Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeni yumurta oluşmuş o kdr erken vermişsin ki adeti bekle gecikmesi ni bir haftada ne ara döllenme yerleşme rahme gitme kana geçmesi idrar geçmesi 15 gün zaten yumurta oluşur oluşmaz kan vermissinBügün kan verdim ama betc 0,1 çıktı ragl ime 10 var sonra çıkarmı
Tamam ragl mı bekliyimYeni yumurta oluşmuş o kdr erken vermişsin ki adeti bekle gecikmesi ni bir haftada ne ara döllenme yerleşme rahme gitme kana geçmesi idrar geçmesi 15 gün zaten yumurta oluşur oluşmaz kan vermissin
Ragl 12 şubata bitti 14 gün ilişkiye girdim 5 gün sonra alıntıla beraber açık pembe leke geldi oyuzden şüpeledim bide doktora sordum çıkarmı diye olsa çıkar dediYeni yumurta oluşmuş o kdr erken vermişsin ki adeti bekle gecikmesi ni bir haftada ne ara döllenme yerleşme rahme gitme kana geçmesi idrar geçmesi 15 gün zaten yumurta oluşur oluşmaz kan vermissin
Çıkmaz yani ilk çocuğumda 0,3 çıkmıştı ragl bittikten bir hafta sonra yaptım idrarda çiķti am erken dedi bakmadı doktorÇok çok erken
Anladım canım yani bekliyim
Şu açıdan da erken; varsa bile adetle sökülmesi çok Mümkün. Hamileliklerin çoğu adetle sonlanıyor aslında biz farkına bile varmadan.Çıkmaz yani ilk çocuğumda 0,3 çıkmıştı ragl bittikten bir hafta sonra yaptım idrarda çiķti am erken dedi bakmadı doktor
Anladım beklicem yaniŞu açıdan da erken; varsa bile adetle sökülmesi çok Mümkün. Hamileliklerin çoğu adetle sonlanıyor aslında biz farkına bile varmadan.
Tabiki. Aynı şeyi yaşadım çok üzücü oldu. En azından adet geçsin.Anladım beklicem yani
Tamam canımTabiki. Aynı şeyi yaşadım çok üzücü oldu. En azından adet geçsin.