- 2 Mart 2025
- 55
- 3
- 1
- 26
- Konu Sahibi mavi boncu
Kızlar beta ayın 4 ünde 0.8 di 6 sında 12.9 du 8 önde bugün kan verdım 47.7 çıktı nasıl sızce
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gectı 4 günReglinize kaç gün var? Artış sağlıksız gözüküyor
Ya geç döllenme yada kimyasal gebelikGectı 4 gün
Benım oğlumda da geç döllenme olmuştu regl düzensiz benım uygulamaya göre 4 gün geçti du gün kesın olacak dıyemedımYa geç döllenme yada kimyasal gebelik
He yok canım Allah'a şükür şu an bısey işte artışlar bu şekildeartışınız sağlıklı ama henüz çok yeni bir gebelik. bi hafta - on gün sonra doktora gidebilirsiniz kanama vs yasamazsanız
değer artısı güzel ama dediğim gibi henüz çok yeniHe yok canım Allah'a şükür şu an bısey işte artışlar bu şekilde
Insallah bacımdeğer artısı güzel ama dediğim gibi henüz çok yenisağlıkla gelsin insallah
Onu bende anlamadım bacım artıs bu şekilde işte yani ne biliyimNeye göre sağlıksız demiş anlamadım yukardaki arkadaş. 2 günde bir %60 artması bile yeterken iki katından fazla artmış işte. Sadece çok yeni
Artisiniz guzel, 1-2 defa daha takip ettirin sonra keseyi gormeye gidersiniz insallah