Beyaz Çay Bilen Var mı?

kendikabugunda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2012
279
12
68
İstanbul
Kızlar bugün eski bir komşumuzla karşılaştım 3 doğum yapmıştı bayağı kilosu vardı bizim ordan taşındığında,yolda o tanıdı beni ben tanıyamadım o kadar kilo vermişki resmen 10 yaş gençleşmisti,ne yaptığını sordum diyetisyene gitmiş ve onun tavsiyesiyle beyaz çaya başlamış ondan içiyormuş günde 3-5 fincan bayağıda kaçamak yapıyormuş söylediğine göre,yoldaydık çok soramadım ne etkisi var ne işe yarıyor iştahmı kesiyor metabolizmayımı hızlandırıyor ama merakta ettim bilen varmı etkisini,faydasını?

dağ çayımı acaba aynısımı ki bilemedim....ben isteyince veriyorum...hemde hızlı ama sonra sıkılıp salıyorum kendimi...benim metabolizma çalışmıyorda bilmiyorum ne olacak...

metabolizman çalışmasa hızlı veremezsin gram gram gider kendimden biliyorum,demekki çalışıyor sneinki.Aman çalışsınalr boş boş durmasınlar :D

tanınmış bir markanın piyasada beyaz çayı mevcut. bir ara ben de içtim evet metabolizmayı hızlandırıyor. ama diğer bitki çaylarına göre pahalı.
ve sadece çay içmiş kilo vermiş diye bir şey yok. bunlar sadece destek olabilecek şeyler. asıl önemli olan dengeli beslenme ve spor

tanınmış bir markanın piyasada beyaz çayı mevcut. bir ara ben de içtim evet metabolizmayı hızlandırıyor. ama diğer bitki çaylarına göre pahalı.
ve sadece çay içmiş kilo vermiş diye bir şey yok. bunlar sadece destek olabilecek şeyler. asıl önemli olan dengeli beslenme ve spor

evet haklısın bana lazım olanda bu zaten metabolizmayı hızlandıracak birşeyler olması,çünkü benmki çok yavaşmış :(

ah biz kadınlar bu kilolara takıla takıla ömrümüz geçip gidiyor. bende öyle duyduğumu alıyorum sonra bir kaçkez kullanıyorum bakıyorum bana faydası olmuyor yada yan etki yapıyor bırakıyorum. giden parayamı yanayım evin aktara döndüğüne mi beyz çayı hiç duymadım aktarıma sorarım sizin için gerçekten ne kadar etkiliymiş :) ama en güzel çözüm herşeyden yiyin az az yiyin sık sık demiyorum yalnız az az bol su birazda hareket yeşil çay vs de takviye oldumu tamamdır :) ben doğumdan sonra 28 kilo verdim şuan 3 kilo adlım bayram sonu faciası oldu bu :D ama beden 38-40 M :) idare ediyorum

Back
X