Pardon 200 gibi görmüşümKızlar bugün doktora kan vermeye gittim değerim 0.200 çıktı sizce yükselir mi hamile olabilir miyim
ZorKızlar bugün doktora kan vermeye gittim değerim 0.200 çıktı sizce yükselir mi hamile olabilir miyim
Bugün hamilelik testi yaptım ve 0.200 çıktı normalde hep 0.100 çıkar burada böyle olup 200 çıkıp yükselen varmış acaba ondan mı budaNasil yani? Hamilesiniz yükselir tabikide
Rabbim en kısa zamanda nasip etsin mübarek cuma günü dualar edelim canım benimKızlar bugün doktora kan vermeye gittim değerim 0.200 çıktı sizce yükselir mi hamile olabilir miyim
Üzdü
Amin inşallah dua edin lütfenRabbim en kısa zamanda nasip etsin mübarek cuma günü dualar edelim canım benim
0.100 ve 0.200 aynı şey başında 0 olduğu sürece gerisinin pek önemi yokBugün hamilelik testi yaptım ve 0.200 çıktı normalde hep 0.100 çıkar burada böyle olup 200 çıkıp yükselen varmış acaba ondan mı buda
Ben 200 görmüşümBugün hamilelik testi yaptım ve 0.200 çıktı normalde hep 0.100 çıkar burada böyle olup 200 çıkıp yükselen varmış acaba ondan mı buda
Haklısınız ama merakımdan duramadım bugün rutin kontrolüm vardı yaptırayım dedimTestinizde dun negatifti
Size tavsiyem regl gününüz 2 gün geçmeden test yapmayın.
8 gün kala yapılan test sizi hep arada bırakır ve o yapılan testin sonu olmaz
Ben 200 görmüşüm
0.200 Muş
Üzgünümhayırlısı
Bir an görünce sevindim işte neyse hayırlısı artıkBen 200 görmüşüm
0.200 Muş
Üzgünüm
Daha yeniyim 6 aylık evliyim 2 aydır deniyoruz doktor zor olur dediği için istemsiz acele ediyoruz haklısınız yıpratıyor insanıGeçen yaptığım testin hattı hesabı yok demişsinizde. Ondan diyorum yani bunun sonu yok. Gününüz geçmeden test yapmayın bostan yere. Henüz erken çok erken oluyor negatif çıksa bile erken daha belkide vardır diye kana gidiyorsunuz. Ordada cikmayinxa yipraniyorsunuz. Daha yaşınız genc bekleyin regl gününüzü elbet olur..kaç senelik evlisiniz?
Ovv daha çok yeni.Daha yeniyim 6 aylık evliyim 2 aydır deniyoruz doktor zor olur dediği için istemsiz acele ediyoruz haklısınız yıpratıyor insanı
Bazen o değer değişiyor. 5 e kadar negatif kuzum. 5 ve üzeri gebelik taşıyorBugün hamilelik testi yaptım ve 0.200 çıktı normalde hep 0.100 çıkar burada böyle olup 200 çıkıp yükselen varmış acaba ondan mı buda
Pkos dedi ama yıllardır düzenli adet olmam yılda 1 max 2 defa iğne kullanıyorum progesteron doktor 6 ay olmazsa tüp bebek yap uğraşma dedi ondan bu kadar acele ediyoruzOvv daha çok yeni.
Neden zor olur dedi? Bir sağlık sorununuz mu var?
Anladım hayırlısı artikBazen o değer değişiyor. 5 e kadar negatif kuzum. 5 ve üzeri gebelik taşıyor
Durun bakalım yaşınız genc bir sene deneyin vazgeçmedenPkos dedi ama yıllardır düzenli adet olmam yılda 1 max 2 defa iğne kullanıyorum progesteron doktor 6 ay olmazsa tüp bebek yap uğraşma dedi ondan bu kadar acele ediyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?