Beta sorunsalııı

Merhaba kızlar adetime 24 saat kala kanımda beta hcg 197,99 çıktı sizce bu değer iyi mi şimdiden isteyen herkesin rabbim gönlüne göre versin ❤️
Gayet guzel bir deger erken dollenme olmus olmali betanin kac ciktigi degil duzenli artmis olmasi onemli 2 gune bir kan vererek takio edin

Gayet guzel bir deger erken dollenme olmus olmali betanin kac ciktigi degil duzenli artmis olmasi onemli 2 gune bir kan vererek takio edin
Perşembe akşamı 9,26 yla öğrendim bu akşam 197,99 la öğrendim 2 kattan fazla artmış diyorlar iyimi bilmiyorum ilk gebeliğim canım benim

Perşembe akşamı 9,26 yla öğrendim bu akşam 197,99 la öğrendim 2 kattan fazla artmış diyorlar iyimi bilmiyorum ilk gebeliğim canım benim
İkiz olabilir fazla artmis 😍😍 iyi olan bu ama dis gebelikte olabilir sabirla bekleyin umarim saglikli hayirli bir bebek alirsiniz kucaginiza iki de olabilir 🥰

İkiz olabilir fazla artmis 😍😍 iyi olan bu ama dis gebelikte olabilir sabirla bekleyin umarim saglikli hayirli bir bebek alirsiniz kucaginiza iki de olabilir 🥰
Ayyy ikiz bebek mi ciddi misin şaka yapıyorsun ya 😂 ay dış gebelik nasıl oluyor ki korkuttunuz beni

🤣🤣sizin ikizinizin olacağını düşünmüyorum benim ihtimal daha yüksek gibi de bu biraz erken dolllenmeyle alakaliymis
Sanırım inşallah ben adetime 4 gün kala öğrendim canım yarın normalde adet günüm pazartesi siz ne zaman öğrendiniz ağrılarınız varmı
47 kiloydum bir zamnlar 🤣🤣 tek cocukta 70 oldum 🤣🤣🤣
ya sen varya benim bütün modumu düşürdün 😂

Sanırım inşallah ben adetime 4 gün kala öğrendim canım yarın normalde adet günüm pazartesi siz ne zaman öğrendiniz ağrılarınız varmı

ya sen varya benim bütün modumu düşürdün 😂
Canım ben adetime 2 gün varken 701di şuan 4+3 oldum. Çok aşırı yorgunluk var sürekli uyuyorum birde gogsum agriyo 🥲🤣

Anladım kuzum aksine göğüs ağrım hiç yok kasık ağrılarım ve devamlı halsizlik devamlı idrara çıkmak ben daha doktora gözükmedim inşallah bi gözükürüm de bakarım
Doğru nasılsın unuturum idrara çıkmayı uyurken 2 kere günde sayamadığım kadar çok birde evet kasık ağrılarımda oluyor Allah'tan yeme içme konusunda daha sıkıntı yok🤣🤣aksine daha çok yiyiyorum

Doğru nasılsın unuturum idrara çıkmayı uyurken 2 kere günde sayamadığım kadar çok birde evet kasık ağrılarımda oluyor Allah'tan yeme içme konusunda daha sıkıntı yok🤣🤣aksine daha çok yiyiyorum
Bende çok yiyorum doktora gözüktünüz mü keseniz belli oldu mu benim göğüs ağrılarım olmaması normal mi acaba

Bende öyle canım biraz kese büyüsün istiyorum görebilmek için hayırlısıyla inşallah idrara kalktım güzel uykumdan uyanıp😂
Bende 03.14te uyandığımda o yüzden uyanmıştım 🤣🤣 şimdi de idrar kaldırdı sagolsun ama şaşırttı biraz daha erken kalkmam lazımdı 🤣🤣

Back
X