Beta yavaşlaması nedendir

Gecmis olsun umarım sonucun olumlu olmustur seninle ayni durumdayım 407 439 olarak cikti son testlerim kimyasal dedi doktor pazartesi tekrar testbyapip ilaclari birakicam nasil sonuclandi senin
Kimyasal gebelikte değer 400 lere kadar çıkmaz maksimum 100 burda forumda okuduğum kadarıyla da öyle dikkat edin sizde bence kimyasal değil

Kimyasal gebelikte 1000i göremez değerler 100 değil. benim en yüksek 747 oldu sonra düştü. Allah kucağınıxı boş bırakmasın. Geçmiş olsun. Ben de bu ay 2. Kimyasalımı yaşadım

Kimyasal gebelikte değer 400 lere kadar çıkmaz maksimum 100 burda forumda okuduğum kadarıyla da öyle dikkat edin sizde bence kimyasal değil
Malesef kimyasal gebelikle sonuclandi 439 sonrasi 459 la doktor ilacları biraktirdi saglikli bi gebelik degil dedi simdi adet olmayi bekliyorum maleseff

Kızlar
Doktor kesin diş gebelik dedi bana ilk önce kürtaj dedi istemiyorum dedim. İğneyi öğrendim çünkü sizlerden.
Yarın Ege üniversitesinde yapılacak iğne işlemi 1 ya da 2 gece yatış olacakmış.
O neden yapılıyor.
İğne kabadan yapılıyor diye okudum kalma amacı nedir takviye vb bir şey mi olacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…