Beta

Basakburcuu

Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2023
83
59
8
28
Merhaba arkadaşlar benim reglime 4 gün var. Ben dayanamayıp kaset test yaptım ve silik çizgi çıktı hemde hemen iki dakika da. Hemen gidip kan verdim. Değerim 13,3 çıktı düşük mü normal mi anlamadım doktor birsey diyemem dedi

Merhaba arkadaşlar benim reglime 4 gün var. Ben dayanamayıp kaset test yaptım ve silik çizgi çıktı hemde hemen iki dakika da. Hemen gidip kan verdim. Değerim 13,3 çıktı düşük mü normal mi anlamadım doktor birsey diyemem dedi
5in üstü pozitif olarak kabul edilir canım yani hamilesin ama gününü bekle ve 2 güne bi kan ver bu değer iki katına çıkmış olmalı sağlıklı bi gebelikse

Ya çok teşekkür ederim. O kadar istiyorum ki kimyasala dönen çok var diye epeyi korkuyorum.
Evet benimde öyle olmuştu ilk gebeliğim adete 5 gün kala 10 çıktı 2 gün sonra da ili katına çıktı ama kimysal oldu sonra tam günümde adet olmuştum malesef inşAllah seninki öyle olmaz ama bence gününü bekle hayırlısı ne ise o olsun inşAllah ❤️

Evet benimde öyle olmuştu ilk gebeliğim adete 5 gün kala 10 çıktı 2 gün sonra da ili katına çıktı ama kimysal oldu sonra tam günümde adet olmuştum malesef inşAllah seninki öyle olmaz ama bence gününü bekle hayırlısı ne ise o olsun inşAllah ❤️
Ay inşallah güzel haberler veririm 🥹🥹🥹

Ay inşallah güzel haberler veririm 🥹🥹🥹
İnşAllah canım benim ama kimyasal olursa da üzülme ben kimyasalın üstüne hiç adet görmeden tekrar hamile kaldım ve şimdi 3 yaşında sağlıklı bi oğlum var çok şükür Allah herşeyin hayırlısı versin

İnşAllah canım benim ama kimyasal olursa da üzülme ben kimyasalın üstüne hiç adet görmeden tekrar hamile kaldım ve şimdi 3 yaşında sağlıklı bi oğlum var çok şükür Allah herşeyin hayırlısı versin
Allah bağışlasın yaa stres yapmamaya çalışıyorum kasık ağrım var biraz

12 de net hamilelik olduğunu söylüyorlar canım. Benim 12lerde çıkmıştı 2 gün sonra tekrar hcg ye baktirmistim

Pozitif yeni gebeyken yakalamissiniz iki güne bir kan verip artışını kontrol edin hayırlı olsun

Back
X