- Konu Sahibi Cahil Filozof
- 

Silik çıkmasi çok normal benim betam 66 iken bile böyle görünüyodu öyle bi anda iki cizgi kopkoyu olmuyo zaten hatta beta 405 ciktiginda kaset test yaptim o bile kopkoyu degildi siliktiyaa insallahhh. Gebelik testi yapmaya devam ediyormusunuz benimki hala silik cıkıyoo
gecikmenin kaöıncı gğnünde 66 çıktıSilik çıkmasi çok normal benim betam 66 iken bile böyle görünüyodu öyle bi anda iki cizgi kopkoyu olmuyo zaten hatta beta 405 ciktiginda kaset test yaptim o bile kopkoyu degildi silikti
Gecikmeden kan verdim regle bi gün kala 66 ciktigecikmenin kaöıncı gğnünde 66 çıktı
Cnm adet gecikmenin kaçıncı gününde 405 ciktiSilik çıkmasi çok normal benim betam 66 iken bile böyle görünüyodu öyle bi anda iki cizgi kopkoyu olmuyo zaten hatta beta 405 ciktiginda kaset test yaptim o bile kopkoyu degildi silikti
Sizde son durum ne sizinle aynıyızgecikmenin kaöıncı gğnünde 66 çıktı
Evet cok haklısınız suan 150-160 olması lazım betamın ama hala silik kasetteSilik çıkmasi çok normal benim betam 66 iken bile böyle görünüyodu öyle bi anda iki cizgi kopkoyu olmuyo zaten hatta beta 405 ciktiginda kaset test yaptim o bile kopkoyu degildi silikti
3.günümde çıktı canımCnm adet gecikmenin kaçıncı gününde 405 cikti
Evet biliyorum hatırlıyorum sizi Şuan her sey yolunda çok şükür pazartesi 405 cikti doktorum rahim kalınlaşması iyi dedi cuma gel dedi kese oluşmuşsa alttan keseye bakicaz inşallahSizde son durum ne sizinle aynıyız
Benim 405 çıktığında bile kaset test siliktiEvet cok haklısınız suan 150-160 olması lazım betamın ama hala silik kasette
sonuç çıkmadı henüzSizde son durum ne sizinle aynıyız
Benim düştü sanırım kanamam basladısonuç çıkmadı henüz
Kanama mı? Yerleşme olabilir mi? Verdiniz mi bir daha?Benim düştü sanırım kanamam basladı
Merhabaa verdiniz mi kan?inşallah o da güzel yükselir de içim rahatlar en azından
merhabaa evet sabah sağlık ocağında verdim ama sonuçlar yarına kaldıMerhabaa verdiniz mi kan?
Aa sağlık ocağında sistemsel olarak sıkıntı oluyor bazen geç düşüyor inşallah yükselmiştir.. 90di en son 354 olmuş benim demerhabaa evet sabah sağlık ocağında verdim ama sonuçlar yarına kaldısiz naptınız değerler nasıl 
ay çok sevindim çok güzel artmış maşallahAa sağlık ocağında sistemsel olarak sıkıntı oluyor bazen geç düşüyor inşallah yükselmiştir.. 90di en son 354 olmuş benim de
Ben de pazartesine aldımay çok sevindim çok güzel artmış maşallahbakalım benimki kaç çıkıcak çok heyecanlıyım salı gününe randevu aldım doktordan 
Hastanedeyim şimdiKanama mı? Yerleşme olabilir mi? Verdiniz mi bir daha?
hesaplarıma göre salı günü 2500'ü geçicekBen de pazartesine aldıminşallah bakalım kese felan hemen gözükse keşke ama benimki daha yükselmez inşallah sizinki yükselir okadar 
kimyasal gebelik olmuş olabilir geçmiş olsunHastanedeyim şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?