- Konu Sahibi Cahil Filozof
Adetime daha var o yüzden pozitif çıksaydı diğer testlerde de adet günü kan vericektimNiye kan vermediniz ki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetime daha var o yüzden pozitif çıksaydı diğer testlerde de adet günü kan vericektimNiye kan vermediniz ki
İdrar testleri yanıltıcı olabiliyorHati
Hayır başka marka test yaptım dün freely yapmıştım bu gün prodictor ve artimed yaptım net negatif
 kan daha doğru sonuç… ben 27 ile gebe oldugumu öğrendiğimde 4 test yaptım 1i bozuk çıktı 2si negatif çıktı sadece biri pozitif verdi
 kan daha doğru sonuç… ben 27 ile gebe oldugumu öğrendiğimde 4 test yaptım 1i bozuk çıktı 2si negatif çıktı sadece biri pozitif verdiAma adetinize daha varsa idrar testinin negatif çıkmasından doğal ne var kiAdetime daha var o yüzden pozitif çıksaydı diğer testlerde de adet günü kan vericektim
Ne kadar güzel maşallahİdrar testleri yanıltıcı olabiliyorkan daha doğru sonuç… ben 27 ile gebe oldugumu öğrendiğimde 4 test yaptım 1i bozuk çıktı 2si negatif çıktı sadece biri pozitif verdi
 keşke umudum olsa hayal kırıklığı çok kötü bir şey hele ki böyle bi konuda
 keşke umudum olsa hayal kırıklığı çok kötü bir şey hele ki böyle bi konudaAma dün yaptığım iki test pozitifti belirgin silik cizgi vardı saniyesinde beliren o yüzden bu gün başka marka testle tekrarladimAma adetinize daha varsa idrar testinin negatif çıkmasından doğal ne var ki

Kızlar beta hcg 55.9 adetim 3 gün gecikti 7.69 ile adetten 1 gün önce hamile oldugumu öğrendim bugun bile gebelik testim cok cok cok silik cıkıyorKeşke erken test yapmasaydım diyorum şimdi çünkü bu ayki umudumu yitirmem şu durum da saçma ama böyle bi durum yaşayınca bende ki tüm umutlar söndü sanki, deli gibi zonklayan belim resmen kalcamq vuruyor ve alt karında doluluk göğüs ucu hassasiyeti bunlar sonuçta devam ediyor
Sağlıklı büyüsün de kaç olursa olsunKızlar beta hcg 55.9 adetim 3 gün gecikti 7.69 ile adetten 1 gün önce hamile oldugumu öğrendim bugun bile gebelik testim cok cok cok silik cıkıyor

Merhaba, kan verdiniz mi sonucunuz ne olduBen de yarın kan vereceğim güzel haberler alırız inşallah yazarım
 benim ikinci değerim 433,97 çıktı çok şükür
 benim ikinci değerim 433,97 çıktı çok şükürMaşallahh süperrr , yazmıştım 90 olmuşMerhaba, kan verdiniz mi sonucunuz ne oldubenim ikinci değerim 433,97 çıktı çok şükür

Gayet güzel ilerlemiş süperrKızlar beta hcg 55.9 adetim 3 gün gecikti 7.69 ile adetten 1 gün önce hamile oldugumu öğrendim bugun bile gebelik testim cok cok cok silik cıkıyor

ay kaçırmışım kusura bakmaMaşallahh süperrr , yazmıştım 90 olmuş
 çok sevindim inşallah böyle sağlıkla artar
 çok sevindim inşallah böyle sağlıkla artarİnşallahay kaçırmışım kusura bakmaçok sevindim inşallah böyle sağlıkla artar
 yarın da vereceksiniz drğil mi
 yarın da vereceksiniz drğil miKızlar beta hcg 55.9 adetim 3 gün gecikti 7.69 ile adetten 1 gün önce hamile oldugumu öğrendim bugun bile gebelik testim cok cok cok silik cıkıyor
Merhaba, kan verdiniz mi sonucunuz ne oldubenim ikinci değerim 433,97 çıktı çok şükür
Ay kızlar gözünüz aydıııın sağlıkla ilerlesin inşallahMaşallahh süperrr , yazmıştım 90 olmuş

takviye olarak neler kullanıyordunuz kaçıncı denemeleriniz ve adetten farklı ne belirtiler oldu yazabilir misiniz bekleyenlere de umut olursunuz
 takviye olarak neler kullanıyordunuz kaçıncı denemeleriniz ve adetten farklı ne belirtiler oldu yazabilir misiniz bekleyenlere de umut olursunuz
vallahi doktoruma dünden beri ulaşamıyorumİnşallahyarın da vereceksiniz drğil mi
 muhtemelen doktor değiştiricem. Ama ben istemese bile yarın vermeyi düşünüyorum sağlık ocağından
 muhtemelen doktor değiştiricem. Ama ben istemese bile yarın vermeyi düşünüyorum sağlık ocağındançok teşekkür ederim inşallah isteyen herkese nasip eder RabbimAy kızlar gözünüz aydıııın sağlıkla ilerlesin inşallahtakviye olarak neler kullanıyordunuz kaçıncı denemeleriniz ve adetten farklı ne belirtiler oldu yazabilir misiniz bekleyenlere de umut olursunuz

Yumurtlama sonrası ise Ocean Mummy takviyesine geçtim ve ona devam ediyorum. Ekstra başka hiçbir şey yapmadım içmedim.
 Yumurtlama sonrası ise Ocean Mummy takviyesine geçtim ve ona devam ediyorum. Ekstra başka hiçbir şey yapmadım içmedim.  Uzun oldu ama sormak istediğin şeyler varsa cevaplamak isterim
 Uzun oldu ama sormak istediğin şeyler varsa cevaplamak isterim 
Benim 2. Denemeydi kdkfkd sadece folik asit kullanmaya baslamıstım oda gebe olduğumu öğrenmeden 2 gün önce falan adetten tek farkı benim normalde adetten 3 gün önce falan lekelenmem olurdu o olmadı birde yumurtlamadan 2 gün sonra baslayan meme ağrım oldu kızlar bide en büyük belirti hissetmek ya bende ben sürekli o benimle o benimle diyordum ama dpo 12 e kadar testler hep negatifti. Dpo 13 te awox test benim 2.8 lik betamı cok cok cok silik bi çizgiyle gösterdi tabi ki yine nefatif. Ertesi gün doktor randevum vardı neden olmuyor diye gitmişken gebeymişim. Hormon testim vs herşey temiz cıktı doktorum beta da almış hormon testime bakmak icin e nabıza girdiğimde betanın 7.69 oldugunu gördümAy kızlar gözünüz aydıııın sağlıkla ilerlesin inşallahtakviye olarak neler kullanıyordunuz kaçıncı denemeleriniz ve adetten farklı ne belirtiler oldu yazabilir misiniz bekleyenlere de umut olursunuz

Ben yarın vericem de cok korkuyorum ya herhalde bi ikimizinki bu kadar düşük değerler dünkü değerim 55.9 cıktıMaşallahh süperrr , yazmıştım 90 olmuş
Merhaba bende dun kan verdim 108 cikti amaArkadaşlar bir önceki konumda belirttiğim gibi silik çıkınca gittim kan verdim,, 27 çıktı acaba ne şimdi bu riskli bir değer mi??