Öyle tabi bende çok duyuyorum ama hangi doktora gitsem hep o kadar ölümsüz konuşuyor ki çok üzülüyorum istemsizDurun bakalım yaşınız genc bir sene deneyin vazgeçmeden
Sonra bakarsınız bı çaresine onununzde uzun zaman var. Pcoslu olup normal yoldan gebe kalan çok duyuyorum ben
Canım bende pcosluyum. Hiç öyle düşünme sen emek var tedbirini al takdiri Rabbime bırak. 1 sene dene. Doktorlar 1 seneye kadar normal karşılıyorPkos dedi ama yıllardır düzenli adet olmam yılda 1 max 2 defa iğne kullanıyorum progesteron doktor 6 ay olmazsa tüp bebek yap uğraşma dedi ondan bu kadar acele ediyoruz
Haklısınız dua edelim birbirimizeCanım bende pcosluyum. Hiç öyle düşünme sen emek var tedbirini al takdiri Rabbime bırak. 1 sene dene. Doktorlar 1 seneye kadar normal karşılıyor
Hamile kalmadan 2 ay önce aynı bu şekilde değerim çıkmıştı adete 1 gün kala negatif 0.200 15 gün sonra 90.9 ama düşük yaptım bitki çayı ağırlık fln kaldırıp kullandım bilmiyordum ve hastaydım o düşük sonrası gebelik elde ettim 18+2 yim ve erkek bebis geliyorKızlar bugün doktora kan vermeye gittim değerim 0.200 çıktı sizce yükselir mi hamile olabilir miyim
Ay hayırlı olsun darısı başıma sağlıcakla alın kucağınızaHamile kalmadan 2 ay önce aynı bu şekilde değerim çıkmıştı adete 1 gün kala negatif 0.200 15 gün sonra 90.9 ama düşük yaptım bitki çayı ağırlık fln kaldırıp kullandım bilmiyordum ve hastaydım o düşük sonrası gebelik elde ettim 18+2 yim ve erkek bebis geliyor
Sen bence doktorunu değiştir. Sırf pcos var diye tüp bebek mi önerdi. Şaka mı bu. Çevremde pcosu olan herkes hamile kaldı. Pcos yumurtlama zamanını ve adet döngünü etkiliyor hamile kalmanı değil. Yumurtlama gününü net öğrenmek istiyorsan ovulasyon testi yap evde canım. Ona göre denersinizPkos dedi ama yıllardır düzenli adet olmam yılda 1 max 2 defa iğne kullanıyorum progesteron doktor 6 ay olmazsa tüp bebek yap uğraşma dedi ondan bu kadar acele ediyoruz
Yapıyorum takip ediyorum değerlendirdiklerini ama olmadı onlarda öyle konuşunca moralim bozuldu bugün doktorum prolaktinimim yüksek olduğunu ve ünsilin Drencim olduğunu söyledi bu sekilde hamile kalmamin zor olduğunu yine vurguladilar ilaçlar verdi ama kullanmak gelmiyor içimden adetten önce negatif sonra pozitif dönen var diye okudum bir umut acaba adetimi mi beklesem diye düşünüyorumSen bence doktorunu değiştir. Sırf pcos var diye tüp bebek mi önerdi. Şaka mı bu. Çevremde pcosu olan herkes hamile kaldı. Pcos yumurtlama zamanını ve adet döngünü etkiliyor hamile kalmanı değil. Yumurtlama gününü net öğrenmek istiyorsan ovulasyon testi yap evde canım. Ona göre denersiniz
Canım gebelik olabilir de olmayabilir de adet geçmeden bilemeyiz. Erken test yapıp kendini bunaltma. 0,200 negatif ama. Sen sakın stres yapma lütfen. Prolaktinin yüksekse ilaç kullan mutlaka. Arkadaşım da hem pcos vardı hem prolaktini yüksekti. 1 ay prolaktin için ilaç kullandı hemen normale döndü zaten ve kız o ay hamile kaldı. Bunlar tedavisi olan şeyler. Neden kendini yıpratıyorsun.Yapıyorum takip ediyorum değerlendirdiklerini ama olmadı onlarda öyle konuşunca moralim bozuldu bugün doktorum prolaktinimim yüksek olduğunu ve ünsilin Drencim olduğunu söyledi bu sekilde hamile kalmamin zor olduğunu yine vurguladilar ilaçlar verdi ama kullanmak gelmiyor içimden adetten önce negatif sonra pozitif dönen var diye okudum bir umut acaba adetimi mi beklesem diye düşünüyorum
Elimde değil bende de pcos var bu saatten sonra takmamaya calisicam çünkü aşırı stresten sivilce bastı yüzümuCanım gebelik olabilir de olmayabilir de adet geçmeden bilemeyiz. Erken test yapıp kendini bunaltma. 0,200 negatif ama. Sen sakın stres yapma lütfen. Prolaktinin yüksekse ilaç kullan mutlaka. Arkadaşım da hem pcos vardı hem prolaktini yüksekti. 1 ay prolaktin için ilaç kullandı hemen normale döndü zaten ve kız o ay hamile kaldı. Bunlar tedavisi olan şeyler. Neden kendini yıpratıyorsun.
Canım bence sen doktorunu değiştir pcosu çok abartıyorsun. Doktor gözünü korkutmuş umutsuzluğa sürüklemiş resmen seni.Elimde değil bende de pcos var bu saatten sonra takmamaya calisicam çünkü aşırı stresten sivilce bastı yüzümu
Bende değiştirmeyi düşünüyorum şuan doktor arayışındayımCanım bence sen doktorunu değiştir pcosu çok abartıyorsun. Doktor gözünü korkutmuş umutsuzluğa sürüklemiş resmen seni.
İyi bir doktor bulursun mutlaka canım her şey gönlünce olsunBende değiştirmeyi düşünüyorum şuan doktor arayışındayım
Çok teşekkür ederim gece gece bir nebzede olsa içimi rahatlatınız Allah razı olsunİyi bir doktor bulursun mutlaka canım her şey gönlünce olsun
Rica ederim canım ne demekÇok teşekkür ederim gece gece bir nebzede olsa içimi rahatlatınız Allah razı olsun
Merhaba sonucunuz nedir benimde bugün değerim 0.200 çıktıÇok teşekkür ederim gece gece bir nebzede olsa içimi rahatlatınız Allah razı olsun
NegatifMerhaba sonucunuz nedir benimde bugün değerim 0.200 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?