Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Testi kaç gün ara ile yaptırdınız acaba bende adetime 7 gün kala evde kendim test yaptım erken gebelik negatif çıktı perşembe günü 2 test daha aldım ikisinde pozitif çıktı kan verdim veya 17.9 çıktı 1 buçuk gün sonra tekrar kan verdim 21 çıktı acaba adet tarihim daha gelmediği için mi düşük
Testi kaç gün ara ile yaptırdınız acaba bende adetime 7 gün kala evde kendim test yaptım erken gebelik negatif çıktı perşembe günü 2 test daha aldım ikisinde pozitif çıktı kan verdim veya 17.9 çıktı 1 buçuk gün sonra tekrar kan verdim 21 çıktı acaba adet tarihim daha gelmediği için mi düşük
İkiz olabilir fazla artmis iyi olan bu ama dis gebelikte olabilir sabirla bekleyin umarim saglikli hayirli bir bebek alirsiniz kucaginiza iki de olabilir
İkiz gebelik betadan anlaşılmaz dedi benim doktorum. Omu sadece keseyi görünce anlıyorlar.
Allah korusun diş gebelik konusu geçmiş öyle şey olmaz insallah ben geçirdim çok zor o.
Kanda 2 günde 1 ölçüm istiyor doktorlar 1000 e gelene kadar. %66 oranında artış yeterli diyorlar. Gün aşırı verin kan insallah sağlıkla keyifle ilerler