- 28 Nisan 2023
- 383
- 126
- 23
- 28
- Konu Sahibi minigim3456
Merhaba kızlar adetime 24 saat kala kanımda beta hcg 197,99 çıktı sizce bu değer iyi mi şimdiden isteyen herkesin rabbim gönlüne göre versin 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güzel benceMerhaba kızlar adetime 24 saat kala kanımda beta hcg 197,99 çıktı sizce bu değer iyi mi şimdiden isteyen herkesin rabbim gönlüne göre versin![]()
Gayet guzel bir deger erken dollenme olmus olmali betanin kac ciktigi degil duzenli artmis olmasi onemli 2 gune bir kan vererek takio edinMerhaba kızlar adetime 24 saat kala kanımda beta hcg 197,99 çıktı sizce bu değer iyi mi şimdiden isteyen herkesin rabbim gönlüne göre versin![]()
Perşembe akşamı 9,26 yla öğrendim bu akşam 197,99 la öğrendim 2 kattan fazla artmış diyorlar iyimi bilmiyorum ilk gebeliğim canım benimGayet guzel bir deger erken dollenme olmus olmali betanin kac ciktigi degil duzenli artmis olmasi onemli 2 gune bir kan vererek takio edin
Çok teşekkür ederim canım benimGüzel bence
İkiz olabilir fazla artmisPerşembe akşamı 9,26 yla öğrendim bu akşam 197,99 la öğrendim 2 kattan fazla artmış diyorlar iyimi bilmiyorum ilk gebeliğim canım benim
Ayyy ikiz bebek mi ciddi misin şaka yapıyorsun yaİkiz olabilir fazla artmisiyi olan bu ama dis gebelikte olabilir sabirla bekleyin umarim saglikli hayirli bir bebek alirsiniz kucaginiza iki de olabilir
![]()
Ayyy gerçekten mi ikiz bebek diyorlar cidden mi ben daha 45 kiloyum olamaz yaAdetten 2 gün önce betam 701 çıktı![]()
47 kiloydum bir zamnlarAyyy gerçekten mi ikiz bebek diyorlar cidden mi ben daha 45 kiloyum olamaz ya![]()
Ayyy gerçekten mi ikiz bebek diyorlar cidden mi ben daha 45 kiloyum olamaz ya![]()
Sanırım inşallah ben adetime 4 gün kala öğrendim canım yarın normalde adet günüm pazartesi siz ne zaman öğrendiniz ağrılarınız varmısizin ikizinizin olacağını düşünmüyorum benim ihtimal daha yüksek gibi de bu biraz erken dolllenmeyle alakaliymis
ya sen varya benim bütün modumu düşürdün47 kiloydum bir zamnlartek cocukta 70 oldum
![]()
Canım ben adetime 2 gün varken 701di şuan 4+3 oldum. Çok aşırı yorgunluk var sürekli uyuyorum birde gogsum agriyoSanırım inşallah ben adetime 4 gün kala öğrendim canım yarın normalde adet günüm pazartesi siz ne zaman öğrendiniz ağrılarınız varmı
ya sen varya benim bütün modumu düşürdün![]()
Anladım kuzum aksine göğüs ağrım hiç yok kasık ağrılarım ve devamlı halsizlik devamlı idrara çıkmak ben daha doktora gözükmedim inşallah bi gözükürüm de bakarımCanım ben adetime 2 gün varken 701di şuan 4+3 oldum. Çok aşırı yorgunluk var sürekli uyuyorum birde gogsum agriyo![]()
Doğru nasılsın unuturum idrara çıkmayı uyurken 2 kere günde sayamadığım kadar çok birde evet kasık ağrılarımda oluyor Allah'tan yeme içme konusunda daha sıkıntı yokAnladım kuzum aksine göğüs ağrım hiç yok kasık ağrılarım ve devamlı halsizlik devamlı idrara çıkmak ben daha doktora gözükmedim inşallah bi gözükürüm de bakarım
Bende çok yiyorum doktora gözüktünüz mü keseniz belli oldu mu benim göğüs ağrılarım olmaması normal mi acabaDoğru nasılsın unuturum idrara çıkmayı uyurken 2 kere günde sayamadığım kadar çok birde evet kasık ağrılarımda oluyor Allah'tan yeme içme konusunda daha sıkıntı yokaksine daha çok yiyiyorum
Normal canım daha doktora gitmedimBende çok yiyorum doktora gözüktünüz mü keseniz belli oldu mu benim göğüs ağrılarım olmaması normal mi acaba
Bende öyle canım biraz kese büyüsün istiyorum görebilmek için hayırlısıyla inşallah idrara kalktım güzel uykumdan uyanıpNormal canım daha doktora gitmedim
Bende 03.14te uyandığımda o yüzden uyanmıştımBende öyle canım biraz kese büyüsün istiyorum görebilmek için hayırlısıyla inşallah idrara kalktım güzel uykumdan uyanıp![]()
Ay dimi ya devamlı idrar hahahah altımıza işemezsek iyiBende 03.14te uyandığımda o yüzden uyanmıştımşimdi de idrar kaldırdı sagolsun ama şaşırttı biraz daha erken kalkmam lazımdı
![]()