Ben bu beta HCG den anlamıyorum açıkçası benimki şuan 3203 çok mu yüksek çıkıyor yaniBen 31 le öğrenmiştim canım şu an 26. Haftadayım. senin değerin yüksek baya
Ne bileyim yaa başka bir Dr gönderdim belki bilirsin hacer Sadıkoğlu çok iyi bir Dr. O da dedi böyle bir sonuçla kimyasal gebelik falan olmaz dedi inşallah dediğiniz gibidir en yakın zamanda kalp atişlarınida duyarim umarım3203 değere yalancı gebelik kim dedi Allah aşkına gebesin hayırlı olsun.
Daha yeni oluşan bir gebelik demek çok mu zor bazı doktorlar ille moral bozacak.
Sağlıklı ilerlemesi önemli dese dili tutulacak sanki.
Yakında kalp atımını bile duyarsın annesi…
Hayır canım ben 31 le öğrenmeme rağmen yalancı gebelik vs bir şey demedi doktor senin değerin yüksek yani kese falan gözükebilirBen bu beta HCG den anlamıyorum açıkçası benimki şuan 3203 çok mu yüksek çıkıyor yani
Ya negatif yaklaşım değil aslında 2 doktor farklı farklı konuşunca insan isteği istemez bir acaba da kalıyor Bir de benim diğer gebeliklerimde koku hassasiyeti bulantı olsun olurdu bunda hiçbir şeyim yok sadece göğüslerim şişti o kadar Bir de kasıklarım falan ağrıyor aradaYa elbet bildikleri bi şey vardır da yarın gitseniz keseyi bile görebileceğiniz gebeliğe bu kadar negatif yaklaşım, ne bileyim değişik. Hayırlı olsun
Anladım canım Allah razı olsun hepinizdenHayır canım ben 31 le öğrenmeme rağmen yalancı gebelik vs bir şey demedi doktor senin değerin yüksek yani kese falan gözükebilir
Yok size demedim doktora dedim, yalancı gebelik olabilir demiş ya. Hele bi dursun yani 1 hafta sonra çağırsın ne bileyim, insanın moralini bozuyorlar.Ya negatif yaklaşım değil aslında 2 doktor farklı farklı konuşunca insan isteği istemez bir acaba da kalıyor Bir de benim diğer gebeliklerimde koku hassasiyeti bulantı olsun olurdu bunda hiçbir şeyim yok sadece göğüslerim şişti o kadar Bir de kasıklarım falan ağrıyor arada
Aynen öyle oldu valla moralim gittiYok size demedim doktora dedim, yalancı gebelik olabilir demiş ya. Hele bi dursun yani 1 hafta sonra çağırsın ne bileyim, insanın moralini bozuyorlar.
Bence korkup strese boşuna girme her gebelikte aynı belirtiler olmuyo değer gayet güzel çıkmış ben 13 tü öğrendim degereim şuan iki günde bir iki katına cikiyo senin ilk ogrendigin değer mi buYa negatif yaklaşım değil aslında 2 doktor farklı farklı konuşunca insan isteği istemez bir acaba da kalıyor Bir de benim diğer gebeliklerimde koku hassasiyeti bulantı olsun olurdu bunda hiçbir şeyim yok sadece göğüslerim şişti o kadar Bir de kasıklarım falan ağrıyor arada
Evet canım bugün öğrendiğim ilk değer buBence korkup strese boşuna girme her gebelikte aynı belirtiler olmuyo değer gayet güzel çıkmış ben 13 tü öğrendim degereim şuan iki günde bir iki katına cikiyo senin ilk ogrendigin değer mi bu
Kaç gün geçti adet tarihindenEvet canım bugün öğrendiğim ilk değer bu
6 gün geçtiKaç gün geçti adet tarihinden
Normal o zaman beta HCG değerin şuan benimde 7 gün oldu geceli ben adetime 4 gün kala öğrendim 14 eylül 13 tü sonra 17 eylül 94.5 19 eylül 286 21 eylül 587 di daha doktora görünmedim randevum 3 Ekim deydi devlete gitcektim özele dönüş yaptım diğer dogumumu yaptigim doktoruma oda 5 Ekim'de gel hem kese hem kalp atışı görürüz dedi randevuya kadar 2 günde bir kan vericem bakalım yarın sabah sağlık ocağında 4 gün geçmiş benim de 2 bin küsur le 3 binde falan olması gerek tahminime göre6 gün geçti
Hadi hayırlısı olsun inşallah sizindeNormal o zaman beta HCG değerin şuan benimde 7 gün oldu geceli ben adetime 4 gün kala öğrendim 14 eylül 13 tü sonra 17 eylül 94.5 19 eylül 286 21 eylül 587 di daha doktora görünmedim randevum 3 Ekim deydi devlete gitcektim özele dönüş yaptım diğer dogumumu yaptigim doktoruma oda 5 Ekim'de gel hem kese hem kalp atışı görürüz dedi randevuya kadar 2 günde bir kan vericem bakalım yarın sabah sağlık ocağında 4 gün geçmiş benim de 2 bin küsur le 3 binde falan olması gerek tahminime göre
İnşallah sağolun sizinde hayırlı olsun iyi haberler alırsınız inşallahHadi hayırlısı olsun inşallah sizinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?