Beta sorunsalııı

Perşembe akşamı 9,26 yla öğrendim bu akşam 197,99 la öğrendim 2 kattan fazla artmış diyorlar iyimi bilmiyorum ilk gebeliğim canım benim
Testi kaç gün ara ile yaptırdınız acaba bende adetime 7 gün kala evde kendim test yaptım erken gebelik negatif çıktı perşembe günü 2 test daha aldım ikisinde pozitif çıktı kan verdim veya 17.9 çıktı 1 buçuk gün sonra tekrar kan verdim 21 çıktı acaba adet tarihim daha gelmediği için mi düşük

Testi kaç gün ara ile yaptırdınız acaba bende adetime 7 gün kala evde kendim test yaptım erken gebelik negatif çıktı perşembe günü 2 test daha aldım ikisinde pozitif çıktı kan verdim veya 17.9 çıktı 1 buçuk gün sonra tekrar kan verdim 21 çıktı acaba adet tarihim daha gelmediği için mi düşük
Ben adetime 4 gün kala öğrendim canım 2 gün arayla yaptırdım 5. Haftadan sonra kestik beta yapmayo sonuç ne canım yükseldi mi

İkiz olabilir fazla artmis 😍😍 iyi olan bu ama dis gebelikte olabilir sabirla bekleyin umarim saglikli hayirli bir bebek alirsiniz kucaginiza iki de olabilir 🥰
İkiz gebelik betadan anlaşılmaz dedi benim doktorum. Omu sadece keseyi görünce anlıyorlar.
Allah korusun diş gebelik konusu geçmiş öyle şey olmaz insallah ben geçirdim çok zor o.
Kanda 2 günde 1 ölçüm istiyor doktorlar 1000 e gelene kadar. %66 oranında artış yeterli diyorlar. Gün aşırı verin kan insallah sağlıkla keyifle ilerler 💜

bak referans dışı değer, yani hamileyim.
IMG_3196.webp

Back
X