Buzdolapları ve Derin Dondurucular Beyaz Eşya Seçimi

Sizin Tercihiniz?

• Ankete Katılan
    11

aysgnc

Guru
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2012
77
29
323
37
Yakın zamanda beyaz eşyalarımızı almayı düşünüyoruz fakat 3 marka arasında kararsız kaldık. Anket üzerinden ve yorumlarınızla yardımcı olur musunuz?

samsung çamaşır makinam ve buzdolabım var ve çook memnunum.çamaşırlarım işim acilse 28 dk da kac derecede istersen yıkayablyrsun.ama bosch bulaşık makinası kesinlikle tafsiye etmiyorum.griii çok programlı makina iyi olmuyo.bulaşık makinalarında

bunlara karar vermek çok zor. 3 yıllık evliyim.
bosch buzdolabım var hani şu ters olanlar. çok menunum
siemens çamaşır makinem var çok memnunum. 15dklık bile programından memnunum
ama Siemens bulaşık makinesinden pek memnun değilim.
Siemens fırınım var şu "kendi kendine temizleme" özelliği olan. sakın ama sakın alma. hiç ama hiç memnun değilim

merhaba arkadaşım seçtiğim ürünler seninkilere yakın galiba canım fırın kendi kendine temizliyomuş. ankastre onu seçtim. çamaşır makinemde aynı dediğin gibi. bulaşık makinem ankastre 5 programlı ben bişi danısmak istiyorum arkadaşlar size ocagımı elektriklimi alsam gazlımı alsam daha iyi olur sizce. hayr78 sen memnun değilsin aynı ürünlerden bahsediyoruz belki korkmaya basladım yanlısmı sectim ürünlerimi acaba

Muhtemellen seçiminizi yapmışsınızdır ama 10 yıl motor garantili LG beyaz eşyalar var. Hele 17 kg lik çamaşır makinesi var 17 kg duyunca sanayi tipi falandır dedim ama ev kullanımı içinmiş. Seçim yapmadan bakmak gerek bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…