Beyaz atlı prensini hala bulamayanlar sohbete :)

Tabiki yani adam prens olcagindan kaynanada kralice oluyor ugrasilir mi hic ben bunlari hep dusundum
Evet bu yönden hiç bakmadık biz sadece erkeğe bakıyoruz ama annesi babasi daha mühim

Ahaha arkadaşlarıma da yaptım bu şakayı gülmekten öldüler sen esenyurt a git falan orda daha rahat bulursun dediler ya
Tabi kız beyaz çoraplı prens ancak sporcu olabilir bence

Eger bir erkek bize aci cektiriyorsa o dogru erkek degildir bence =).

Tatlim.benim tanisma asamasinda cok güzel gidiyordu hersey sonra bir anda uni stresi cikti 2 haftadir ne ariyor ne soruyor. Tabi bende arayip sormuyorum..ne hali varsa görsün

Peki nasıl tanıştınız hep o mu konuştu??

Peki nasıl tanıştınız hep o mu konuştu??
Bu cocuk benim okul arkadasimin kuzeni cnm. Illa tanisin birbirinize cok uyuyorsunuz dedi benim tel no kuzenine vermis.. ee o da bana yazmaya basladi iste sonra bulustuk konustuk ettik. Ama cocuk benden hoslandigini ve benimle bir iliski düsündügünü söyledi. Hergün resim göndermeler falan... Cok güzel zaman gecirdik ama simdi herseY bitti

Allah Allah, kuzeni birşey biliyordu ki sizi tanıştırdı. Yoksa durduk yere kimse kimseyi yakıştırıyorum sizi diyerek tanıştırmaz. Önceden vardı demek ki hoşlantısı. Sormadın mı sen hiç nedenini peki i?

kuzeni bizi hep birbirimize yakistiriyormus zaten. Ama biz birbirimizi daha önce hic görmedik.
Yarin dogum.gunu var cok kisa bir mesajla kutlicam ama bu benden gelen son adim olacak..eger mesajima cvp vermezse tel no falan herseyi silicem...

kuzeni bizi hep birbirimize yakistiriyormus zaten. Ama biz birbirimizi daha önce hic görmedik.
Yarin dogum.gunu var cok kisa bir mesajla kutlicam ama bu benden gelen son adim olacak..eger mesajima cvp vermezse tel no falan herseyi silicem...
Cevap verir canım bence, biz kızlar bazen her şeyi onlardan bekliyoruz
Bak ben de anlatayım, bi çocukla tanıştım ama tam tanışma denemez internetten. Ben pek hoşlanmam bu durumlardan ama oldu ilk defa. Neyse bizim evin yakınlarında çalışıyor o da mühendis ben de, neyse muhabbetimiz baya iyi ama az. Yani onbeş günde 4 kez konuştuk ama çok güzeldi konuşmalar seviyeli falan. Be numaramı istedi ne bana baskı yaptı görüşelim diye. Ben işsizim bana iş ayarlamaya kalktı baya iyi bir yerde. Yüksek lisans istiyoruz ikimiz de ben bu donem başlayacağım inşallah o da bir dahaki dönem ben de senin olduğun okulu kazanırım da aynı okulda oluruz dedi. Ben tabi kazanman zor diyip eşeklik ettim.
Velhasıl kelam daha iyi tanımıyoruz birbirimizi ama ben çok ısındım, 4 5 günde bir konuşuyoruz nedendir bilmiyorum ama gayet memnunum :)

Ne güzel iste sevindim senin adina =) erkekleri cok sıkmamak gerek. Eger konustugunuz zaman sicak davraniyorsa birak böyle kalsin. Seni daha yakin tanimak istediginde zaten konusmalariniz hergün olur bi bakmisin her sabah sana günaydin mesaji yaziyor =D insallah iyi biridir de hersey gönlüne göre olur..

gunaydın canım

inşallah canım senin de :) yani evet artık çözmüşüz biz işi ama gariptir ki bu durumdayız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…