- 7 Kasım 2019
- 6.472
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.040
- 198
- Konu Sahibi Yagmurozdmir0
-
2 gunde 1 demek o demek zaten:) test yapılan gunden sonrakı gun bos sonra tekrar kan verılıyorNasıl yani Doktorlar da 2 günde bir iki katı artar diyorlar gün aşırı nasıl oluyor
Aynen nasıl oluyorNasıl yani Doktorlar da 2 günde bir iki katı artar diyorlar gün aşırı nasıl oluyor
Ben 23 Haziran'da kan verdim sonra 25 te verdim genelde 2 günde bir dedikleri için senin söylediğini şimdi anladım canım2 gunde 1 demek o demek zaten:) test yapılan gunden sonrakı gun bos sonra tekrar kan verılıyor
%70 artmış işte daha ne en az %60 artış bekleniyor ya.İnşallah canım morelim bozuldu biraz yaama 4haftalık olarak bakıldığında değerim çok düşük değil dediler ama
Ca
Canım Moral bozma stres yapma ama gebelikte beta haftalik olaraktan hesaplanmaz 2 günde bir 2 kat yükseliş sağlıklı gebelik demek kötü düşünme bazen birden hızla yükseliyor 11 temuzda saat 12 de kan ver değerini benimle de paylaş 800 lerde değer görürsen kocanım sonuç
Merhaba canım 447 iki katı artış olsaydı 894 olurdu değerin sen kadın doğuma gidiyor musun benim bildiğim kadarıyla 2 günde bir 2 kat yükseliş olması gerekiyor ama yinede bir kadın doğum doktorun daha iyi bilir değerlendirme yapar doktorun bir sorun görmüyor ise bence stres yapma canım740çıktı canım sonuç 447den 740a yükselmiş
Merhaba canım 447 iki katı artış olsaydı 894 olurdu değerin sen kadın doğuma gidiyor musun benim bildiğim kadarıyla 2 günde bir 2 kat yükseliş olması gerekiyor ama yinede bir kadın doğum doktorun daha iyi bilir değerlendirme yapar doktorun bir sorun görmüyor ise bence stres yapma canı
Artışlarınız biraz az beta hcg 2 günde bir sağlıklı diyebilmek için en az 2 kat artar.Doktor gayet iyi artış dedi ama
Doktor gayet iyi dediyse problem yok demektir doktordan daha iyi bilecek değiliz bizde . Doktorların söylediğini söylüyoruz yani genel olarak sağlıklı gebelik diyebilmek için bta'nın iki günde bir iki kat artması gerekiyor yani bunları da Doktorlar söylüyor e sana doktorun problem yok gayet iyi artışın demişse demek ki bir problem yok o yüzden stres yapma yaniDoktor gayet iyi artış dedi ama
Değer artışı gayet güzel sürekli 2 katı artmalı kuralına takılmayın demişti doktorum hcg de dalgalı bir hormon bazen 2 katından daha az artar bazen birden 10 kat artar sadece değerlerde artış çok azsa veya bir artıp bir azalıyorsa bu gebeliklerin başından sağlıksız olduğunu düşünürüz demişti740çıktı canım sonuç 447den 740a yükselmiş
Teşekkür ederim canım inşallah2 kat artması şart değil. 2 günde en az %60 arttıysa yeterlidir. Boşuna strese sokmayın iki katı artacak diye. Artışlar iyi görünüyor. 1 hafta sonra keseyi görmek için gidin tekrar kan vermenize gerek yok artışınız güzel bence sağlıkla kucağınıza alsın bebişi
İçim rahatladı çok şükürDeğer artışı gayet güzel sürekli 2 katı artmalı kuralına takılmayın demişti doktorum hcg de dalgalı bir hormon bazen 2 katından daha az artar bazen birden 10 kat artar sadece değerlerde artış çok azsa veya bir artıp bir azalıyorsa bu gebeliklerin başından sağlıksız olduğunu düşünürüz demişti
Artışınız gayet güzel görünüyor. Hayırlısıyla kucağınıza alın inşallahKızlar bugün tekrar kan verdim 2156 çıktı değerim en son 740tı 2gün önce
6gün geciktiArtışınız gayet güzel görünüyor. Hayırlısıyla kucağınıza alın inşallahregliniz kaç gün geçti?
6gün gecikti
Vajinal ultrasonda 1500den fazla olduğu zaman görünüyor bende cuma günü gidecem keseyi görmeyeBenim de 4 gün gecikti. Bugün kan verdim 1654 çıktı. Karın ultrasonunda görünmedi kese henüz, sanırım 3000 den sonra görünüyor
Belirti olarak şuan neler var sizde bende gögüs hassasiyeti arttı sadece mide bulantısı falan yok yerleşme kanaması da olmadıBenim de 4 gün gecikti. Bugün kan verdim 1654 çıktı. Karın ultrasonunda görünmedi kese henüz, sanırım 3000 den sonra görünüyor
Vajinal yapalım dedi ya da 1 hafta sonra gel dedi. Hangisi sağlıklı diyince 1 hafta sonra gelmen dedi. O yüzden karın ultrasonu bekleyeceğim.Vajinal ultrasonda 1500den fazla olduğu zaman görünüyor bende cuma günü gidecem keseyi görmeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?