Beyaz eşya Seçiminde Yardım istiyorum!

fionce

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2014
77
23
48
33
Merhabalar :-).Hafta sonu beyaz eşyaya bakacağız.Memnun kaldığınız alıp da pismanlik duydugunuz markalar neler¿Kendi evimizdeki tüm eşyalar arçelik ve çok sorun yaşadık benimle aynı fikirde olanlar var mi¿Ayrıca Bosch nasıl bir marka kullanıp memnun kalanlar ya da pisman olanlar önerilerinizi bekliyorum.

Merhabalar :-).Hafta sonu beyaz eşyaya bakacağız.Memnun kaldığınız alıp da pismanlik duydugunuz markalar neler¿Kendi evimizdeki tüm eşyalar arçelik ve çok sorun yaşadık benimle aynı fikirde olanlar var mi¿Ayrıca Bosch nasıl bir marka kullanıp memnun kalanlar ya da pisman olanlar önerilerinizi bekliyorum.

Buzdolabı ve çamaşır makinesi için konuşabilirim, annem yıllardır kullanıyor ve çok memnun. Diğer ürünler ve markalar hakkında bir şey söyleyemem ama kendi beyaz eşyalarımın tümünü Bosch'tan almayı düşünüyorum araştırmalarımız hep bu yönde :)

biz hepsini Bosch aldık uzun araştırmalardan snra kesinlikle Bosch tavsiye ederim.

Bosch , beko ve profilo dan şaşma ben kendi çeyizime profilo aldım henüz kullanmaya başlamadım ama oturacağım yerde servis olanağı en iyi olan profilo olduğu için ve kullananlar çok memnun . Bosch da şuan evde kulanıyoruz annemler senelerdir kullanıyorlar maaşallah bir sorun yaşamadık. Abimler de bütün beyaz eşyalarını beko aldılar onlarda çok memnun özellikle buzdolabı harika geniş ve çok kullanışlı:D. Arçelik ve vestel yeni evlenen arkadaşlarım kullanıyor kesinlikle alma dediler hiç güzel değilmiş ürünleri ben çeyizim için bakarken baştan elemiştim onları :KK43:. Simens ve samsung da çok güzel beyaz eşya konusunda ama hem biraz pahalılar hemde servis olanağı her yerde yok büyük şehirde oturacaksan ve bütçene uyarsa onları da düşünebilirsin. :D

ben de uzun araştırmalar sonucu bosh almaya karar verdim, bütçe elvermezse samsung da alabilirsin kalitelidir ve boschdan daha ucuzdur.

Kizlar merhabaa,
Ben samsung tercih edenlerdenim. Camasir makinam ve bulasik makinamdan eminim. Fakat gel gelelim buzdabinda takildik. Aldigimiz( yani siparisi yeni verdik degistirme imkanim var) buzdolabinin boyu 178,5 derinligi de 67,5.. 401 litre diyeyim oradan anlayacaklar olabilir. acaba yeterli olur mu onu dusunuyorum. Annem yetecegi kanaatinde kesinlikle. Bir boy buyukler de 182.5 cm falan olum 50litre fazla oluyolar ama arada direkt 500 tl fark var. Cok kararsiz kaldim.. Yeterli mi drgil mi konusunda yardim edebiecek varsa cooook sevinirimm

Kizlar merhabaa,
Ben samsung tercih edenlerdenim. Camasir makinam ve bulasik makinamdan eminim. Fakat gel gelelim buzdabinda takildik. Aldigimiz( yani siparisi yeni verdik degistirme imkanim var) buzdolabinin boyu 178,5 derinligi de 67,5.. 401 litre diyeyim oradan anlayacaklar olabilir. acaba yeterli olur mu onu dusunuyorum. Annem yetecegi kanaatinde kesinlikle. Bir boy buyukler de 182.5 cm falan olum 50litre fazla oluyolar ama arada direkt 500 tl fark var. Cok kararsiz kaldim.. Yeterli mi drgil mi konusunda yardim edebiecek varsa cooook sevinirimm
canım bence gerek yok annen haklı

bence sıemens canım gözün kapalı alabilirsin

benimde beyaz eşyalar arçelik,aldıktan sonra cok uzulmustum cunku herkes bosh daha ıyı falan dıolardı ama kullanınca fıkrım degıstı.masallahı var:)özellikle bulaşık makınem harıka,sadece uzerındekı artıkları alıyorum.pırıl pırıl çıkıyor.hiç akıtmıyorum bile
şans işi sanırım birazda,Allah yardımcınız olsun:)

2011 yılında yaklaşık 1350 $ vererek enb52810x modelinde olan Electrolux buzdolabı aldım. paslanmaz celik olarak tanıtılan buzdolabının kapaklarında paslanma mevcut. Ayrıca buzdolabı yeterince donduramadığı için 24 saat boyunca gece gündüz demeden alarm veriyor ve üzerindeki dijital ekrana basmadan alarm susmuyor. 3.5 yıldır geceleri uykudan en az 2- 3 defa uyanıp, mutfağa gidip alarmı susturmak gerekiyor.Maalesef, 4 yıldır almış olduğum buzdolabı ile ilgili aynı sorunlar devam etmektedir, sürekli geçici çözümler bulunmuştur ve aynı firma yetkilileri (Yaşadığınız sürecin en kısa sürede memnuniyete dönüştürülmesi hedefimizdir.) ifadesini kullanmaktadır :))

merhabalarr benim bildiğim bir yer var https://www.fiyatimbu.com bu site daha uygun fiyatlı seçenekler sunarak daha karlı alışveriş yapmanızı sağlıyor bi göz atın derim.

Back
X