• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beyaz Elbise İç Gösterme Sorunu :( YARDIM...

elbisenin modeli güzelmiş ama canım o son resimde her şey çok çok belli :19: valla ben bakarken utandım :17: yani üst tarafı da böyle ise içine komple incecik astar diktir geçen gün gördüm bir mağazada beyaz şifon elbisenin içine diktirmişler o kadar güzel olmuş ki astar tülbent gibi çok ince bir kumaş ama sıkı dokulu bir şey sende deneyebilirsin

elbisenin modeli güzelmiş ama canım o son resimde her şey çok çok belli :19: valla ben bakarken utandım :17: yani üst tarafı da böyle ise içine komple incecik astar diktir geçen gün gördüm bir mağazada beyaz şifon elbisenin içine diktirmişler o kadar güzel olmuş ki astar tülbent gibi çok ince bir kumaş ama sıkı dokulu bir şey sende deneyebilirsin

kız kızayız diye paylaştım canım yoksa bende utanırım yani :)

astar diktiricem ama dediğim gibi asimetrik kesim olması korkutuo terzi katletmesin elbiseyi .s

Altina ten rengi korsa giy canim. Korsan belinin ust tarafindan kalcalarin altina kadar gelsin, alti etek veya boxer seklinde ola bilir, alttaki resimler gibi.

$pSPNX1-4402622v750.webp $pSPNX1-7157937v750.webp $pSPNX1-10635266v750.webp

acaba diyorum böyle paçalı korse gibi bir şey değil de, mini etek gibi dümdüz inen rengi de elbisene uyumlu bir şey mi giysen altına.ne demek istediğimi tam anlatamadım ama yani sanki özellikle o elbise düz inmiş de tül üstüne hareket kazandırsın diye yapılmış gibi bir izlenim versin.

acaba diyorum böyle paçalı korse gibi bir şey değil de, mini etek gibi dümdüz inen rengi de elbisene uyumlu bir şey mi giysen altına.ne demek istediğimi tam anlatamadım ama yani sanki özellikle o elbise düz inmiş de tül üstüne hareket kazandırsın diye yapılmış gibi bir izlenim versin.

denedim ama çok kötü bi görüntü oluyor öyledee .s

en iyisi sen elbiseyi gece evde giy hiç uğraşma astarla mastarla :16:

aynı fikirdeyim,hiç ele gelir yanı yok..hoş durmuyor öyle her şey ayan beyan ortada:39:

en uçuk ihtimalle tatil bölgelerinde bikini üstüne falan giyilebilir belki,yerinde olsam uğraşmazdım hiç.

$straplez_body002-500x500.webp

şöyle straples body ler var ya canım heryerde sokakta bile satılıyor bunlardan 1-2 tl bişey onlardan mini bir etek gibi giy elbisenin altınazaten çok dar oldukları için yukarı çıkmıyor kısa zaten sorun yaşamazsın böyle durumlarda en pratik yardımcım olabiliyor böyle şeyler ;)

anladım canım alıp bi denemek lazım tabi

Bir kat ince tulbent astarlardan diktiriceksin terziye. Astarsiz boxer, korse kurtarmaz.
Astar diktiysen dahi çamaşır olarak lazer kesim, dikişsiz ten rengi alt üst kullan hicbirsey belli olmaz.

Back
X