Beyaz eşyada marka önerisi...

Hangi marka beyaz eşya almalıyım

• Bosh

OY: 47 61,8%
  • Arçelik

OY: 17 22,4%
  • Beko

OY: 9 11,8%
  • Vestel

OY: 3 3,9%

• Ankete Katılan
    76
  • Anket Kapalı .

ndrcn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2009
917
0
0
Antalya
Kızlar yavaş yavaş beyaz eşyalarımı alacağım.Hangi markayı önerirsiniz..Önerilerinize ihtiyacım var...Bosh,arçelik,beko ya da vestel...Akıl verin bana..Buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi ve ocak..

4 büyük beyaz için kesinlikle bosch u öneririm...bizim bütün beyaz eşyalar bosch ve alınalı 15 sene olmuştur..bugüne kadar bi kere teklemedi.o yüzden çeyizimn eşyalarını da bosch aldım. bi tek bulaşık makinası kaldı onu da bosch alıcam. bu arada 2. sırada beko gelir

çok yakında beyaz eşyamızı alcaz. yeni kampanyaları (sonbahar kış kampanyalarını) bekliyoruz. ve ben bosch ve arçelik arasında kaldım. o kadar da çok model var ki gözlerim döndü kıyaslıycam özelliklerini diye

valla canım ben siemens aldım ama kullanmadım bilmiyorum bişey diyemicem.nişanlım siemens çok istedi öyle aldık.ama herkes tutturmuş bi arçelik bence bakmayın hiç. eskiden iyidi arçelik

Ben de bosh ve arçelik arasındayım ama henüz mağaza dolaşmaya başlamadım..Kızlar yok mu başka fikirler...

Son düzenleme:
canım benm düğünüm de 30 ocakta beyaz eşyalarımı yeni aldım ve hpsini bosh aldık. çok araştırdım. sadece bulaşık makinesini almadık onuda bugünlrde alacağız bosh ve siemens arasında kaldım bende. ama asla arçelik almam

bosch camasır makinesini önce ablam , sonra kuzenim , sonra halamın gelini, en son da annem aldı. hepsi cok memnunlar. bulasık makinesi de ablam daha onceden bosch kullanıyordu daha sonra miele aldı, cok pisman oldu. bosch bulasıkları cok daha temiz , ciziksiz ve lekesiz yapıyordu diyor.

Ben de bosh istiyorum hatta modelleri de beğendik ama mecburen arçelik e de fiyat araştırması yapcaz..Siemens nasıl ki

bosh al canım, ben araştırdım en iyisi bosh :) tüketicilerin yorumlarını takipde ettim. şuan ilk aldıgım bulaşık makinası digerleinide alıcAM inş.kolay gelsin..

Bence Profilo alabilrisin Bosch ile aynı fabrika üretimi ve isminden dolayı daha ucuz. Biz ailecek kullanıyoruz ve çok memnunuz. Bosch kalitesi daha ucuza.

bence kesin siemens almalısın.annem buzdolabını aldı siemensin çok memnun ve harika soğutuyor.bende bu yaz evleniyorum btn herşeyimi siemens almayı planlıyorum

Bocsh u ailede ananem kullanıyor; hiç memnun değil. Sürekli arıza çıkarıyor; teknik servisle ahbap olmuş durumda artık:))) ama beyaz eşya biraz da şans işi sanırım. Kimisinde çok güzel çıkıyor yıllarca hiç bir arıza çıkarmadan çalışıyor; kimisinde ise en başta arızayla başlıyor. Güzel araştırmak lazım; alacağınız eşyaların özelliklerini markalar arası kıyaslayarak gitmeniz daha doğru olur. Kolay gelsin :)

kesinlikle siemens ya da bosch
arçelik ve bekonun devri geçti artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…