- Konu Sahibi Cahil Filozof
benim adete 2-3 gün kala negatifti testim adet günü pozitifleşti, 2 gün sonra testle kontrol ettim koyulaşmıştı. bugün doktora gidicem kan vericem inşallah sağlıkla ilerlerCanım adetime 2 gün 3 gün kala öğrendim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim adete 2-3 gün kala negatifti testim adet günü pozitifleşti, 2 gün sonra testle kontrol ettim koyulaşmıştı. bugün doktora gidicem kan vericem inşallah sağlıkla ilerlerCanım adetime 2 gün 3 gün kala öğrendim
inşallah, tabiiAy gönlünüzce olsun inşallah haberdar eddin![]()
İnşallahinşallah, tabiiinşallah sizinde sağlıkla artar değerleriniz haber edin
Teşekkür ederim 30 haftalık olduk bilebenim adete 2-3 gün kala negatifti testim adet günü pozitifleşti, 2 gün sonra testle kontrol ettim koyulaşmıştı. bugün doktora gidicem kan vericem inşallah sağlıkla ilerlerhayırlı olsun sizinde
![]()
ay maşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin RabbimTeşekkür ederim 30 haftalık olduk bileRabbim kucağınıza almayı nasip etsin
Amin cümlemize inşallah canım benimay maşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim![]()
benim ilk gebeliğim kimyasaldı bu ikinci olucak inşallahAmin cümlemize inşallah canım benimçok hızlı geçiyor bu günler gerçekten Se kıymetini bilin
![]()
Test yaptinmi evde koyulastimi giderekmerhaba benimde adet günüme kadar negatifti testlerim tam adet günü pozitifi gördüm üstünden 3 hün geçti bugün kan vericemgeç döllenme ihtimalim var
2 kere baktım evde koyulaşma gördümTest yaptinmi evde koyulastimi giderek
Gerçektenn net çizgi var2 kere baktım evde koyulaşma gördümüsttekiler 15 ekim bat günüm alttakiler 17 ekim
muhtemelen daha çok yeniyim geç döllenme olmuş olabilir, bi tane kimyasalım var zaten aynı şeyler olmasından korkuyorumGerçektenn net çizgi var
Haklısınız kim olsa korkuyor.. inşallah sağlıklı bir gebeliktir kan verinxe haberdar edinmuhtemelen daha çok yeniyim geç döllenme olmuş olabilir, bi tane kimyasalım var zaten aynı şeyler olmasından korkuyorum
İnşallah sağlıklıdır cnm evet koyulaşma var hadi inşallah hayırlı sonuç olsunmuhtemelen daha çok yeniyim geç döllenme olmuş olabilir, bi tane kimyasalım var zaten aynı şeyler olmasından korkuyorum
bugün vericem inşallah çıkınca haber veririm tabiHaklısınız kim olsa korkuyor.. inşallah sağlıklı bir gebeliktir kan verinxe haberdar edin
amin amin inşallahİnşallah sağlıklıdır cnm evet koyulaşma var hadi inşallah hayırlı sonuç olsun
Haklısınız kim olsa korkuyor.. inşallah sağlıklı bir gebeliktir kan verinxe haberdar edin
188 çıktı kan sonucumİnşallah sağlıklıdır cnm evet koyulaşma var hadi inşallah hayırlı sonuç olsun
Yaaa süperrr aklıma düştünüz azönce bakiyim dedim yazmışsınız188 çıktı kan sonucum![]()
AA çok sevindim cnm yaa188 çıktı kan sonucum![]()
Ayy ne kadar erken öğrenmişsiniz:) inşallah bakalım hayırlısıyla güzel ilerler2,7 ile öğrendim sonra 23 oldu sonra arttı.
Hayırlı olsun
Avakado gibi tutunmayı sağlayan yiyecekler öneririm
Cinsel ilişkiye girmeyin bi 8-10 hafta