Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ağlama hemen neden kendini strese sokuyorsun aynı yer demi verdin kanıKızlar merhaba 8 yılın sonunda hamile olduğunu ögrendim. Adetin 6. günü beta 348 çıktı iki gün sonra bügün tekrar kan verdim 500 çıktı değer ama 46. saatte verdim ne olur bir yorum yapın ağlamaktan helal oldum. Ebe geç döllenme olabilir dedi.
Kendimi durduramıyorum gögüs hassasiyetim var diye umutlanıyorumAğlama hemen neden kendini strese sokuyorsun aynı yer demi verdin kanı
Bende daha yeni göğüs hassasiyeti olmaya başladı benim öğrendiğim değer 10 du strese girme cocuguda etkileme aynı yerde ver kanını farklı hastanelerde verme benim de bir kaynım vae düşük yaptım tekrar kaldım mucizem seninle kalacak ama bu şekilde onuda strese sokuyorsun stres yasak mutlu ol hamilesin kendiliğinden gelmiş mucizen tadını çıkar Allah önce herseyin hayırlısını versin sürekli kafanda kurma sağlıkla gelsin inşallahKendimi durduramıyorum gögüs hassasiyetim var diye umutlanıyorum
Canım hemen üzülme ikinci defa 48 saat sonra aynı yerde ve saatte tekrar kan ver iki katı artarsa sorun yoktur burda çok gördüm az artıp sağlıkla ilerleyen inşallah seninde öyle olurKızlar merhaba 8 yılın sonunda hamile olduğunu ögrendim. Adetin 6. günü beta 348 çıktı iki gün sonra bügün tekrar kan verdim 500 çıktı değer ama 46. saatte verdim ne olur bir yorum yapın ağlamaktan helal oldum. Ebe geç döllenme olabilir dedi.
Son durumun nedir canımTeşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Sizde saglıkla kucagınıza alırsınız inşaallah.
Ayyy lütfen ağlama sakın vücudunu da strese sokuyorsun normal ilk siralar yavaş ilerlemesi sonradan yükseliyor geç döllenme olur yapma bol bol dua et Allahım izniyle hiç bişey olmayacak kötü düşünceyi sil kafandan iyi düşün iyi olsun Allah'ım inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Ümmü sibyan duasını dinle onu çok duydum Ayetel Kürsi okuyabiliyosan oku çok faydası oluyor dualarım seninle inşallah iyi olacak herseyKızlar merhaba 8 yılın sonunda hamile olduğunu ögrendim. Adetin 6. günü beta 348 çıktı iki gün sonra bügün tekrar kan verdim 500 çıktı değer ama 46. saatte verdim ne olur bir yorum yapın ağlamaktan helal oldum. Ebe geç döllenme olabilir dedi.
Canm son durumum kese göründü dünkü kontrlde ama Beta hala yavaş artıyor doktor takip edecez dediSon durumun nedir canım
Stres yapma lütfen çok şükür kese görünmüş beta takibinin çokta bı önemi yok zaten keseye kadar beta takibi yapılıyor sonrası normal kontrol inşallah güzel olacak herşey mucizen seninle korkma bol bol dua etCanm son durumum kese göründü dünkü kontrlde ama Beta hala yavaş artıyor doktor takip edecez dedi
Teşekkür ederim umarım öyle olur keseyi gördük ama Beta düzensiz arttıyorAyyy lütfen ağlama sakın vücudunu da strese sokuyorsun normal ilk siralar yavaş ilerlemesi sonradan yükseliyor geç döllenme olur yapma bol bol dua et Allahım izniyle hiç bişey olmayacak kötü düşünceyi sil kafandan iyi düşün iyi olsun Allah'ım inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Ümmü sibyan duasını dinle onu çok duydum Ayetel Kürsi okuyabiliyosan oku çok faydası oluyor dualarım seninle inşallah iyi olacak hersey
Betalik bı işin kalmadı canım artık bebeğin keseye yerlestigini ve kalp atışı beta takibi keseyi görmek için kan vermene gerek yokTeşekkür ederim umarım öyle olur keseyi gördük ama Beta düzensiz arttıyor
Maşallah yeni olusmus İnan herşey çok güzel olacak annesi iyi düşün yeterki etkileme
Yaa gerçektenmi bana umut oldunuzBetalik bı işin kalmadı canım artık bebeğin keseye yerlestigini ve kalp atışı beta takibi keseyi görmek için kan vermene gerek yok
Evet kaç kişiye sorarsan sor keseyi gördükten sonra kan vermiyosun bitiyor kan değeriyle işin şimdi minnoşunu göreceksin artık inşallah kalp atışını duyacaktin artık beta takibi kese görününce bitiyor vermek istersen ver ama bitti işinYaa gerçektenmi bana umut oldunuz![]()
Kese gorundukten sonra beta takibi yapilmaz bile cunku duzenli artis kalmiyor artikTeşekkür ederim umarım öyle olur keseyi gördük ama Beta düzensiz arttıyor
Dua edin benim için ne olur yıllar sonra kavuştum kaybetmek istemiyorumEvet kaç kişiye sorarsan sor keseyi gördükten sonra kan vermiyosun bitiyor kan değeriyle işin şimdi minnoşunu göreceksin artık inşallah kalp atışını duyacaktin artık beta takibi kese görününce bitiyor vermek istersen ver ama bitti işin