Beta yükselir mi

sehu03

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2024
287
53
18
23
Kızlar bugün doktora kan vermeye gittim değerim 0.200 çıktı sizce yükselir mi hamile olabilir miyim

Eklentiler

• 1000028530.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 166
Testinizde dun negatifti
Size tavsiyem regl gününüz 2 gün geçmeden test yapmayın.
8 gün kala yapılan test sizi hep arada bırakır ve o yapılan testin sonu olmaz

Testinizde dun negatifti
Size tavsiyem regl gününüz 2 gün geçmeden test yapmayın.
8 gün kala yapılan test sizi hep arada bırakır ve o yapılan testin sonu olmaz
Haklısınız ama merakımdan duramadım bugün rutin kontrolüm vardı yaptırayım dedim

Geçen yaptığım testin hattı hesabı yok demişsinizde. Ondan diyorum yani bunun sonu yok. Gününüz geçmeden test yapmayın bostan yere. Henüz erken çok erken oluyor negatif çıksa bile erken daha belkide vardır diye kana gidiyorsunuz. Ordada cikmayinxa yipraniyorsunuz. Daha yaşınız genc bekleyin regl gününüzü elbet olur..kaç senelik evlisiniz?

Daha yeniyim 6 aylık evliyim 2 aydır deniyoruz doktor zor olur dediği için istemsiz acele ediyoruz haklısınız yıpratıyor insanı

Bugün hamilelik testi yaptım ve 0.200 çıktı normalde hep 0.100 çıkar burada böyle olup 200 çıkıp yükselen varmış acaba ondan mı buda
Bazen o değer değişiyor. 5 e kadar negatif kuzum. 5 ve üzeri gebelik taşıyor

Pkos dedi ama yıllardır düzenli adet olmam yılda 1 max 2 defa iğne kullanıyorum progesteron doktor 6 ay olmazsa tüp bebek yap uğraşma dedi ondan bu kadar acele ediyoruz
Durun bakalım yaşınız genc bir sene deneyin vazgeçmeden
Sonra bakarsınız bı çaresine onununzde uzun zaman var. Pcoslu olup normal yoldan gebe kalan çok duyuyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…