- 28 Ağustos 2025
- 449
- 120
- 18
- 26
- Konu Sahibi Cahil Filozof
Sonraki artışlarnız nasıl oldu dpo kaçtı beta 18 ken?Ben 18 ile öğrenmiştim hayırlı olsunnnn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonraki artışlarnız nasıl oldu dpo kaçtı beta 18 ken?Ben 18 ile öğrenmiştim hayırlı olsunnnn
ben hamile kalmayı planladığımız ay içmeye başladım başla geç kalmadınArkadaşlar bir de benim folat ve folik asitim düşüktü, planlı bir gebelik değildi şimdi korktum başlamak için geç mi kaldım bir şey olur mu
Benim plansız oldugu için düşünemedim hiç dün başladımben hamile kalmayı planladığımız ay içmeye başladım başla geç kalmadın

30 haftalık hamileyim şuan ve artış takip etmedim dpo nedirSonraki artışlarnız nasıl oldu dpo kaçtı beta 18 ken?

Yumurtlamadan kaç gün geçmişti? Beta 18 ken30 haftalık hamileyim şuan ve artış takip etmedim dpo nedir
Kaç gün sonra 23 oldu?2,7 ile öğrendim sonra 23 oldu sonra arttı.
Hayırlı olsun
Avakado gibi tutunmayı sağlayan yiyecekler öneririm
Cinsel ilişkiye girmeyin bi 8-10 hafta
Bunları nasıl takip ediyorsunuz ya?Yumurtlamadan kaç gün geçmişti? Beta 18 ken
 benim yumurtlama tarihlerinden sonra oldu mesela hangisi oldugunu da bilmiyorum
 benim yumurtlama tarihlerinden sonra oldu mesela hangisi oldugunu da bilmiyorum çok takip edip üstünde durunca olmuyor takip etmeyince kendiliğinden olmuş ne hoş
 çok takip edip üstünde durunca olmuyor takip etmeyince kendiliğinden olmuş ne hoş
Uzun süre istenip olmazsa insan daha hassaslaşıyor galiba ama öylesi de çok stresli ya.. hem bebege hem anneye zor olur.. bence biraz akışına bırakmak lazım kısmet sonuçta olacağı varsa olacak olmayacaksa ne yapsak da boş zaten…Sanırım akışa bırakmak gerekiyorçok takip edip üstünde durunca olmuyor takip etmeyince kendiliğinden olmuş ne hoş

Haklısınız öyle tabi ama hayatının merkezine bu konuyu alıp sürekli hayal kırıklığı yaşayınca ister istemez aklında hep bu oluyorUzun süre istenip olmazsa insan daha hassaslaşıyor galiba ama öylesi de çok stresli ya.. hem bebege hem anneye zor olur.. bence biraz akışına bırakmak lazım kısmet sonuçta olacağı varsa olacak olmayacaksa ne yapsak da boş zaten…

Kesinlikle hakveriyorum. Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda hayırlı bebisler nasip etsin inşallahHaklısınız öyle tabi ama hayatının merkezine bu konuyu alıp sürekli hayal kırıklığı yaşayınca ister istemez aklında hep bu oluyor
Ne olur ne olmaz derhal başlayın folik asiteAnladım çok teşekkür ederim
Hemen başladım dün eczaneden aldımNe olur ne olmaz derhal başlayın folik asite

Kafayı yediğimiz için hergünü takip ediyoruz vallahi böyle bi delilik bizimkiBunları nasıl takip ediyorsunuz ya?benim yumurtlama tarihlerinden sonra oldu mesela hangisi oldugunu da bilmiyorum
Ay ben sizin yorumlarınıza hep denk geliyorum bence çok güzel ilerleyecek süreciniz ne güzel gebesiniz güzel düşünün olumsuzlukları aklınıza getirmemeye çalışın inşallah güpgüzel ilerlerKafayı yediğimiz için hergünü takip ediyoruz vallahi böyle bi delilik bizimki

Ay evet gerçekten vaarrKızlar direk çıktı bakar mısınız
İnşallah sağlıkla büyür daha çok erken o yüzden beklemek zorundayım dua edicem tutunması içinAy evet gerçekten vaarr

Benim de öyleİnşallah sağlıkla büyür daha çok erken o yüzden beklemek zorundayım dua edicem tutunması için

İnşallah Ekim ayı hepimizi mutlu etsinBenim de öyle