Carsamba gunu tekrar test yaptir canim 2 kati yukselirse sorun olmaz insallah ben 11le ogrenmistim umutsuzluga kapilmaYokmu bu durumu yaşayan kimse
Yarin degilde carsamba yaptir bence canim 2 gunde bir bakilir ben ilk gebeligimde bat a 5 gun varken ogrenmistim 11di iki gun sonra 56 oldu bu gebeligimde de yumurtlamadan 12 gun sonra test yaptigimda seninki gibi silikti ondan 5 gun sonra kanda baktirdim 350ydi normal yani seninki deSEnin geç döllenme falan öı olmuştu yumurtlama yargının biliyor muydunuz yarın yine kan verecem adet olmaz isem
BendeBaşka kimse yok mu bu durumu yaşayan yumurtlamadan sonra 2haftayı aşkın değeri düşük olup yükselen
Bugün 46,7 çıktıysa 2 katına çıkmamış Canım tekrar kan ver pazartesiBende aynı durumu yaşıyorum 5ocakta beta test sonucum 23 ,7ocakta 29 çıktı bugün adet tarihimdi 46.7 çıktı sizce kimsayal gebelikmi yardımcı olurmusunuz
Aynı yerde mi verdin kan testlerde?Bende aynı durumu yaşıyorum 5ocakta beta test sonucum 23 ,7ocakta 29 çıktı bugün adet tarihimdi 46.7 çıktı sizce kimsayal gebelikmi yardımcı olurmusunuz
İnşallah sağolasın canımGeç döllenme olmuş olabilir canım benim gecikmenin 11.günü değerim 37ydi. 2 gün arayla kan testi yap değer 2 kat artarsa sıkıntı yok. Hayırlısı olsun inşallah
Yok farklı yerlerde yaptırdımAynı yerde mi verdin kan testlerde?
Farklı yerde yaptırma canım bilgisayarlar aynı hassasiyette olmuyor fark ede biliyorYok farklı yerlerde yaptırdım
Yaa bilmiyordum canım bidahakini aynı yerde yaptırayımFarklı yerde yaptırma canım bilgisayarlar aynı hassasiyette olmuyor fark ede biliyor
Evet canım burda bir konuda okumuştum kadın Doğuma git sürekli orda verip takip etYaa bilmiyordum canım bidahakini aynı yerde yaptırayım
Geç döllenme olabilr önemli olan beta hcg en az 2 kat artması 2 güne 1 keseyi 1500 alttan muayene ile anca görülüyor karından daha geç canımBenimde adetten 7 gun Sonra 251 çıktı fakat adetten 5 gün önce kahverengi nokta nokta şeklinde knama olmuştu adet başlangıcı sanmıştım hatta sonra kesildi dış falan diyorlar ya çok tırsıyorum hafif sizi var şu an kanama falan yok doktor baktı rahim kalinlamis ama kese yok dedi beta 250 ymis ben bir hafta gecikti 5.hafta diye oluşmuştur sandım kafam çok kariisik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?