleyen şeylerden biri genelde herkesin adeti 6 gün kala 7 gün kala falan öğrenebilmesi benim dün adetime 4 gün vardı sonuç olarak.
Ovulasyon testi hep silik gösterir eğer herzaman çıkan çizgiden daha koyuysa yada ona çok yakınsa gebelik vardır diye okumuştum, vardır inşallahya canım bi bakabilir misin bende ovulasyon testi yaptım benimkide koyulaşmış sanki
Pazartesiyi bekleyin benimde günüm bugün yerinde duramıypeumBenim de bugün adet günüm, henüz bi gelen giden yokİki gün önce kan testi negatif çıkmıştı. Eğer regl olmazsam ben de pazartesi bi test yapıyım, pozitif çıkarsa kan veririm. Yine bi hayalkırıklığı olmasın sonra
ama ilk yaptığımda hiç çizgi çıkmamıştı yani çok çok azdı koyulaşmışOvulasyon testi hep silik gösterir eğer herzaman çıkan çizgiden daha koyuysa yada ona çok yakınsa gebelik vardır diye okumuştum, vardır inşallah
Hamileyim canım benSonuç ne oldu merak edıyorum canım? Benim battan iki gün önce kan testi negatif çıktı, pozitife döner umuduyla bekliyorum hala.
yaaa sağlıkla kucağına al canımmm belirtiler ne yaşadınnnHamileyim canım ben
Hamileyim canım ben
Canım inan hiçbir belirti yaşamadım hatta en çok hamile miyim düşüncesine beni iten buydu çünkü adet belirtim de yoktuş
yaaa sağlıkla kucağına al canımmm belirtiler ne yaşadınnn
Bide göbek altımdan inen kahverengi bir çizgi oluşmuştu benim deş
yaaa sağlıkla kucağına al canımmm belirtiler ne yaşadınnn
Allah razı olsun canım Allah size de nasip etsin sağlıkla inşallahNe güzel habersağlıkla kucağınıza alın inşallah. Çok sevindim
yaaaa çizgiden ne kadar süre sonra güzelll haberi aldınnBide göbek altımdan inen kahverengi bir çizgi oluşmuştu benim de
Canım inan bende şaşırmıştım böyle bir çizgi yoktu çünkü bende 2 gün sonra falandı sanırım öğrendim. Ben kumral sarımsı bir ten rengim var zaten bu ten renklerinde erkenden çıkarmışyaaaa çizgiden ne kadar süre sonra güzelll haberi aldınn
ayyy şuan bende o kadar heyecanlandımki bende dün farkettim çizgiyi kasıktan göbek deliğime kadar giden ince kahverengi çizgiCanım inan bende şaşırmıştım böyle bir çizgi yoktu çünkü bende 2 gün sonra falandı sanırım öğrendim. Ben kumral sarımsı bir ten rengim var zaten bu ten renklerinde erkenden çıkarmış
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsunayyy şuan bende o kadar heyecanlandımki bende dün farkettim çizgiyi kasıktan göbek deliğime kadar giden ince kahverengi çizgiinşallahh bende senin gibi güzel haberler alırım cnm çokk tebrik ederm senide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?