BetaHcg 27 olması??

yaa insallahhh. Gebelik testi yapmaya devam ediyormusunuz benimki hala silik cıkıyoo
Silik çıkmasi çok normal benim betam 66 iken bile böyle görünüyodu öyle bi anda iki cizgi kopkoyu olmuyo zaten hatta beta 405 ciktiginda kaset test yaptim o bile kopkoyu degildi silikti

Eklentiler

• 1000099822.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 36
Silik çıkmasi çok normal benim betam 66 iken bile böyle görünüyodu öyle bi anda iki cizgi kopkoyu olmuyo zaten hatta beta 405 ciktiginda kaset test yaptim o bile kopkoyu degildi silikti
Evet cok haklısınız suan 150-160 olması lazım betamın ama hala silik kasette

Aa sağlık ocağında sistemsel olarak sıkıntı oluyor bazen geç düşüyor inşallah yükselmiştir.. 90di en son 354 olmuş benim de
ay çok sevindim çok güzel artmış maşallah bakalım benimki kaç çıkıcak çok heyecanlıyım salı gününe randevu aldım doktordan

ay çok sevindim çok güzel artmış maşallah bakalım benimki kaç çıkıcak çok heyecanlıyım salı gününe randevu aldım doktordan
Ben de pazartesine aldım inşallah bakalım kese felan hemen gözükse keşke ama benimki daha yükselmez inşallah sizinki yükselir okadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…