Valla güzel tespit olmuş ben hiç dikkat etmemiştim resimlere ama evet dediğiniz gibi shop durumu söz konusu yorum okumaktan resme odaklanmamışız bile şuan bende güvenemedim birde çevreden duyduğuma göre gelen kutuda kullanma kılavuzu yokmuş müşteri hizmetleri de arayınca açmıyormuş.
Slm arkadaşlar bende 4 gün önce ürünü aldım çok ön yargılıydım ama işe yarıcağını düşünüyorum Bi seans uyguladım yüzüm için normalde ertesi gün çıkardı ürünü kullandıktan sonra uzaması yavaşladı bugün 3 . Günü daha yemi çıkmaya başladı inşallah dahada etkili olur bence dememeye değer sizde kullanırsanız yazarmısınızben 2 gün önce kapıda ödemeli sipariş verdim ama ne ürün gönderildi ne arayan soran oldu. az önce mesaj attım bakalım dönen olacak mı? iade garantisi veriyorlar ona güvenerek sipariş vermiştim ama resimdeki shop hiç dikkatimi çekmemiş. hakikaten dikkate değer bi konu.
Aysek90 hanım,
bende herşeyi göze alıp sipariş vermek istiyorum. siz hangi siteden sipariş vermiştiniz. link paylaşımı var mı bilmiyorum ama yazabilir misiniz ??
tabi ki. http://beverlyhillsmelq.com/siparis-ver/
bu adresten sipariş verdim. bir haftada geldi. kapıda ödeme seçeneği de var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?