Betc 0,1 çıktı hamilemiyim

Bügün kan verdim ama betc 0,1 çıktı ragl ime 10 var sonra çıkarmı
Yeni yumurta oluşmuş o kdr erken vermişsin ki adeti bekle gecikmesi ni bir haftada ne ara döllenme yerleşme rahme gitme kana geçmesi idrar geçmesi 15 gün zaten yumurta oluşur oluşmaz kan vermissin

Yeni yumurta oluşmuş o kdr erken vermişsin ki adeti bekle gecikmesi ni bir haftada ne ara döllenme yerleşme rahme gitme kana geçmesi idrar geçmesi 15 gün zaten yumurta oluşur oluşmaz kan vermissin
Ragl 12 şubata bitti 14 gün ilişkiye girdim 5 gün sonra alıntıla beraber açık pembe leke geldi oyuzden şüpeledim bide doktora sordum çıkarmı diye olsa çıkar dedi

Valla regle 10 gün kala doktor iyi kan testi yaptı. Benim 1 hafta geçti yapmak istemedi başka doktora gittim

Çıkmaz yani ilk çocuğumda 0,3 çıkmıştı ragl bittikten bir hafta sonra yaptım idrarda çiķti am erken dedi bakmadı doktor
Şu açıdan da erken; varsa bile adetle sökülmesi çok Mümkün. Hamileliklerin çoğu adetle sonlanıyor aslında biz farkına bile varmadan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…