Betül Cengiz'e revizyon burun ameliyatı olupta nefes problemi yaşayan var mı?

Bubukayra

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2020
17
3
1
36
Merhaba arkadaşlar,
Betül Cengiz'e revizyon burun ameliyatı oldum. 3. Ameliyatımdı. Burnuma kaburdan kıkırdak eklendi. Benim aslında betül hanım'a sadece burun etlerimi aldırmak gibi bir niyetim vardı. Eski burnum çok sağlıklıydı sadece etleri küçültülcekti. Şeklide çok kötü değildi. Betül hanımı inst tanıdım fotolara aldandım şekliinide yapmasını istedim. Ve yaptı. Burnum kocamam şişti ve sıfır nefes okadar kötü oldum ki eylülün onunda bir ay olacak.hala nefes ve şişliği geçmedi. Aranızda olan varsa deneyimlerini aktarabilir mi?

Bende betül hanıma 3 yıl önce ameliyat oldum ama çok pişmanım burnum şiş kaldı ameliyat oduğuma maddi manevi yaşadığım zorluğa hiç değmedi

Benim burnum önden çok çirkin oldu yan profilden güzel oldu diye yan profilden fotograf çekip paylaşacaktı ben müsade etnedim. Aklınca insanları kandıracaktı birde yaptığı kötü ameliyatların arkasında durmuyor kendi yaptığı hataları düzeltirim demiyor biraz daha düzeltebilirim tam olarak düzeltemem diyor sanki burnu o hale getiren o değilmiş gibi kesinlikle tavsiye etmiyorum.

Back
X