Beyaz çamaşırlarımın arasına renkli çamaşırım karışmış o da boya attı. Nasıl düzeltebilirim?

birlayd

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
15
Puanlar
8
Bacılarım acil yardımınıza ihtiyacım var!!
Bebeğimin çamaşırlarını yıkarken beyaz çamaşırların arasına renkli çamaşır karışmış. O da boya attı. Bütün beyaz çamaşırlar yeşil oldu. Limon tuzu + karbonat + çamaşır suyu + kaynat su beklettim ve sürekli çitiledim açılmadı. Kurumadan çamaşır makinasına tekrar attım normal toz deterjan koydum pamuklu programında yıkatıyorum 60 derecede. Makinanın camı ısındıktan sonra deterjan koyma gözünden karbonat ve beyaz sirke koydum. Bunun yok mu kısa yolu? Siz nasıl beyazlarınızı daha beyaz yapıyorsunuz?

Sirke makineye zarar verebilir. Çamaşır sodası var mı evinizde boyle lekeleri o çıkarıyor diye biliyorum

Sirke makineye zarar verebilir. Çamaşır sodası var mı evinizde boyle lekeleri o çıkarıyor diye biliyorum
Var çamaşır sodası ama bu sefer koymamıştım. Kurutma bitmiş şimdi baktım kar beyaz olmamış ama o yeşil hali de kalmamış. Genel anlamda beyazlarınızı yıkarken nasıl kar gibi yapıyorsunuz? Toz deterjan + çamaşır sodası mı?

Var çamaşır sodası ama bu sefer koymamıştım. Kurutma bitmiş şimdi baktım kar beyaz olmamış ama o yeşil hali de kalmamış. Genel anlamda beyazlarınızı yıkarken nasıl kar gibi yapıyorsunuz? Toz deterjan + çamaşır sodası mı?
Axperox denesene o geçirir belki

Back
X