- 3 Eylül 2023
- 591
- 320
- 23
- 30
- Konu Sahibi Umudayolculuk35
-
Gayet güzel. Değerlere bakıp yorumlamak doğru olmaz, dış gebelik vs ultrasonda görülür ama sizde bir sıkıntı yok sanmıyorum. Artış gayet güzel strese gerek yok ama ikisi de tutunmuş mudur onu bilemiyorum. Bence ikisi de tutunmuş. Doktor ne zaman çağırdı?Kızlaar tüp bebekte 5. Gün 5bc ve 6. Gün 4cc ile transfer oldum. Biri hatching durumdaydı, 8. Gün 265 küsür 10. Gün 555 küsür ve bugün 12. Gün 1699 değerini gördük kanda. 12. Gün israr testi de şöyle. Dış gebelik yada bir sorun var mıdır sizce değerler nasıl??
Yüksek 2 sıde tutmuşdur sağlıla kucağınıza alımKızlaar tüp bebekte 5. Gün 5bc ve 6. Gün 4cc ile transfer oldum. Biri hatching durumdaydı, 8. Gün 265 küsür 10. Gün 555 küsür ve bugün 12. Gün 1699 değerini gördük kanda. 12. Gün israr testi de şöyle. Dış gebelik yada bir sorun var mıdır sizce değerler nasıl??
İnsallah sıkıntı yoktur canim çok teşekkür ederim, önümüzdeki hafta cumaya randevu verdiler günler gecmez simdi.. Valla sağlıklı olsun da ikisi de olsa biri de olsa razıyımGayet güzel. Değerlere bakıp yorumlamak doğru olmaz, dış gebelik vs ultrasonda görülür ama sizde bir sıkıntı yok sanmıyorum. Artış gayet güzel strese gerek yok ama ikisi de tutunmuş mudur onu bilemiyorum. Bence ikisi de tutunmuş. Doktor ne zaman çağırdı?
Amin insallah dış gebelik gibi kötü seyler olmasındaYüksek 2 sıde tutmuşdur sağlıla kucağınıza alım
İki kese görürsün bence beni etiketleyip haber verirsin haftayaİnsallah sıkıntı yoktur canim çok teşekkür ederim, önümüzdeki hafta cumaya randevu verdiler günler gecmez simdi.. Valla sağlıklı olsun da ikisi de olsa biri de olsa razıyım
Ay çok sağol canim muhakkak haber veririmİki kese görürsün bence beni etiketleyip haber verirsin haftayabu süreçte de kendini yoracak şeyler yapma. Dinlen mümkün olduğu kadar.
Aa hamile misiniz sizinle daha önce konusmustuk çok sevindim sağlıkla kucaginiza almak nasip olsunKızlaar tüp bebekte 5. Gün 5bc ve 6. Gün 4cc ile transfer oldum. Biri hatching durumdaydı, 8. Gün 265 küsür 10. Gün 555 küsür ve bugün 12. Gün 1699 değerini gördük kanda. 12. Gün israr testi de şöyle. Dış gebelik yada bir sorun var mıdır sizce değerler nasıl??
Evet çok şükür hamilelik haberimi aldım haftaya cuma kese kontrolü olacak nasipseeAa hamile misiniz sizinle daha önce konusmustuk çok sevindim sağlıkla kucaginiza almak nasip olsunhamilelerin duası kabul olur bizlere de dua edin
Amiin insallah allah razı olsunEvet çok şükür hamilelik haberimi aldım haftaya cuma kese kontrolü olacak nasipseeetmez miyim Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun icinde de bizim insallaah
Neden aklınıza o geldıkı kanamanız ağrınız falanmı var ?Amin insallah dış gebelik gibi kötü seyler olmasında
Hayırlı olsun umarım sağlıkla ilerlersiniz gebeliğinizde Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin dış gebelik hemen anlaşılmaz birde değeriniz kat kat cıkar daha sonra düşer tekrar cıkar tekrar düşer bazen sabit kalır bende daha önce dış gebelik geçirdim 1.700 çıktı sonra 1000 lere düştü 2 gün sonra 5 bin olmuştu değerim daha sonrada siz kötü düşünmeyin inşallah sağlıkla bebeğinizi görürsünüzKızlaar tüp bebekte 5. Gün 5bc ve 6. Gün 4cc ile transfer oldum. Biri hatching durumdaydı, 8. Gün 265 küsür 10. Gün 555 küsür ve bugün 12. Gün 1699 değerini gördük kanda. 12. Gün israr testi de şöyle. Dış gebelik yada bir sorun var mıdır sizce değerler nasıl??
Yok hicbiri yok yani normal bir bel ağrısı sağ tarafta arada kasık ağrısı var. Değer böyle yüksek olunca korktum nedenseNeden aklınıza o geldıkı kanamanız ağrınız falanmı var ?
Ah insallah dediğiniz gibi olur benim icinde, 3 kere kan verdim yükseldi artık kan vermicem 10 gün sonra kese dedi baya heyecanlandım nasıl beklicem bilmiyorum yaaHayırlı olsun umarım sağlıkla ilerlersiniz gebeliğinizde Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin dış gebelik hemen anlaşılmaz birde değeriniz kat kat cıkar daha sonra düşer tekrar cıkar tekrar düşer bazen sabit kalır bende daha önce dış gebelik geçirdim 1.700 çıktı sonra 1000 lere düştü 2 gün sonra 5 bin olmuştu değerim daha sonrada siz kötü düşünmeyin inşallah sağlıkla bebeğinizi görürsünüz
3 kanda güzel katlanmış düşmemiş o yüzden kötü düşünmeyin içinize kurt düşürmeyin lütfen 10 gün sonra kesenizi görürsünüz inşallahAh insallah dediğiniz gibi olur benim icinde, 3 kere kan verdim yükseldi artık kan vermicem 10 gün sonra kese dedi baya heyecanlandım nasıl beklicem bilmiyorum yaa
Amiin insallah çok teşekkür ederim3 kanda güzel katlanmış düşmemiş o yüzden kötü düşünmeyin içinize kurt düşürmeyin lütfen 10 gün sonra kesenizi görürsünüz inşallah
Ikız ola bılır kotuyu düşünmeyın yanı , olar normal bende var , dış gebelıkde lekeleme aynı tarafda bıçak gıbı batma agırısı falan oluyırYok hicbiri yok yani normal bir bel ağrısı sağ tarafta arada kasık ağrısı var. Değer böyle yüksek olunca korktum nedense
Merhaba ne yaptınız gördünüz mü bebeğiniziAmiin insallah çok teşekkür ederim
Gördm şükür ama kalp atısı çarsamba nasipseMerhaba ne yaptınız gördünüz mü bebeğinizi
Çok şükür kalp atışı kaçıncı haftada görülüyorGördm şükür ama kalp atısı çarsamba nasipse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?