Beta yavaşlaması nedendir

Coksukurbugunume

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2022
2.952
1.542
63
Kızlar merhaba

24 Mart Cuma 99
27 Mart Pazartesi 205
29 Mart Çarşamba 242

Çıktı beta sonuçlarım 4+6 haftalık

1 kimyasal 1 çatlatma 2 aşılama 2 tüp bebek hepsi hüsran şimdi hamile kalmıştım bu değerlerle kimyasal olur heralde dedi doktor yok mu hiç mucizesi olan Allah aşkına bana yardım edin bilenler

2 gün sonra tekrar kan verin, eğer halen 2 kat artış yoksa doktora gitmekte yarar var. Dış gebelik ya da kimyasal gebelik olabilir. Umarım güzel artışı görürsünüz, bize de haber verin.

2 gün sonra tekrar kan verin, eğer halen 2 kat artış yoksa doktora gitmekte yarar var. Dış gebelik ya da kimyasal gebelik olabilir. Umarım güzel artışı görürsünüz, bize de haber verin.
Öyle dedi kimyasal veya dış gebelik olabilir normalde ilaçları keserdim ama sen çok heveslisin cumaya kadar bekleyelim dedi ya hislerimi nasıl anlatsam bilemiyorum içim yanıyor resmen

Öyle dedi kimyasal veya dış gebelik olabilir normalde ilaçları keserdim ama sen çok heveslisin cumaya kadar bekleyelim dedi ya hislerimi nasıl anlatsam bilemiyorum içim yanıyor resmen
lütfen içinizi ferah tutun, umudunuzu kaybetmeyin. bu sefer olmasa da bundan sonrası çok daha güzel olacak olabilir.

Forumda daha önce böyle yaşayan oldu hatta sanırım biri Perlitik arkadaşımız beta değeri az artmış gibiydi ama sonradan toparladı ve bildiğim kadarıyla gebeliği normal bir şekilde ilerliyor şu an etiketi görürse yorum yazacaktır
İnşallah hayırlısı ile kavuşursunuz yavrunuza

amin allah razı olsun

Gecmis olsun umarım sonucun olumlu olmustur seninle ayni durumdayım 407 439 olarak cikti son testlerim kimyasal dedi doktor pazartesi tekrar testbyapip ilaclari birakicam nasil sonuclandi senin

Gecmis olsun umarım sonucun olumlu olmustur seninle ayni durumdayım 407 439 olarak cikti son testlerim kimyasal dedi doktor pazartesi tekrar testbyapip ilaclari birakicam nasil sonuclandi senin
Çarşamba çağırdı o kadar korkuyorum ki anlatamam
Sizin en son test ne gündü?

Bugündü 439 cikti iste pazartesi tekrar kan verecem ama umudum kalmadi artik kimse normal demiyor
Bana da aynen öyle söylüyor ilk önce kimyasal olabilir dedi sonra diş gebelik olabilir dedi
Siz yalnızca 2 kez mi kan verdiniz

Ben söyle okudum diş gebelik için düşüp çıkan değerleri görüyorlarmış sizinde az da olsa azalmış benimde azda olsa azalmış belki geç ilerliyordur hcg allahtan umut kesilmez ne bileyim ödüm kopuyor bir şey olacak diye

Hayır tüp bebek benım
8 gun 37.4
12 gun 150
15 gun 277
17 gun 407
19 gun 439
Pazartesi tekrar verecegim nerdeyse artmamis sonuncusu bakalım pazartesi ne cikacak

Bugün gideceğim kan vermeye bugün çağırdı insan korkuyor ya başına ne geleceğini bilmiyor
Allah yardımcınız olsun evet çok zor bende biliyorum geçenlerde kanama yaşadım lavaboya çıkmak istemiyordum Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın

Dostlarım beta çıktı en son 380 di 250 ye düşmüş
Doktorum cumartesi kontrol edelim diye dedi Allahtan umut kesilmez dua edelim dedi soranların bilgisine Allah razı olsun hepinizden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…