Betea HCG artışına bakar mısınız

Belirti olarak şuan neler var sizde bende gögüs hassasiyeti arttı sadece mide bulantısı falan yok yerleşme kanaması da olmadı
Bende de ovulasyon gününden beri devam eden göğüs hassasiyeti var. Onun dışında arada kasıklarım ağrıyor. Bende reglimin ertesi günü Hafif kahverengi bir leke oldu onu yerleşme kanaması olarak düşündüm

2.verdiğim kan aynı gün akşam saat 8 de vermiştim 3.verdiğim kan 1gün vermedim kan ertesi gün verdim 2gün sonra olmuyor yani bide daha benim adet günüm geçmedi 2gün var daha adete
Zaten öyle vermeniz gerekiyo bugün verdiyseniz yarın vermeyip perşembe vermek iki günde bir oluyor günaşırı denir buna.

Bende yerleşme falan olmadı şuan gögüslerim çok agrıyor geçen hafta regl agrısı vardı bu hafta yok sanırım geçen hafta yerleşme oldu ama kanama olmadı progestan fitil kullanıyorum belkide o yüzden leke faln olmadı

Kızlar benim transferin 14.günü 255 17.gün 635 geldi artış nasıl sizce cuma günü kese randevusu verdiler

Belirti olarak şuan neler var sizde bende gögüs hassasiyeti arttı sadece mide bulantısı falan yok yerleşme kanaması da olmadı
Ben 6 ci haftadan sonra mide bulantısı yaşadım çok berbat bir şey 2 gün boyunca herşeyden tiksindim birşey yiyemedim yerleşme kanaması herkeste olmuyur cnm bendede olmadı göğüs hassasiyeti yok şimdilik her gebelik farklıdır

Şuan bulantı olmaması gayet normal o zaman bu anın tadını çıkarayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…