- 8 Aralık 2010
- 627
- 249
- 323
- Konu Sahibi katre i matem
-
nişanlımla beyaz eşya araştırıyoruz ama iyice kafamız karıştı bosch düşünüyorum. simens i eledik boulunca parçası pahalıymış diye. o arçelik düşünüyor servis ağı çok geniş oldugu için bosch almaya pek sıcak bakmıyor. sizin önereceğiniz modeller var mı?
kdn56w35n modeli tavsiye ettiler bosch buzdolabıbende buzdolabı konusu açtım cevap veren ollmadı canımama bosch dan vazgeçme derim bizim şu an da evdeki herşey bosch çok memnunuz servis ağı geniş çok kullanılışlı hepsi de. Bizde sevgilitomla bulaşık ve çamaşırı aldık bosch dan buzdolabı araştırması yapıyorum model hakkında ama tavsiye ederim size :)
Biz buzluğu altta olanından istiyoruz. lowfrost yeni çıkmış sanırım bize de bunu önerdiler kodunu hatırlamıyorum bilmiyorum nasıl diye çok kararsız kaldımkdn56w35n modeli tavsiye ettiler bosch buzdolabı
Kullananlar çok rahat olduğunu söylüyolar. Buzluk çok kullanılmadığı için ii oluyomuş. Bayiler de tavsiye ediyo aklınızda bulunsunonların kullanımı rahat mı? genelde bizde hiç tercih etmiyoruz sıkıntı yasarız dıye
amin canım hayırlısı olsun hakkımızda. siz hangi model noları aldınız biz hala modelleri eleme durumundayız bide kurutmaı çamaşır makinesi hakkında bilgin va mı?Rica ederim canım.Kullanmadan nasıl olduğunu anlayamacağız tabi. Rabbim tez zaman da kullanmayı nasip etsin size de bize de gerçi daha bizim ortada bişey yok :
bilmiyorum valla kafam iyice karıştı yinede cok saolasın canımCanım valla kodlarını hatırlamıyorum ama en son çıkan 8 kilo çamaşırı aldık, 3 program da bulaşık aldık. Yeterli olur diye düşündüm çünkü şu an da evde biz 3 program dışında diğerlerini kullanmıyoruz 2 program boş ve bayilerde 3 ü öneriyo genelde. Ama şimdi ki aklım olsa kurutma çamaşırdan alırdım valla değiştirme şansım olursa değiştirecem almanı tavsiye ederim müsaitseniz tabii kullananlar çok memnun bazı kişiler çok zararlı falan diyo ama buharla kurutuyomuş
vestelin çamaşır mak iyi diyorlar internet yorumlarında gördüydümArtık her marka aynı diye düşünüyorum. Çünkü hepsinin servis ağı aynı. Bosch kullananlar da memnun diğer bilindik markaları kullananlar da. Ben şahsen Vestel almayı düşünüyorum, dış tasarımından dolayı.
Ben şu an vestelin bulaşık makinasını kullanıyorum ve çok memnunum.vestelin çamaşır mak iyi diyorlar internet yorumlarında gördüydüm
media markt teki satış görevlisiyle konustum lg buzdolabı bosch diğer çamaşır bulaşık al dedi. nişanlımda kullananlardan duymuş bulaşık makinesi 2 sininde çok kötü yıkıyormuş.bu aralar lg rövaşta
nişanlımla beyaz eşya araştırıyoruz ama iyice kafamız karıştı bosch düşünüyorum. simens i eledik boulunca parçası pahalıymış diye. o arçelik düşünüyor servis ağı çok geniş oldugu için bosch almaya pek sıcak bakmıyor. sizin önereceğiniz modeller var mı?
teşekkür ederim yorumların için sanırım samsung alıcaz tabi her makineyi her mağazayı dolaştığımızda fikrim değişiyor hala karar vermiş değilim bide bu modellere bakalım.Ben evlenirken tüm ürünlerimi Arçelik almıştım, Tv bile dahilHenüz bir sıkıntı yaşamadım ama çok performanslı da değil bence. Özellikle çamaşır makinesi çok az su alıyor. Yani annelerimizin makinesi gibi foşur foşur yıkayan makine yok. İp gibi su girişi var ve anlamıyorum o kadar kilo çamaşırı nasıl yıkıyorlar.
Şu anda en çok aranan çamaşır makineleri
https://www.epttavm.com/tr/item/563...ili/preview/717fd6e3b2b61d445b07a2d5f78bee2e/
https://www.epttavm.com/tr/item/548...esi/preview/0d3133c0145ec6ea8c6ced0d35c266ed/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?