Benimde 11. Gün doktorum 12 de gel dedi yarın gideceğim testim aşağıdaki gibi bende yarını bekliyorum sen test yaptın mı?merhaba aşılamanın bugun 11. günü yarın beta hcg testı yaparsam dogru sonuca ulasır mıyım yardımcı olabılır mısınız
Evet 2. Çizgi silik iğne etkisi geçmiştir diyorum ama eminde değilim yarın net kanda öğrenmiş olacağım test varsa sende yapsanayapmadım korkuyorum açıkçası
silıkmı senın 2. çizgi
Anlamadım çatlama iğnesinin 1 ay sonra etki etmesi imkansız yani siz bence normal yumurtlamanızda hamile kalmışsınız iğne ile alakası yok belki aldığınız takviyelerin rahim filmi çektirdiyseniz onun etkisi olmuştur ama çatlama iğnesinin etkisi ertesi ayda olmazkızlar bende eylül ayında çatlatma iğnesi olmuştum tutmadı, ekim de ovulasyon testi ile hamile kalmıştım ,1 ay sonra bile etkisini göstermiştir diye düşünüyorum 7 yıldır hiç gebe kalamamıştım doğal yoldan
benımkı su sekılde silik çizgi dahi yokEvet 2. Çizgi silik iğne etkisi geçmiştir diyorum ama eminde değilim yarın net kanda öğrenmiş olacağım test varsa sende yapsana
yarın kan verecek misin peki belki de 14-15 te pozitife döner yani inşallah öyle olur canımbenımkı su sekılde silik çizgi dahi yok
takviye almadım, rahim filminide çatlatma iğnesinde 4 ay önce çektirmiştim,yani etkisi yoktur tabi ki ama imkansız olan bir şey o aydan sonra olunca acaba dedim:)Anlamadım çatlama iğnesinin 1 ay sonra etki etmesi imkansız yani siz bence normal yumurtlamanızda hamile kalmışsınız iğne ile alakası yok belki aldığınız takviyelerin rahim filmi çektirdiyseniz onun etkisi olmuştur ama çatlama iğnesinin etkisi ertesi ayda olmazyok
verecem canımyarın kan verecek misin peki belki de 14-15 te pozitife döner yani inşallah öyle olur canım
Çok düşük değer çıkar yani idrarda çıkması zor yarın kan verince bellide pozitif dicek 7-8 bile olabilir değer çok erken daha çünküverecem canım
ıdrarda olumlu olsa bılı sımdıden bellı olma ıhtımalı zayıf değilmi
Göğüs regl gelirkende olduğu için bilemiyorum sadece aşırı bel ağrım var kısmet yarın öğrenince yazalım inşallah vardırherhangı bır belırtı var mı sende bende gögüslerım şişti yan taraflarına baskı yapınca agrıyor mesela ılac etkısı değildir herhalde
çok tedırgınım allah bu ugraslarımızı boş çıkarmasınGöğüs regl gelirkende olduğu için bilemiyorum sadece aşırı bel ağrım var kısmet yarın öğrenince yazalım inşallah vardır
İnşallah ya bence erken ama doktorum 12 de gel dedi bakalım ne olacakçok tedırgınım allah bu ugraslarımızı boş çıkarmasın
?genelde herkes 14. gün dıyor ama 2 gün içinde sence cok bısey değişirmi yani
Bilmiyorum doktor gel demese bende erken derdim ama gel dediği için gidiyorum bengenelde herkes 14. gün dıyor ama 2 gün içinde sence cok bısey değişirmi yani
Bugünde aynı silikte çıktı yarın vereyim diyorum çok silik ya iğne etkisi olabilir diye sen verdin mi canımcanım selam kan testi yaptın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?