beyaz eşya önerilerinizi bekliyorum (acil)

naunau

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2024
15
2
1
27
merhaba arkadaşlar. beyaz eşya alacağım. samsung marka düşünüyorum ama model olarak aklımda bir şey yok. siz hangi marka, model aldınız ve neden? - ve +ları neler? yanıtlarınızı bekliyorum. öptüm.

Ben 9 yıl önce Samsung buzdolabı almıştık A ++ çok memnunum

bütün beyaz eşyam siemens buzdolabı hariç memnunum. onda da bizim hatamız oluyor sanırım tam anlayamadım. çok hızlı soğutuyor.

Bosch ama alman üretimi olsun arayınca googleda çıkıyor listesi

Samsung çamaşır makinesi ve buzdolabından memnunum. Ama bulaşık makinesini tavsiye etmem

Siemens kullanıyorum çok memnunum özellikle buzdolabı konusunda. Meyve, sebzelerimi hatta yemeklerimi 2-3 hafta taze tutuyor diyebilirim. Buzdolabı daha önce samsung da kullandım ama resmen nefret ettim sürekli su akıtıyordu gelen giden servisin haddi hesabı yoktu, benimle birlikte birkaç kişiden daha aynı sorunu duydum anladığım kadarıyla samsung buzdolaplarının kronik sorunu bu. Bosch, Siemens, Profilo grubu zaten BSH bünyesi altında, siemensin üst segment olduğunu söyleyebilirim ama bosch’la arasında ufak tefek farklar var yani örneğin bulaşık makinesinde makine içerisindeki tabak yerleştirdiğimiz stantta siemens metal malzeme kullanırken bosh polimerik malzeme kullanıyor. Bununla birlikte çamaşır makinesi elektrolux kullandım daha önce ondan da memnundum. Ama genel olarak her ürün için bsh grubuna yönelmenizi önerebilirim, mesleki tecrübem ve kullanıcı gözlemlerim bu yönde, kolaylıklar dilerim :) ( tv konusunda da lg tek geçerim özellikle mouse kumanda olayı çok büyük rahatlık)

teşekkür ederim

Siemens almıştık bizde çok memnunuz, hatta ist.teysen eğer kuzenim fln da hep aynı yerden aldık indirim fln yapmışlardi, orayi iletirim sana ozelden bı bakabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…