- 27 Şubat 2013
- 6.232
- 15.039
- 498
beyaz çorap mıııı, altına spor ayakkabi olursa tabi ama klasik ayakkabi olursa kaç kaçYıllarca kandirildik mitamam o zaman beyaz corapli prens de olur
prens bir de pısırık olur dimiiBenim kocis sovalyeydi halada oyle prensle ugrasilmaz diyeyim kaprisi nazi cekilmez yok valla
Tabiki yani adam prens olcagindan kaynanada kralice oluyor ugrasilir mi hicprens bir de pısırık olur dimii
Ahaha arkadaşlarıma da yaptım bu şakayı gülmekten öldüler sen esenyurt a git falan orda daha rahat bulursun dediler yabeyaz çorap mıııı, altına spor ayakkabi olursa tabi ama klasik ayakkabi olursa kaç kaç
Evet bu yönden hiç bakmadık biz sadece erkeğe bakıyoruz ama annesi babasi daha mühimTabiki yani adam prens olcagindan kaynanada kralice oluyor ugrasilir mi hicben bunlari hep dusundum
Tabi kız beyaz çoraplı prens ancak sporcu olabilir benceAhaha arkadaşlarıma da yaptım bu şakayı gülmekten öldüler sen esenyurt a git falan orda daha rahat bulursun dediler ya
Eger bir erkek bize aci cektiriyorsa o dogru erkek degildir bence =).Günaydın canımm,
İyiyim hala uyanma aşamasındayım..
Gerçekten acı çekeceğimize değecek bir erkek var mı bilmiyorum ama, acı çekiyorsak zaten o erkek doğru erkek midir bence değildir.
Benim de gerçekleşmesi biraz zor olan beğendiğim biri var ama düşünemiyorum malesef beynim engel koyuyor
Sen neden sinir oluyorsun bakayım beğendiğin çocuğa :)
Peki nasıl tanıştınız hep o mu konuştu??Eger bir erkek bize aci cektiriyorsa o dogru erkek degildir bence =).
Tatlim.benim tanisma asamasinda cok güzel gidiyordu hersey sonra bir anda uni stresi cikti 2 haftadir ne ariyor ne soruyor. Tabi bende arayip sormuyorum..ne hali varsa görsün
Bu cocuk benim okul arkadasimin kuzeni cnm. Illa tanisin birbirinize cok uyuyorsunuz dedi benim tel no kuzenine vermis.. ee o da bana yazmaya basladi iste sonra bulustuk konustuk ettik. Ama cocuk benden hoslandigini ve benimle bir iliski düsündügünü söyledi. Hergün resim göndermeler falan... Cok güzel zaman gecirdik ama simdi herseY bittiPeki nasıl tanıştınız hep o mu konuştu??
Allah Allah, kuzeni birşey biliyordu ki sizi tanıştırdı. Yoksa durduk yere kimse kimseyi yakıştırıyorum sizi diyerek tanıştırmaz. Önceden vardı demek ki hoşlantısı. Sormadın mı sen hiç nedenini peki i?Bu cocuk benim okul arkadasimin kuzeni cnm. Illa tanisin birbirinize cok uyuyorsunuz dedi benim tel no kuzenine vermis.. ee o da bana yazmaya basladi iste sonra bulustuk konustuk ettik. Ama cocuk benden hoslandigini ve benimle bir iliski düsündügünü söyledi. Hergün resim göndermeler falan... Cok güzel zaman gecirdik ama simdi herseY bitti
kuzeni bizi hep birbirimize yakistiriyormus zaten. Ama biz birbirimizi daha önce hic görmedik.Allah Allah, kuzeni birşey biliyordu ki sizi tanıştırdı. Yoksa durduk yere kimse kimseyi yakıştırıyorum sizi diyerek tanıştırmaz. Önceden vardı demek ki hoşlantısı. Sormadın mı sen hiç nedenini peki i?
Cevap verir canım bence, biz kızlar bazen her şeyi onlardan bekliyoruzkuzeni bizi hep birbirimize yakistiriyormus zaten. Ama biz birbirimizi daha önce hic görmedik.
Yarin dogum.gunu var cok kisa bir mesajla kutlicam ama bu benden gelen son adim olacak..eger mesajima cvp vermezse tel no falan herseyi silicem...
Ne güzel iste sevindim senin adina =) erkekleri cok sıkmamak gerek. Eger konustugunuz zaman sicak davraniyorsa birak böyle kalsin. Seni daha yakin tanimak istediginde zaten konusmalariniz hergün olurCevap verir canım bence, biz kızlar bazen her şeyi onlardan bekliyoruz
Bak ben de anlatayım, bi çocukla tanıştım ama tam tanışma denemez internetten. Ben pek hoşlanmam bu durumlardan ama oldu ilk defa. Neyse bizim evin yakınlarında çalışıyor o da mühendis ben de, neyse muhabbetimiz baya iyi ama az. Yani onbeş günde 4 kez konuştuk ama çok güzeldi konuşmalar seviyeli falan. Be numaramı istedi ne bana baskı yaptı görüşelim diye. Ben işsizim bana iş ayarlamaya kalktı baya iyi bir yerde. Yüksek lisans istiyoruz ikimiz de ben bu donem başlayacağım inşallah o da bir dahaki dönem ben de senin olduğun okulu kazanırım da aynı okulda oluruz dedi. Ben tabi kazanman zor diyip eşeklik ettim.
Velhasıl kelam daha iyi tanımıyoruz birbirimizi ama ben çok ısındım, 4 5 günde bir konuşuyoruz nedendir bilmiyorum ama gayet memnunum :)
gunaydın canımNe güzel iste sevindim senin adina =) erkekleri cok sıkmamak gerek. Eger konustugunuz zaman sicak davraniyorsa birak böyle kalsin. Seni daha yakin tanimak istediginde zaten konusmalariniz hergün olurbi bakmisin her sabah sana günaydin mesaji yaziyor =D insallah iyi biridir de hersey gönlüne göre olur..
Günaydin güzelimgunaydın canım
nasılsın ?Günaydin güzelim
Iyim canim sen nasilsin?nasılsın ?
ıyı degılımIyim canim sen nasilsin?
Simdi ise gidicem =( yazmazsam.haberin olsun ama aksama yine burdayimm
Merhaba canım günaydın, hoşgeldin bu arada hayırdır neyin varr?ıyı degılım
sevınmıstım konusuruz dıye
aksam kacta gelıyosun
inşallah canım senin de :) yani evet artık çözmüşüz biz işi ama gariptir ki bu durumdayız :)Ne güzel iste sevindim senin adina =) erkekleri cok sıkmamak gerek. Eger konustugunuz zaman sicak davraniyorsa birak böyle kalsin. Seni daha yakin tanimak istediginde zaten konusmalariniz hergün olurbi bakmisin her sabah sana günaydin mesaji yaziyor =D insallah iyi biridir de hersey gönlüne göre olur..
sevgılımden ayrıldım kuzumMerhaba canım günaydın, hoşgeldin bu arada hayırdır neyin varr?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?