Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecen ay kimyasal gebelik gecirdim adetimden 6.gün gecmişti ögrndim önce idrarda snra kanda. Ve devamlı kan degerlerim düşmeye başladı. İyice düştükten sonra devam ettim suan adetimi beklyrm ama cokta korkuruyorum 2 de tüp bebek denemem varKimyasal gebelik olabilir?
Allah yardımcınız olsun çok zor bi süreç gerçekten yaşayan bilir. Allah büyük hayırlısını isteyin her zaman olmuyosa vardır Rabbimin bi bildiğiGecen ay kimyasal gebelik gecirdim adetimden 6.gün gecmişti ögrndim önce idrarda snra kanda. Ve devamlı kan degerlerim düşmeye başladı. İyice düştükten sonra devam ettim suan adetimi beklyrm ama cokta korkuruyorum 2 de tüp bebek denemem var
Tesekkür ederimAllah yardımcınız olsun çok zor bi süreç gerçekten yaşayan bilir. Allah büyük hayırlısını isteyin her zaman olmuyosa vardır Rabbimin bi bildiği
Ne alakaKimyasal gebelik olabilir?
İyi de hamile değilmiş ki?Kimyasal gebelik olabilir?
Ne alakaher halukarda 5’in altindaysa negatif demektir
Değerleri düşmemiş yaaaNe alakaher halukarda 5’in altindaysa negatif demektir.
Değerleri düşmemiş yaaa o yüzdenİyi de hamile değilmiş ki?
Adet agrılarım başladı 5 günüm var daha zaten afedrrsin ama karnım cok şiş ve asırı gazım varDeğerleri düşmemiş yaaa
Deger zaten hic yukselmemis ki. Kimyasal diyebilmek icin 5’in uzerine cikmali deger, 1.20 hicbir sey gostermezDeğerleri düşmemiş yaaa
Yok, 0 olması gerekmiyor illa ki. 5’in altındaysa gebe değil anlamına geliyor. 0’da aynı, 4’teDeğerleri düşmemiş yaaa o yüzden
Bende gebe olmadan hep 1.20 çıkıyordu en yüksek 5.48 çıktı sonradan 2.48 e düştü onun dışında hep 1.20 idi maalesef gebelik yokKızlar merhaba adet öncesi belirtilerim var diye bthcg yaptırdım 12 agustosta 1.20 cıktı snra belirtilerim durdu cok baş agrım vardı hic gecmedi 4 gün snra bir daha yaptım 1.20 cıktı. Yükselme olmaz deme demekki olan birsey yokki ondan böyle çıkmıştır sizce?
Deger zaten hic yukselmemis ki. Kimyasal diyebilmek icin 5’in uzerine cikmali deger, 1.20 hicbir sey gostermez
Anladım tesekkür ederimBende gebe olmadan hep 1.20 çıkıyordu en yüksek 5.48 çıktı sonradan 2.48 e düştü onun dışında hep 1.20 idi maalesef gebelik yok
Yok, 0 olması gerekmiyor illa ki. 5’in altındaysa gebe değil anlamına geliyor. 0’da aynı, 4’te![]()
Evet öyleymiş ben değerleri yanlış biliyormuşumDeger zaten hic yukselmemis ki. Kimyasal diyebilmek icin 5’in uzerine cikmali deger, 1.20 hicbir sey gostermez
Buna nereden vardiniz? 1.2 gebelik yok demektir.Kimyasal gebelik olabilir?