- 6 Temmuz 2025
- 98
- 51
- 3
- 30
- Konu Sahibi Yagmurozdmir0
-
Bende de ovulasyon gününden beri devam eden göğüs hassasiyeti var. Onun dışında arada kasıklarım ağrıyor. Bende reglimin ertesi günü Hafif kahverengi bir leke oldu onu yerleşme kanaması olarak düşündümBelirti olarak şuan neler var sizde bende gögüs hassasiyeti arttı sadece mide bulantısı falan yok yerleşme kanaması da olmadı
Sağlıklı artmamış gibi adet geçip geçmemesiyle alakası yok hcg artışı kana geçince kese oluşana kadar gün aşırı en az %66 artmalı. Dış gebelik riskine karşı takipte kalınkızlar sizce artış nasıl
Gün aşırı iki günde bir demek mesela bugün salı bir sonraki perşembe bir sonraki cumartesi gibiNasıl yani Doktorlar da 2 günde bir iki katı artar diyorlar gün aşırı nasıl oluyor
Zaten öyle vermeniz gerekiyo bugün verdiyseniz yarın vermeyip perşembe vermek iki günde bir oluyor günaşırı denir buna.2.verdiğim kan aynı gün akşam saat 8 de vermiştim 3.verdiğim kan 1gün vermedim kan ertesi gün verdim 2gün sonra olmuyor yani bide daha benim adet günüm geçmedi 2gün var daha adete
Dün kan verdim canım 2156ya yükseldi cuma günü kese için bakılacakZaten öyle vermeniz gerekiyo bugün verdiyseniz yarın vermeyip perşembe vermek iki günde bir oluyor günaşırı denir buna.
740dan 2156ya yükseldi en son yarın tekrar bakılacak kana cuma günü de keseye bakılacakSağlıklı artmamış gibi adet geçip geçmemesiyle alakası yok hcg artışı kana geçince kese oluşana kadar gün aşırı en az %66 artmalı. Dış gebelik riskine karşı takipte kalın
Sağlıkla ilerlesin inşallah kese görününcede haber edersiniz bizlerede740dan 2156ya yükseldi en son yarın tekrar bakılacak kana cuma günü de keseye bakılacak
Bende yerleşme falan olmadı şuan gögüslerim çok agrıyor geçen hafta regl agrısı vardı bu hafta yok sanırım geçen hafta yerleşme oldu ama kanama olmadı progestan fitil kullanıyorum belkide o yüzden leke faln olmadıBende de ovulasyon gününden beri devam eden göğüs hassasiyeti var. Onun dışında arada kasıklarım ağrıyor. Bende reglimin ertesi günü Hafif kahverengi bir leke oldu onu yerleşme kanaması olarak düşündüm
Tamam canım inşallahSağlıkla ilerlesin inşallah kese görününcede haber edersiniz bizlerede
Maşallah canım sevindim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin rabbimKızlar bugün tekrar kan verdim 2156 çıktı değerim en son 740tı 2gün önce
Ben 6 ci haftadan sonra mide bulantısı yaşadım çok berbat bir şey 2 gün boyunca herşeyden tiksindim birşey yiyemedim yerleşme kanaması herkeste olmuyur cnm bendede olmadı göğüs hassasiyeti yok şimdilik her gebelik farklıdırBelirti olarak şuan neler var sizde bende gögüs hassasiyeti arttı sadece mide bulantısı falan yok yerleşme kanaması da olmadı
Anladım canım teşekkür ederimGün aşırı iki günde bir demek mesela bugün salı bir sonraki perşembe bir sonraki cumartesi gibi
Amin canım teşekkür ederimMaşallah canım sevindim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin rabbim
Gayet iyi canım artış varsa sorun yok demektirKızlar benim transferin 14.günü 255 17.gün 635 geldi artış nasıl sizce cuma günü kese randevusu verdiler
Şuan bulantı olmaması gayet normal o zaman bu anın tadını çıkarayımBen 6 ci haftadan sonra mide bulantısı yaşadım çok berbat bir şey 2 gün boyunca herşeyden tiksindim birşey yiyemedim yerleşme kanaması herkeste olmuyur cnm bendede olmadı göğüs hassasiyeti yok şimdilik her gebelik farklıdır
İnşallah canım Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinGayet iyi canım artış varsa sorun yok demektir
Amin canım inşallah ❤İnşallah canım Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Bence duyarsin canım sağlıcakla gelsin inşallah hayırlı olsunKızlar bugün tekrar kan verdim 2156dan 4018olmuş cuma günü kalp atışı duyulur mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?