- 22 Kasım 2015
- 1.199
- 975
- 123
- 31
- Konu Sahibi Cahil Filozof
- 

Böyle giderse benim 2000 anca olur ama yine de gideyim dedimhesaplarıma göre salı günü 2500'ü geçicekinşallah kesemizi görürüz 
Çok geçmiş olsun ne dedi doktorlarHastanedeyim şimdi
o kadar heyecanlıyım ki kan sonucum içiinn çokta korkuyorumBöyle giderse benim 2000 anca olur ama yine de gideyim dedim
Çok güzel artmıştıro kadar heyecanlıyım ki kan sonucum içiinn çokta korkuyorum
Beta 69 cıktı 2 gün önce 55 ti ama kanama devam ediyorÇok geçmiş olsun ne dedi doktorlar
Canımm hakkında hayırlısı olsun sen sağlıklı ol da inşallah gerisi hallolurBeta 69 cıktı 2 gün önce 55 ti ama kanama devam ediyor
kimyasala dönmüştür kuzum geçmiş olsun önemli olan senin sağlığınBeta 69 cıktı 2 gün önce 55 ti ama kanama devam ediyor
Maalesefkimyasala dönmüştür kuzum geçmiş olsun önemli olan senin sağlığın
ben de kimyasal geçirdim doktorum sadece 1 ay korunmamı önerdi sonrasında hamilelik rahat olabileceği için denememizi istedi. çok şükür hamile kaldım bu ayMaalesefbir süre korunmayı düşünüyorum 
Evet ya bunu söyleyen ve bu şekilde yasayab cok kisi varben de kimyasal geçirdim doktorum sadece 1 ay korunmamı önerdi sonrasında hamilelik rahat olabileceği için denememizi istedi. çok şükür hamile kaldım bu ay
Uzun süre düşünmüyorum maalesef hayal kırıklıgıydı benim icinben de kimyasal geçirdim doktorum sadece 1 ay korunmamı önerdi sonrasında hamilelik rahat olabileceği için denememizi istedi. çok şükür hamile kaldım bu ay
kimyasal gebelik döllenen yumurtada sağlıksal sorun vardır sağlıklı ilerlemicektir vücut onu atmıştırUzun süre düşünmüyorum maalesef hayal kırıklıgıydı benim icin
Seni o kadar iyi anlıyorum ki bende temmuzda kimyasal gecirdim o kanamayı gördükten sonra o kadar üzüldüm ağladım ki ama hep şükrettim en azından hamile kalabiliyorum diye hiç korunmadim da çok şükür geçen hafta hamile olduğumu öğrendim . Lütfen üzülme kendini toparla biraz, sonra kolaylıkla hamile kalırsın inşallahUzun süre düşünmüyorum maalesef hayal kırıklıgıydı benim icin
750 çıktı sonucumÇok güzel artmıştırçıkınca haber edin 
Bence çokk güzelll maşallah…750 çıktı sonucumama tam 48 saat sonra vermemiştim. diğer iki sonucumda aynı saat aynı hastanedeydi akşam 7 de vermiştim. bunu dün sabah 9:30'da vermiştim onun etkisi sanırım 
Ya bide cok sancı cektim ben hastanede 3 saat boyunca sancı cektim rahim cok kalındı kürtaja alınacaktım bu seferde cok incelir diye alınmadım 3 gündür metiler kullanıyorım siz yaşadınız mı böyle bişey bildiğiginiz doğum sancısıyla aynıydıSeni o kadar iyi anlıyorum ki bende temmuzda kimyasal gecirdim o kanamayı gördükten sonra o kadar üzüldüm ağladım ki ama hep şükrettim en azından hamile kalabiliyorum diye hiç korunmadim da çok şükür geçen hafta hamile olduğumu öğrendim . Lütfen üzülme kendini toparla biraz, sonra kolaylıkla hamile kalırsın inşallah
Evet bende çektim o sancıyı resmen bayılacak gibiydim elim ayağım tutmuyodu bacaklarım ağrıyodu titriyodum çok kötüydü ya Allah kimseye yaşatmasın nasılsın şuan iyi misin toparladın mı birazYa bide cok sancı cektim ben hastanede 3 saat boyunca sancı cektim rahim cok kalındı kürtaja alınacaktım bu seferde cok incelir diye alınmadım 3 gündür metiler kullanıyorım siz yaşadınız mı böyle bişey bildiğiginiz doğum sancısıyla aynıydı
Evet canım ilacın son günüydü allaha şükür bu da geçti siz nasılsınız kimyasalın üzerinden kaç ay gecti?Evet bende çektim o sancıyı resmen bayılacak gibiydim elim ayağım tutmuyodu bacaklarım ağrıyodu titriyodum çok kötüydü ya Allah kimseye yaşatmasın nasılsın şuan iyi misin toparladın mı biraz
Dpo kaçtı hatırlıyor musunuz ya da reglinize ne kadar bir süre vardıBen 18 ile öğrenmiştim hayırlı olsunnnn
Reglime 2 veya 3 gün vardı yumurtlama takip etmiyordumDpo kaçtı hatırlıyor musunuz ya da reglinize ne kadar bir süre vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?