beyaz bir yalanla tekrar geri dönülür mü?

allowgil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2014
26
1
98
25 yaşındayım 7 yillik bir ilişkim vardi ve benimle evlenmek istemedigini söyleyince bitirdim. arkadas kaldik. daha sonra başka görücü adayları oldu hepsinden haberdardi ama hepsinin bir arızası olduğu için istemedim. reddettigim her adaydan sonra barıştık evlilik mevzusu açılinca tekrar ayrıldık. son aday mükemmel biriydi mantıklı romantik eski sevgilim bu adayla evlenme ihtimalimi görünce ayril tamam evlenelim dedi. dört dörtlük birinden ilgisiz oldugu gerekcesiyle ayrıldım. daha ilgili davranmaya başladı ve ayrilamadim. biraz zaman geçti ve bu kez ben seni sevemedim diye ayrıldım beni sevemediysen yapabileceğim bir sey kalmadı dedi ve bitirdik.tahmin edersiniz ki eski sevgilim yine evlenmekten vazgeçti ve bir iş fırsatını degerlendirip yurtdışına çıktı. eski sevgiliden ebediyyen kurtuldugum icin şimdi ayrildigim son adayı ikna etmeyi düşünüyorum hem onun gibi birisini bulamayacagim korkusu sardi icimi hem de bu eski sevgili illeti yüzünden yalniz kalacakmişim gibi hissediyorum. sizce kalbimi mi dinlendirmeliyim? yoksa son adayı ikna etmek için uğraşmali ve rezil olmayi göze almali miyim? işlerim çok kötü gidiyordu ve duygusal olarak çöküntü içinde oldugum icin ayrıldım şeklinde bir sebeple yalvar yakar dönmeyi düşünüyorum beyaz yalanim da bu?tabi rüyamda seni gördümle başlayacak.

Yalana gerek yok. Sadece yeniden bir şans isteyin. Ama eski sevgiliniz tekrar geri gelip de yine ondan ayrilacaksiniz hiç girmeyin bu yola. . Eğer eski sevgiliye KESİN dönüş yoksa şans isteyin..

Back
X