Benim hep inancim var fakat suan baska onceliklerim var :) 5 6 senedir kimseyle ask yasamadim acayip sorunsuz gecti hayatim, dogru yol bu mu acaba diyorumKizlar bende 21 yaşındayım bir müh adayıyımbende bulamadım, ve çok acılar çektim hala da cekiyorum. Pek inancımda kalmadı bu saatten sonra aşka.. Su aralar ben de aramiyorum bakalım hayırlısı
Günaydın canımm,Günaydiiinnn kizlaarr =)
Nasilsiniz?
Ben tam olarak ask acisi cekmiyorum ama gercekten cok sinir oldugum bir okadar cok begendigim biri var unutamadigim =D
Ne olursa olsun bir erkek icin cektigimiz acilar degmiyor..bunu bilin
Ay resmen kulağım çınladı birisi beni anmışBen de bulamayanlardanım evet ama daha ziyade aramıyorum bu ara. İş bulana kadar kafamda aşk meşk düşünmek istemiyorum. Mühendisim iş arıyorum, yüksek lisansa başlayacağım bir yandan. Ondan sonra da kafama ve yaşantıma göre birini bulacağımı düşünüyorum. Çok aşırı seçiciyim.. İnsanlara güvenemiyorum. Şuan bi çocuk var ama yazamıyorum bile naber nasılsın diye anca o yazarsa konuşuyorum ki konuşsam da batırıyorum Çok iyi oldu bu konu canım ben varım..
Merhaba aynı bende öyleyim kendimi kariyerime verdim daha okuyorm gelecek yıl mezun olacağım iste açıktan yeni ikinci ünv de me basladım arada benimle konuşanlar oluyorsa konuşyorum ama aradığımı bulamadım daha.. aynen bendede güven sorunu var vede aradıģım fazla kriter :)Ay resmen kulağım çınladı birisi beni anmışBen de bulamayanlardanım evet ama daha ziyade aramıyorum bu ara. İş bulana kadar kafamda aşk meşk düşünmek istemiyorum. Mühendisim iş arıyorum, yüksek lisansa başlayacağım bir yandan. Ondan sonra da kafama ve yaşantıma göre birini bulacağımı düşünüyorum. Çok aşırı seçiciyim.. İnsanlara güvenemiyorum. Şuan bi çocuk var ama yazamıyorum bile naber nasılsın diye anca o yazarsa konuşuyorum ki konuşsam da batırıyorum Çok iyi oldu bu konu canım ben varım..
Ahh canım benim inancını kaybetme arama zaten dua et o seni bulacak buna inan gerçekten aşkı bulmak için ilk önce kendimize bakıp kendi kendimize deger verip mutlu olmak gerekKizlar bende 21 yaşındayım bir müh adayıyımbende bulamadım, ve çok acılar çektim hala da cekiyorum. Pek inancımda kalmadı bu saatten sonra aşka.. Su aralar ben de aramiyorum bakalım hayırlısı
Aynen öyle canım ve ben bunu yeni farkettim. Bazı olaylar yüzünden özgüvenimi benligimi herseyimi kaybetmistim ama şuan geri kazanma yolundayim insallah. Ama ne yalan sonra diyorum o kişi her kimse şuan hayatına girsin istiyorsun, fakat suanki duygu durumun müsait mi diye soruyorum cevap hayır tabi ki.. Demekki daha zamanı var diyorumAhh canım benim inancını kaybetme arama zaten dua et o seni bulacak buna inan gerçekten aşkı bulmak için ilk önce kendimize bakıp kendi kendimize deger verip mutlu olmak gerek
Canim cidden hepimizin hikâyesi farklı farklı.. Ama onun ayıbı onun kayibi o yönden bak.. İnşallah beyaz atlı prensin en yakin zamanda bulur seniBende çocukluk aşkımı ilkokul aşkımı unutamıyorum aramızda aslında bisey olmadı hic ama sonra biseyler olacak gibi oldu bnmle ilgilen peki sonraaa ne oldu bana hayatımda biri var dedi. Burdan anlatınca klasik erkek diyebilirsiniz ama değil işte yani farklı birisi evet bu hareketi beni üzdü yıktı ama ona kızamıyorum onu özlüyorum çünkü hayatımda tek ona sarıldıgımda aradıgım huzuru buldum.
Inşallah canım hayırlı mutlu bir şekilde kariyerinidevm ettirirsin :) Ya işte her şeyi karşıdan mı bekliyoruz acaba biz? Hep kendime bunu soruyorum bu ara...Merhaba aynı bende öyleyim kendimi kariyerime verdim daha okuyorm gelecek yıl mezun olacağım iste açıktan yeni ikinci ünv de me basladım arada benimle konuşanlar oluyorsa konuşyorum ama aradığımı bulamadım daha.. aynen bendede güven sorunu var vede aradıģım fazla kriter :)
Kotu olmuş seninki de canım, çok bir şey olmamış aranızda bu iyi aslında ama insan unutamıyor ama elbet hiç beklemediğin anda geliyor o mutlu haberler bu bir gerçek :)Bende çocukluk aşkımı ilkokul aşkımı unutamıyorum aramızda aslında bisey olmadı hic ama sonra biseyler olacak gibi oldu bnmle ilgilen peki sonraaa ne oldu bana hayatımda biri var dedi. Burdan anlatınca klasik erkek diyebilirsiniz ama değil işte yani farklı birisi evet bu hareketi beni üzdü yıktı ama ona kızamıyorum onu özlüyorum çünkü hayatımda tek ona sarıldıgımda aradıgım huzuru buldum.
Evli ablamız geldi ve varan tavsiye biiirBeyaz atli prens diye bisey yok
Evet size tavsiyeem prensi bosverin atlı şövalyeler daha cekici atin rengide onemli degilEvli ablamız geldi ve varan tavsiye biiirdiyorsa doğrudur kızlar
Doğru diyorsun, prens olsa da nereye kadar evlenene kadar sanırımEvet size tavsiyeem prensi bosverin atlı şövalyeler daha cekici atin rengide onemli degil
Benim kocis sovalyeydi halada oyle prensle ugrasilmaz diyeyim kaprisi nazi cekilmez yok vallaDoğru diyorsun, prens olsa da nereye kadar evlenene kadar sanırım
Yıllarca kandirildik miBeyaz atli prens diye bisey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?