BetaHcg 27 olması??

Hati
Hayır başka marka test yaptım dün freely yapmıştım bu gün prodictor ve artimed yaptım net negatif
İdrar testleri yanıltıcı olabiliyor 🥹 kan daha doğru sonuç… ben 27 ile gebe oldugumu öğrendiğimde 4 test yaptım 1i bozuk çıktı 2si negatif çıktı sadece biri pozitif verdi

İdrar testleri yanıltıcı olabiliyor 🥹 kan daha doğru sonuç… ben 27 ile gebe oldugumu öğrendiğimde 4 test yaptım 1i bozuk çıktı 2si negatif çıktı sadece biri pozitif verdi
Ne kadar güzel maşallah 🧡 keşke umudum olsa hayal kırıklığı çok kötü bir şey hele ki böyle bi konuda

Bu gün biraz daha belirginlesmesi gerekirken hiç bir şey çıkmadı olsa silik te olsa çıkmaya devam ederdi diye düşünüyorum zaten çok kişi freely marka yalancı pozitif veriyor demişti 😢

Keşke erken test yapmasaydım diyorum şimdi çünkü bu ayki umudumu yitirmem şu durum da saçma ama böyle bi durum yaşayınca bende ki tüm umutlar söndü sanki, deli gibi zonklayan belim resmen kalcamq vuruyor ve alt karında doluluk göğüs ucu hassasiyeti bunlar sonuçta devam ediyor

Keşke erken test yapmasaydım diyorum şimdi çünkü bu ayki umudumu yitirmem şu durum da saçma ama böyle bi durum yaşayınca bende ki tüm umutlar söndü sanki, deli gibi zonklayan belim resmen kalcamq vuruyor ve alt karında doluluk göğüs ucu hassasiyeti bunlar sonuçta devam ediyor
Kızlar beta hcg 55.9 adetim 3 gün gecikti 7.69 ile adetten 1 gün önce hamile oldugumu öğrendim bugun bile gebelik testim cok cok cok silik cıkıyor

Kızlar beta hcg 55.9 adetim 3 gün gecikti 7.69 ile adetten 1 gün önce hamile oldugumu öğrendim bugun bile gebelik testim cok cok cok silik cıkıyor

Merhaba, kan verdiniz mi sonucunuz ne oldu 🤩 benim ikinci değerim 433,97 çıktı çok şükür

Maşallahh süperrr , yazmıştım 90 olmuş 🥹
Ay kızlar gözünüz aydıııın sağlıkla ilerlesin inşallah 🌸🤍 takviye olarak neler kullanıyordunuz kaçıncı denemeleriniz ve adetten farklı ne belirtiler oldu yazabilir misiniz bekleyenlere de umut olursunuz🙏🏻

Ay kızlar gözünüz aydıııın sağlıkla ilerlesin inşallah 🌸🤍 takviye olarak neler kullanıyordunuz kaçıncı denemeleriniz ve adetten farklı ne belirtiler oldu yazabilir misiniz bekleyenlere de umut olursunuz🙏🏻
çok teşekkür ederim inşallah isteyen herkese nasip eder Rabbim 🤲
Benim bu ikinci denemem. İlk denememde kimyasal yaşamıştım. Bende pcos var ve Ocean Polysitol kullandım yumurtlama dönemime kadar. O sırada gittiğim bir doktor Glifor kullanmamı istedi günde 1 kullandım. D vitamini ve CoQ10 kullandım ama çok düzensiz 🙈 Yumurtlama sonrası ise Ocean Mummy takviyesine geçtim ve ona devam ediyorum. Ekstra başka hiçbir şey yapmadım içmedim.

Normalde yumurtlama sonrası göğüslerim şişmeye acımaya başlardı. Bu sefer o olmadı Bat'a 1-2 gün kala olmaya başladı. Bata kadar yaptığım testler negatifti umudum yoktu o yüzden. Ama bi farklılık olduğunu hissediyodum. Göbek deliğimden alt karnıma doğru bir gerginlik bir şişlik hissediyodum. Bat'ta test yaptım silik çizgi gördüm geciktikten sonra kan verdim 🤩 Uzun oldu ama sormak istediğin şeyler varsa cevaplamak isterim 🩷

Benim 2. Denemeydi kdkfkd sadece folik asit kullanmaya baslamıstım oda gebe olduğumu öğrenmeden 2 gün önce falan adetten tek farkı benim normalde adetten 3 gün önce falan lekelenmem olurdu o olmadı birde yumurtlamadan 2 gün sonra baslayan meme ağrım oldu kızlar bide en büyük belirti hissetmek ya bende ben sürekli o benimle o benimle diyordum ama dpo 12 e kadar testler hep negatifti. Dpo 13 te awox test benim 2.8 lik betamı cok cok cok silik bi çizgiyle gösterdi tabi ki yine nefatif. Ertesi gün doktor randevum vardı neden olmuyor diye gitmişken gebeymişim. Hormon testim vs herşey temiz cıktı doktorum beta da almış hormon testime bakmak icin e nabıza girdiğimde betanın 7.69 oldugunu gördüm 🥹

Back
X