- Konu Sahibi BolSekerli
-
canım bende 10 mayısta sözlendim ve aradan 1 hafta geçmeden beyaz eşyamı aldım.ben muhasebeciyim kendi mükellefin var vestel yetkili servis...(kamil bey)Kızlar, sözlümle ben yavaş yavaş hazırlıklara başlamak istiyoruz. Önce belirteyim evlenmemize 2-2,5 sene kadar var. Henüz nişanlanamadık bazı sebeplerden dolayı.
Ama biz yavaş yavaş beyaz eşyamızı alalım diyoruz.
Hem hangi marka almamız gerekiyor bilmiyorum. Bosch-Electrolux ve Arçelik arasında kaldım.
Sizce almaya başlamalı mıyız? Yoksa erken mi?
Ayrıca, alınca koyacak bir yer yok, bu yüzden aldığımız yerde durdurmayı düşünüyoruz.
Sizce bu ne kadar güvenilir olur?
Çok soru sordum biliyorum :uhm::uhm: ama fikirlerinizi bekliyorum.
bende aynı dertten yakınıyorum almak istiyorum alamıyorum koyucak yerim yok aldıgım yerde bırakıyım diyorum öyle beyaz eysacı bi tanıdıgım yok tanımadıgım bi insana nekdr güvenebilirim
marka konusunda secim yapamaıyorum arcelikmi alsam bosh mu alsam diye düşünüyorum
herkez arçelik cok kötü diyo benim annemin - babamın evinde uzun yıllardır tüm beyazeşyalar arcelik suana kdar hic birşey olmadı
bosh kesinlikle cok kaliteli bi marka ama cok pahalı gerci bi defa alıp cok uzun yıllar kullanıcaksın deger gibi geliyo
hicbrini almıyım taksit ödeyecegim kadar bi kenara para koyiimm diyorum oda olmuyo
Kızlar, sözlümle ben yavaş yavaş hazırlıklara başlamak istiyoruz. Önce belirteyim evlenmemize 2-2,5 sene kadar var. Henüz nişanlanamadık bazı sebeplerden dolayı.
Ama biz yavaş yavaş beyaz eşyamızı alalım diyoruz.
Hem hangi marka almamız gerekiyor bilmiyorum. Bosch-Electrolux ve Arçelik arasında kaldım.
Sizce almaya başlamalı mıyız? Yoksa erken mi?
Ayrıca, alınca koyacak bir yer yok, bu yüzden aldığımız yerde durdurmayı düşünüyoruz.
Sizce bu ne kadar güvenilir olur?
Çok soru sordum biliyorum :uhm::uhm: ama fikirlerinizi bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?