BetaHcg 27 olması??

çok teşekkür ederim inşallah isteyen herkese nasip eder Rabbim 🤲
Benim bu ikinci denemem. İlk denememde kimyasal yaşamıştım. Bende pcos var ve Ocean Polysitol kullandım yumurtlama dönemime kadar. O sırada gittiğim bir doktor Glifor kullanmamı istedi günde 1 kullandım. D vitamini ve CoQ10 kullandım ama çok düzensiz 🙈 Yumurtlama sonrası ise Ocean Mummy takviyesine geçtim ve ona devam ediyorum. Ekstra başka hiçbir şey yapmadım içmedim.

Normalde yumurtlama sonrası göğüslerim şişmeye acımaya başlardı. Bu sefer o olmadı Bat'a 1-2 gün kala olmaya başladı. Bata kadar yaptığım testler negatifti umudum yoktu o yüzden. Ama bi farklılık olduğunu hissediyodum. Göbek deliğimden alt karnıma doğru bir gerginlik bir şişlik hissediyodum. Bat'ta test yaptım silik çizgi gördüm geciktikten sonra kan verdim 🤩 Uzun oldu ama sormak istediğin şeyler varsa cevaplamak isterim 🩷
Anladım canım uzun uzun yazmışsın çok teşekkürler💖 inşallah allahım bana da nasip eder bir an önce bu duyguyu yaşarım🙏🏻 dualarınıza talibim 🙏🏻 sağlıkla büyüsün tekrardan gözün aydın 🌸🤍

Benim 2. Denemeydi kdkfkd sadece folik asit kullanmaya baslamıstım oda gebe olduğumu öğrenmeden 2 gün önce falan adetten tek farkı benim normalde adetten 3 gün önce falan lekelenmem olurdu o olmadı birde yumurtlamadan 2 gün sonra baslayan meme ağrım oldu kızlar bide en büyük belirti hissetmek ya bende ben sürekli o benimle o benimle diyordum ama dpo 12 e kadar testler hep negatifti. Dpo 13 te awox test benim 2.8 lik betamı cok cok cok silik bi çizgiyle gösterdi tabi ki yine nefatif. Ertesi gün doktor randevum vardı neden olmuyor diye gitmişken gebeymişim. Hormon testim vs herşey temiz cıktı doktorum beta da almış hormon testime bakmak icin e nabıza girdiğimde betanın 7.69 oldugunu gördüm 🥹
Anladım canım çok teşekkürler uzunca yazmışsın🤍 awoxun 2.8 i algılamasına çok şaşırdım ya. İnşallah bende bu duyguları yaşarım🙏🏻 tekrardan tebrik ederim gözün aydın sağlıkla büyüsün🌸✨

Ay kızlar gözünüz aydıııın sağlıkla ilerlesin inşallah 🌸🤍 takviye olarak neler kullanıyordunuz kaçıncı denemeleriniz ve adetten farklı ne belirtiler oldu yazabilir misiniz bekleyenlere de umut olursunuz🙏🏻
Benimki sürpriz yumurta 🐣 öğrendikten sonra folikasit başladım sadece.. farklı belirti olarak koku hassasiyeti oldu bende onun dışında bel ve karın ağrım gelip gidiyor

Anladım canım çok teşekkürler uzunca yazmışsın🤍 awoxun 2.8 i algılamasına çok şaşırdım ya. İnşallah bende bu duyguları yaşarım🙏🏻 tekrardan tebrik ederim gözün aydın sağlıkla büyüsün🌸✨
amin canım inşallah Allah herkese nasip etsin sağlıkla 🩷 awox güzel marka yanılma payı olmuyor. kimyasalı da 71le çıkartmıştı bana

Kızlar çatlamadan 6 gün geçti bugün yapsam çıkmaz dimi kesin 😂 hayatımda hiç test yapmadım bi denemek istiyorum testi boşa harcamak da istemiyorum 😂

Kızlar çatlamadan 6 gün geçti bugün yapsam çıkmaz dimi kesin 😂 hayatımda hiç test yapmadım bi denemek istiyorum testi boşa harcamak da istemiyorum 😂
çıkmaz canım. eğer döllenme olduysa yerleşme aşaması daha yeni başladı. âdetiniz geçmeden yapmayın erken öğrenmek kadar korkunç bişey yok 😂

Benim cok fazla belirtim yok zaten:/ biraz koku hassasiyeti bel ve karın ağrısı.. hatta bazen bel ve karın ağrımdan ötürü regl mı olcam acaba diyorum
Bazen belirtilerinde azalma hissediyo musun 🙈 sanki değerim artmıyomuş gibi geliyo belirtimi hissetmeyince 😂
azl

Benim cok fazla belirtim yok zaten:/ biraz koku hassasiyeti bel ve karın ağrısı.. hatta bazen bel ve karın ağrımdan ötürü regl mı olcam acaba diyorum

azl
benim göğüs hassasiyetim var bel ağrım bazen bacak sızlamam var karın ağrım gerginliğim var ama belirtileri bazen hissetmiyorum değerim yavaş mı artıyo acaba diye korkuyorum 🙈 aayyy kalp atışı duyana kadar tedirgin olcaz herhalde

Back
X