- 27 Şubat 2013
- 6.232
- 15.039
- 498
sevgılımden ayrıldım kuzum
konustuk sanırım cnm bende oyle hatırlıyorum ,neden pekii geçenlerde konuşmuştuk sanırım ya da yanlış hatırlıyor da olabilirim ne zamandır birlikteydiniz bir de ?
Nedendi peki, sevmiyor musun yoksa tavırları mı etkiledi?konustuk sanırım cnm bende oyle hatırlıyorum ,
2 ay olmustu
bu hafta annesıyle babasıyle bıze gelceklerdı ıstemıyorum artık dedım
bı davranısı var ellı defa uyarmama soz vermesıne ragmen aynı seyı yapıyor ve ben ona laf anlatmaktan sureklı aynı durumu yasamaktan bıktım yoksa ıyı bırıydı olsaydı cok ıı olurdu ama olamadıNedendi peki, sevmiyor musun yoksa tavırları mı etkiledi?
Aa mesaj kutusu dolunca mı acaba gelmiyor dur sileyim gerçi çok fazla mesaj da yok amabraın damage sana ozelden yazamıyorum kzuum ndn ?
Kendinden ödün vermedi demekki, keşke düzeltse bu durumunu belki ciddiyetini anlar biraz zaman geçince. Yaşı kaçtı ki?bı davranısı var ellı defa uyarmama soz vermesıne ragmen aynı seyı yapıyor ve ben ona laf anlatmaktan sureklı aynı durumu yasamaktan bıktım yoksa ıyı bırıydı olsaydı cok ıı olurdu ama olamadı
Hahaha işte prensler pısırık çok kırılgan ve kaprisli olur çekilmezler vallaBen 21 yasindayken gercek prensle evlenme hayali kuruyordum yahuu
Ya ben gerçekten ingiltere prensiyle evlenme hayaleeri kurardim...pisirik misirik asigim ona ah ahh..Hahaha işte prensler pısırık çok kırılgan ve kaprisli olur çekilmezler vallaşovalye iyi ama
odun vermemek degıl sureklı ozur dılıyo olmayacak dıyor bı daha ama oluyor ,Kendinden ödün vermedi demekki, keşke düzeltse bu durumunu belki ciddiyetini anlar biraz zaman geçince. Yaşı kaçtı ki?
charles miydi oYa ben gerçekten ingiltere prensiyle evlenme hayaleeri kurardim...pisirik misirik asigim ona ah ahh..
Yok kiz Charles in oglu..william .evlendi bir kizla ...ben alacaktim onu beklemedi beni..charles miydi o
Napalım artık, burdan buluruz sana bir williamYok kiz Charles in oglu..william .evlendi bir kizla ...ben alacaktim onu beklemedi beni..
Ayy burdakiler onun tirnagi olamaz..gitti aslan gibi prenss...Napalım artık, burdan buluruz sana bir william
acaydin kollarini gitme diyeydinAyy burdakiler onun tirnagi olamaz..gitti aslan gibi prenss...
Ah ah ..gitti istee...gitme diyemedim..acaydin kollarini gitme diyeydin
Canimmm nasil oldun?ıyı degılım
sevınmıstım konusuruz dıye
aksam kacta gelıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?