Beta sorunsalııı

Aramızda sanırım pek fark yok ay olarak hemen hemen 😂 Allah nasip ederse inşallah cinsiyetlerimizi süpriz yaparız birbirimize 😂 nefes almakta güçlük çekiyor musun bazen
Ayy evet senle belirtilerimizde aynı 🤣 senin kaç günlükte benim 4+4 hatta böyle nefesim yetmiyo gibi oluyo 2 kere üst üste almaya çalışıyorum 🥲🤣🤣peki ne hissediyorsun

Ayy evet senle belirtilerimizde aynı 🤣 senin kaç günlükte benim 4+4 hatta böyle nefesim yetmiyo gibi oluyo 2 kere üst üste almaya çalışıyorum 🥲🤣🤣peki ne hissediyorsun
Ya benim ilk olucak kuzum bebeğim haftalığından anlamam nasıl anlamam lazım 😂

Hhahaha 4+5 nasıl hesaplanıyor kuzum 😂 4 tamam anladım da 5 ne alaka o 5 nerden geliyor 😂
4 Haftayı tamamlayıp 5.haftadan da 5 gün almissin demek🥰 2 gün sonra 5+0olacaksin adetinin üzerinden 5 hafta geçmiş olacak. Bebek ilk adet gününde sanki gebe kalmışsın gibi hesaplaniyor🤣

4 Haftayı tamamlayıp 5.haftadan da 5 gün almissin demek🥰 2 gün sonra 5+0olacaksin adetinin üzerinden 5 hafta geçmiş olacak. Bebek ilk adet gününde sanki gebe kalmışsın gibi hesaplaniyor🤣
O zaman arada sen benimkileri hesaplar mısın canım ben bilmiyorum da 😂

Ay gerçekten mi hangisi canım o
Screenshot_20230906_020101_One UI Home.webp

Bu 3 uygulama güzel 😇

Evet ama referans aralığının 0-1olması şüpelendiryor
Şüphelenme korkma verdiğiniz kan testleri çalışılması için hangi labrotuvara gittiyse bu referans değeri yazan yer o labrotuvara aittir ölçüm grafiğini 0-1 tutmuşlar o -5 arası değer gibi hani beta da sürekli görürürüz ya aynı obuj gibi sen sonucuna odaklan

Back
X