Beyaz çikolata en iyi çikolata :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaz 25 bende oralardayim. Yeni evli cicim ayı mı bilemedim ne ayı içerisindeyim. Hayatı çözmeye çalışan bir bayanım. Diğer yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum

Yarın bir yığın işim var ,okul açılıyor ,iş başlıyor ben geyik derdi :) :)

İstanbul yaş 30+ çok ayrıntı sevmiyim ben :)
Ben de İstanbul 27. :)
Derdim Var topiğinde olmalıydım. Kocama tripliyim Oda trip attı gitti yattı. Ben gir gir şamata peşinde. Yakındır derdim var da ful beni postlarda görebilirsiniz.. Hahahha hayat ağlatıyor da KK güldürdü.
Ne oldu ki?

Derdim Var topiğinde olmalıydım. Kocama tripliyim Oda trip attı gitti yattı. Ben gir gir şamata peşinde. Yakındır derdim var da ful beni postlarda görebilirsiniz.. Hahahha hayat ağlatıyor da KK güldürdü.

Bende 1 haftadır konusmuyorum,sebebini bile unuttum o derece ama inadim keçiden farksız ne yapacuguk bilmiyorum .Konu açacak bir dert mi onuda bilmiyorum

Bende 1 haftadır konusmuyorum,sebebini bile unuttum o derece ama inadim keçiden farksız ne yapacuguk bilmiyorum .Konu açacak bir dert mi onuda bilmiyorum
Ay ikimizde aynı billahi, şuan depresyon mod değil olsaydım salya sümük dert topiğinde surunurdum. Ama hadi şanslısınız bugün eğlence Bende En büyük Türkiye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…