- 22 Kasım 2015
- 1.199
- 975
- 123
- 31
- Konu Sahibi Cahil Filozof
Arkadaşlar bir önceki konumda belirttiğim gibi silik çıkınca gittim kan verdim,, 27 çıktı acaba ne şimdi bu riskli bir değer mi??

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bismillah hamilesin demek bundan sonraki süreçte belli olur risklimi az mı çok mu vs .vs 2 güne bir kan verip artışı kontrol etmen gerek kuzum hatta mümkünse ilk verdiğin kan ile aynı saatlerde kan vermeye özen göster en az %50 artış olmalıArkadaşlar bir önceki konumda belirttiğim gibi silik çıkınca gittim kan verdim,, 27 çıktı acaba ne şimdi bu riskli bir değer mi??

Yaa benim adete 8-9 gün kala korunmasız ilişkim olmuştu ondan şüpheleniyorum amaBen 18 ile öğrenmiştim hayırlı olsunnnn
 düşük olması o sebepten midir
 düşük olması o sebepten midirAnladım hayırlısı olsunBismillah hamilesin demek bundan sonraki süreçte belli olur risklimi az mı çok mu vs .vs 2 güne bir kan verip artışı kontrol etmen gerek kuzum hatta mümkünse ilk verdiğin kan ile aynı saatlerde kan vermeye özen göster en az %50 artış olmalı

Eğer sağlıklı ilerlerse onu doktor başlatır zaten canım gözün aydınArkadaşlar bir de benim folat ve folik asitim düşüktü, planlı bir gebelik değildi şimdi korktum başlamak için geç mi kaldım bir şey olur mu
Önemli olan düşük olması değil 2 günde 2 kat artışYaa benim adete 8-9 gün kala korunmasız ilişkim olmuştu ondan şüpheleniyorum amadüşük olması o sebepten midir

Anladım çok teşekkür ederimÖnemli olan düşük olması değil 2 günde 2 kat artış

Gebelikten önce başlıyor ya çoğu kişi o yüzden korktum teşekkür ederimEğer sağlıklı ilerlerse onu doktor başlatır zaten canım gözün aydın
Cnm adetin gectimi kanı ne zaman verdinArkadaşlar bir önceki konumda belirttiğim gibi silik çıkınca gittim kan verdim,, 27 çıktı acaba ne şimdi bu riskli bir değer mi??
6 gün geçti adetimCnm adetin gectimi kanı ne zaman verdin
Umarım geç döllenmedir cnm iki gün sonra yine kan ver6 gün geçti adetim
Eşim normal ovü döneminde şehirdışındaydı oyüzden olmaz diye düşündüm amaUmarım geç döllenmedir cnm iki gün sonra yine kan ver
Olacaksa nasıp işte oluyor cnm Allah tadiri gerçekten umarım sağlıkla yükselir değer şimdi bekleki iki gün geçsinEşim normal ovü döneminde şehirdışındaydı oyüzden olmaz diye düşündüm ama
Teşekkür ederim nasipOlacaksa nasıp işte oluyor cnm Allah tadiri gerçekten umarım sağlıkla yükselir değer şimdi bekleki iki gün geçsin
merhaba kaçıncı dpo'da öğrenmiştiniz acaba benim geç döllenme ya da kimyasala dönme riski var daBen 18 ile öğrenmiştim hayırlı olsunnnn
merhaba benimde adet günüme kadar negatifti testlerim tam adet günü pozitifi gördüm üstünden 3 hün geçti bugün kan vericemGebelikten önce başlıyor ya çoğu kişi o yüzden korktum teşekkür ederim
 geç döllenme ihtimalim var
 geç döllenme ihtimalim varCanım adetime 2 gün 3 gün kala öğrendimmerhaba kaçıncı dpo'da öğrenmiştiniz acaba benim geç döllenme ya da kimyasala dönme riski var da
Ay gönlünüzce olsun inşallah haberdar eddinmerhaba benimde adet günüme kadar negatifti testlerim tam adet günü pozitifi gördüm üstünden 3 hün geçti bugün kan vericemgeç döllenme ihtimalim var